• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

UPDATING: NARAVNA NEGA LAS







Čisto odkrito do tebe in mene, to ni nega las, ki bi dosegla rezultate frizerskih salonov, niti ne dosega rezultatov linij, ki jih najdeš v svoji drogeriji, je pa nega, ki mi zaenkrat ustreza in sem z njo za zdaj zadovoljna. 

Suh tip lasišča, srednje dolgi, ravni, tanki lasje, suhe konice.

1. Šampon za lase

Olivellin The Olive shampoo je izredno nežen, lepo se speni, njegov prenos je enakomeren po celotnem lasišču, ki ga ne izsuši. Se hitro izpira in ga v zadnjem letu najraje uporabljam. Lovea Karite karma ima izredno prijeten vonj (dodatki dišav), se bogato peni, mojim lasem pa zagotovi veliko več teksture, volumna. Za razliko od Olivelle, je zmagovalec v volumnu, ne toliko v sestavinah. 

2. Balzam za lase

Naravni balzam za lase Eterika.si ima čudovit vonj, je izredno vlažilen, ustvari veliko prijetne mehkobe, lasem podari nekaj sijaja in omogoča lažje razčesavanje. Navdušil me je. Olivella The olive conditioner je prijeten balzam, ni tako bogato vlažilen kot naravni balzam Eterike.si, vendar ne povzroča naelektrenosti, las ne obteži in jih naredi gladke, mehke. 

3. Maska za lase

Unique Beauty maska za nego in krepitev las, je načelom odlična linija za nego las. 44 % ekoloških sestavin, 99 % naravnih sestavin, cenovno dostopna, vendar pa se nekako ne moreva ujeti. Njen vonj je izrazito močan, skoraj malce neprijeten, njen učinek po opisu sodeč pa nič posebnega. Nobene bogate nege, efekta, posebne mehkobe, ki bi si jo želela. Kljub vsemu jo bom porabila do konca.

4. Nega lasišča

So obdobja, ko je moje lasišče še posebej suho, občutljivo, takrat si pomagam z L´Occitane oljem za lase, ki ima krasno lahko teksturo in v podtonu pudrasto noto vonja. V prvem učinku lasišče pomiri, navlaži, vendar pa je njegov učinek mogoče prisoten en dan, na to izzveni. Za njegovo ceno (35 eur) sem definitivno pričakovala še več učinka. Če se boriš z izredno težavnim lasiščem, ga brez težav preskočiš. Alpstories ekološko macerirano olje šentjanževke, je s svojim bogatejšim teksturnim tipom olja, bistveno bolj vlažilno in efektivno kot L´Occitane, v masiram si ga v lasišče in pustim delovati nekaj ur. Veliko boljši efekt in rezultat. 

5. Nega konic

Moroccanoil pa moj srček za nego konic, ne morem brez njega, resnično mi ustreza, moje konice naredi sijoče, jih ne obteži, zmasti, ne glede na to ali jih uporabim na mokrem ali suhem tipu las. Ne vsebuje silikonov, alkohola. Meni je izredno všeč in mi odgovarja, ni pa ravno cenovno najbolj prijazen tip olja. Alpstories ekološko macerirano olje šentjanževke je načeloma prebogato za moje konice, je pa odlična maska. 

6. Posebni tretma

Eterika.si keratin za nego las v obliki kapljic, je v tovrstni čisti obliki zame prvič. Nekaj jih dodam k svojemu balzamu, tudi šamponu za lase. Definitivno se opazi razlika v lesku. v mehkobo nisem prepričana, saj je že njihov balzam zelo učinkovit. Definitivno ga bom kupila ponovno, ker sem razliko v sijaju opazila že pri prvi uporabi, pa tudi firbčna sem kako se bo obnesel na daljši časovni rok/ 10 ml (3, 90 eur).


V negi pogrešam več efekta vlaženja na lasišču, ter kvalitetno masko za konice.

Najljubši izdelki: Eterika.si balzam in keratin za lase, ter Moroccaoil. 


















Komentarji

  1. Interesting beauty products and lovely pics. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Res zanimivi izdelki, berejo se odlično. Če sem iskrena, nisem niti enega od teh preizkusila, trenutno sem "obtičala" z Vital šamponom zeliščne kozmetike Herbio, ki mi res nenormalno odgovarja in ga ne mislim menjati. Balzama moji lasje sploh ne potrebujejo, odkar uporabljam Herbio, sem pa dolgo uporabljala maroško olje.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar