• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DARILNA ŠKATLICA LEPA MAMI













Lepa mami, sem jaz, si ti. So vse tiste tebi drage osebe, ki bodo le to še postale. Darilna škatlica, ki je popolno darilo za vsako mamico, je škatlica, ki podpira slovensko in ustvarjalno. Je škatlica kakovostnih izdelkov in je škatlica, ki te razveseli še na tako turoben dan. 

Veš, da sem v vlogi mamice že kar pošteno na tistih realnih tleh in se maximalno zavedam kako zelo lep, a naporen poklic je to. Danes podpiram Nino, ustvarjalko slovenskega mami bloga Lepa mami, ki se je odločila ustvariti čisto svojo mami škatlico. Odkrito povedano je svoje delo opravila fantastično. Sama bi tovrstnega darila ob novi vlogi bila izredno vesela.

V škatlici se skriva 6 izdelkov, slovenskih ustvarjalcev, ki jih z veseljem delim z vami. 

Družinski rokovnik Mamina (po)moč ustvarjalke Danijele Č. Sluga, ki ustvarja pod imenom Mami na Off in je ena izmed mojih ljubših mami blogerk v Sloveniji. Rokovnik je prelep, vsebina pa koristna in priročna. 

Lekovita, slovenska naravna negovalna kozmetika je v paketku pripomogla kar z 2 svojima izdelkoma Intenzivno vlažilno kremo ROSA in masažnim oljem KOKTAJL. Sama nisem vedela, da imajo tako širok spekter ponudbe, saj sem poznala samo njihov čaj za dojenje in kapljice proti krčem. Obvezno jih preverite, saj zagotavljajo celoten spekter negovalnih izdelkov, niso pa pozabili na nego malčkov in zakladnico svojih odličnih čajev. 

Za čudovito slovensko znamko 42 stoji Anže Frantar, ki ustvarja naravna mila. V škatlici boste našli njegovo kozje milo, ki je izredno nežno, ima koži prijazen ph in ga lahko uporabljate tako za nego telesa, kot obraza. Primerno je tudi za občutljivo kožo. Minimalizem z dizajnom, ki ga moraš imeti rad. Anžeta obvezno preverite, saj ima sam osebno izreden okus za estetiko. 

Pastel Pink zagotovo že poznaš, saj s svojimi čudovitimi pentljami krasi mnogo čudovitih Instagram fotografij. Jasmina Perko ustvarja zapestnice-elastike za lase iz umetnega usnja in je zagotovo posebna in drugačna, zame osebno pa že toliko prepoznavna, da je Pastel Pink must have. :)

Krasna balzam za ustnice je ročno izdelan na bazi karitejevega masla in mnogih drugih naravnih sestavin, ki ne vsebuje umetnih dodatkov. Sivka je zaščitni znak Krasne in definitivno jo morate preveriti. 


Zame osebno je škatlica popolno darilo, ki ga lahko kupiš zase ali za druge. Najdeš jo v spletni trgovini tukaj

















Komentarji

  1. Kako lepe fotke Monika <3
    In kako super ideja, točno nekaj takega potrebujemo pri nas. Mogoče veš, če bo vsebila stalna ali vsak mesec druga?

    OdgovoriIzbriši
  2. Hello my dear!
    I invite you to participate in my international competition in conjunction with Zaful.

    You can win $ 30 to become an automatic contestant, just leave one or more comments in this post:
    http://www.mirandabeautyworld.com/2017/10/halloween-zaful-wishlist-giveaway-30.html

    I wish you victory

    OdgovoriIzbriši
  3. You have a really wonderful blog and very interesting topics. I'm following you, do you want us to follow each other? I want you nice day darling :)
    Magicni svet lepote

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar