• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

HITRI S.O.S STA POŽIVLJAJOČA IN NOČNA MASKA ZA OBRAZ NATURA SIBERICA







Moja koža je mask za obraz deležna 2x tedensko, odvisno od razpoloženja in stanja moje kože. Sem ljubiteljica mask, ki jih je potrebo pred uporabo zmešati, saj so le te vedno sveže pripravljene, vendar pa so maske, ki le tega ne potrebujejo hitra rešitev za dni, ko smo utrujeni. 

Moja kolekcija mask za obraz je velika!

Želela sem ti na kratko predstaviti dve Natura Siberica maski za obraz, ki sta moja nežna in hitra alternativa ob dneh, ko želim hiter nanos. Rada imam nežne in efektivne maske, ki se lepo izperejo, kože ne izsušijo in jo naredijo prijetno mehko na otip. Natura Siberica EXTRA- FIRMING, ter POŽIVLJAJOČA maska za obraz imata lahkotno teksturo, se enakomerno nanašata in imata nežen, naraven vonj. Nočna maska, ki je po efektu sodeč veliko bolj intenzivna od poživljajoče in je ni potrebno izpirati, naredi kožo navlaženo, nežno napeto in mehko na otip. Obraz je zjutraj še vedno navlažen in dejansko veš, da je učinkovala. Poživljajoča maska, pa je odlična alternativa ob dneh, ko je tvoja koža pusta, brez energije in potrebuješ dodatek, ki bo v 15 min opravil svoje delo. Kožo poživi, mehča in je odlična alternativa za tovrstne dni. Obe se hitro vpijata, ne puščata težkega in mastnega občutka, ter sta primerni za vse tipe kože. Nobena izmed mask mi ni povzročila nepravilnosti na koži, ter izzvala alergijskih reakcij.  Natura Siberica izdelke lahko kupiš v spletni trgovini Natura Siberica, v Tuš drogerijah, nekaj izdelkov pa najdeš tudi v DM poslovalnicah.


Priporočam ti obe, zaradi končnega efekta, enostavne uporabe in cenovne dostopnosti. Cena za posamezen kos 5, 29 eur. 





















PR* izdelek

Komentarji

Objavite komentar