• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ISKANJE JESENSKE INSPIRACIJE ZA MOJ BEAUTY KOTIČEK


Vikend, ko sem lahko vse stvari dala na off, se delno naspala in mi ni bilo potrebno narediti popolnoma nič. Kljub vsemu sem ob pogledu na svoj beauty- delovni kotiček ugotovila, da potrebuje spremembo, nove barve. 


Sivo/ belih odtenkov se držim že vse od lanske zime, pred tem je bila v ospredju kombinacija belo/ mint, ki mi je bila resnično blizu in všeč. Ne znam opisati kako zelo me mika belo/ rumena barva. Ne pretirano izstopajoča, temveč nežna, pastelna, umirjena. Potrebujem nekaj pozitivne barve. Razmišljam o rumeni vazi, novi blazini in novem zapisu v novem okvirju. Mogoče bi svojemu kotičku dodala tudi nove Happy lučke v jesenskih tonih. Inspiracijo iščem na spletu, v katalogih trgovskih centrov, ki so mi dostopni. 

Trenutno na mojem predalniku: Flow Kosmetiikka ekološka vodica damaščanske vrtnice. Olivellino vlažilno olje za nego obraza, telesa. Ikonični Caudalie Beauty Elixir in MuLondon vlažilna nega.

Majica izobešena na ogledalu iz Momaxa je delo slovenske ustvarjalke Alje Horvat, ki je ustvarila unikatne zapise na kakovostnih majicah. Izbiraš lahko med različnimi zapisi, velikostmi in podpreš slovensko. Zapis Think outside the box, je zagotovo moja motivacija, da vedno znova širim svoja znanja in obzorja. Pa še zelo udobna je. Majice najdeš v spletni trgovini majice.si


Boš tudi ti to jesen popestrila tvoj beauty- delovni kotiček v nove odtenke, si kupila čisto svojo unikatno majico? Vesela bom tvojih mnenj, predlogov.





















Komentarji

  1. Ojla! iz kje je postlnina? hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej hej obojestranska posteljnina je iz Primarka, ful je lepa in mislim, da jo še vedno imajo:)

      Izbriši
  2. Jaz pa nisem mogla mimo črne majice z napisom da bom nehala nosit črno, ko izumijo temnejšo barvo. Je pa res udobna majčka. ;)
    Pa zelo lepo imaš in navijam za pastelno rumeno. Za malo zimskega sončka, ko nam ga kroničnobprimankuje ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. very cool post! have a nice day!)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar