• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: AVGUST






Rada si vzamem čas, da izdelke, ki jih uvrstim med mesečne favorite dobro, stestiram. Preverim sestavine, se o njih poučim in s tem širim svoje znanje. To poletje sem res veliko časa namenila odkrivanju, učenju o pomenu sestavin v negovalnih izdelkih.

Izbor favorita je bil resnično težek, oklevala sem med Olivellinim oljem, ki kožo mehča, ji vrača vlago, prožnost in je zagotovo eno mojih ljubših olj. Naravnim balzamom za lase Eterika.si, ki naredi moje lase extra mehke, gladke in prijetne na otip, ter ekološkim maceriranim oljem znamke Alpstories, ki mi pomaga pomiriti občutljivo lasišče. Za konec pa še s Flow Kosmetiikka Organic rose water cvetno vodico, ki je moja najljubša za izvajanje korejske metode 7 skin method, ter Medenim razpoloženjem, čistilnim izdelkom, masko, ki me je navdušila ob prvi uporabi. Na koncu je odtehtal čas uporabe izdelkov in najdlje uporabljam Medeno razpoloženje znamke MyBrin. Ob vsaki uporabi me vedno znova navduši in je resnično izdelek, ki bi ga priporočila vsem, ki se borite s suho, dehidrirano povrhnjico. Odlična krema, še ljubše maska za obraz, je moj dokončni zmagovalec preteklega meseca :).

Poleg zgoraj omenjenih se v preteklem mesecu ni popolnoma nič zgodilo brez s PF butter bronzerjem, ki ima krasno teksturo, obstojnost, ter res yum, yum vonj. Stalnica je bila tudi ekološka maskara Boho Green, ki nežno poudari trepalnice in ne draži mojih občutljivih oči, ter BeYu lažje prekrivnim concealerjem, ter rožnato jumbo barvico, ki jo resnično potrebuješ, če iščeš dobro pigmentirano, kremno barvico, ki jo boš lahko uporabila na več načinov. Meni odlično služi kot primer na vekah. Anastasia B. Brow Wiz barvica za obrvi v odtenku Toupe pa me je končno po mesecu dni redne uporabe navdušila, če se na začetku nisva ujeli, sva si sedaj na ti :).


Celotna objava na blogu o mesečnem zmagovalcu tukaj.  


Avgustovskega mesečnega favorita lahko kupiš v spletni trgovini MyBrin tukaj (preveri delovanje moje kode za -20% popust SUGARLOVE).




















Komentarji

  1. Ooo sem ful vesela, da ti je ABH brow wiz prirastel k srcu. :) PF bronzer je res top, moj večni favorit. <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Excellent post (as always)!Thank you very much :) xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar