• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREIZKUSILA SEM KOREJSKO METODO 7 SKIN METHOD



Zagotovo je korejski trend nege kože izredno popularen, zanimiv, inovativen. Vedno imam občutek, da so korak pred nami. Trend, ki sem ga resnično želela testirati je bila 7 skin method nega, ki sem jo prvič preizkusila v mesecu Aprilu in ji od takrat naprej ostajam zvesta. Je ena izmed preprostejših metod reševanja suhe, žejne puste kože, ki sem jih kadarkoli preizkusila.

1. Kaj je 7 SKIN METHOD?

Če obrazložim na preprost način je to: korejski način nege kože, kjer na svojo očiščeno kožo v 7 plasteh nanašate svoj tonik, cvetno vodico, esenco. 

2. Kakšen tonik izbrati?

Čimbolj preprost. Ker ga nanašamo v 7 plasteh, je potrebno poudariti, da se izogibamo alkoholu in raznim dodatkom, Aha kislinam. Njegova prioriteta naj bo vlaženje. Posežete lahko tudi po cvetnih vodicah, ki so najbolj preprosta izbira. 

3. Kako jo nanašamo?

Sama metodo izvajam zvečer na dobro očiščen obraz, s pomočjo prstov, dlani, na katere si v posamezni fazi kanem nekaj tonika in ga vtapkam v obraz s pomočjo pravilnih gibov in potez. Med posamezno fazo, počakam nekaj trenutkov, da se plast tonika rahlo vpije, na to nadaljujem. Na tovrsten način spodbudim cirkulacijo. Metodo lahko izvajate tudi z vatko. Po želji.

4. Res potrebujem 7 plasti?

Če je vaša koža resnično žejna, vaša povrhnjica izsušena, pusta, bo vso količino tonika brez težav posrkala. Sama bi lahko proces končala nekje pri 4 fazi, ker imam takrat občutek, da je količina tonika zadovoljiva, da se ne vpija več tako hitro, vendar vedno vztrajam do konca. Boste pa čez čas točno vedeli, koliko faz potrebujete. 

5. Moja izkušnja?

Ko sem jo preizkusila prvič, sem metodo izvajala vsak dan 7 dni zapored. Rezultati so bili tako vzpodbudni, da sem aktivnost vpeljala v svojo nego, popolnoma brez težav. Navlažena koža, mehka povrhnjica, sijoč efekt, prijetna koža na otip. Koža je bila tako navlažena, da ni potrebovala več nobene nege, no, lahko bi jo resnično preskočila, ker nisem čutila potrebe po dodatku kreme, seruma, čeprav sem na koncu vedno dodala nekaj kapljic hialuronske kisline in naredila pravi booster hidratacije. Sedaj tehniko izvajam redno 1x na teden (4-5 plasti) in ob dneh, ko imam občutek, da je moj obraz vidno utrujen (7 plasti). Po uporabi je sprememba na moji koži očitna in prepričljiva. 

6. Komu jo priporočam?

Da jo preizkusite, vpeljete v svojo rutino vsem, vsem, ki se borite s suho, pusto, dehidrirano povrhnjico, vsem, ki se borite z mešanim, mastnim tipom kože in vsem, ki ste s svojo kožo zadovoljni in verjamete, da ne potrebuje nobenih dodatkov. Vsaka koža potrebuje vlago, veliko vlage, ne glede na to, kakšen tip kože imate. 



Poročaj, če te bo tehnika zamikala?





















Komentarji

  1. Končno sem dočakala spet tvoj video. Prekrasna si. <3 Tako preprosta, iskrena in takšna kot te poznam. :*
    Objava je odlična in res morem to metodo preizkusit. :) Še več videov. 😍

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem že slišala za to metodo, ampak je nisem še preizkusila. Mogoče pa res bom. Glede na to, da si ti opazila pozitivno razliko. pa tudi toner je res taka stvar, da ni predraga za to uporabo. Všeček za video in upam na še več ;) <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da si me prepricala v preizkus metode. :D Super video!

    OdgovoriIzbriši
  4. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar