• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MAYA PRAPROT: USTVARJALKA UNIKATNIH LESENIH UHANČKOV IN OGRLICE IZ PREJE








Majini leseni uhančki, pletene ogrlice iz preje, so čisti naboj pozitivne sreče. Unikatni, ročno izdelani, pobarvani, shranjeni v lični kartonasti škatlici. Darilo sebi, darilo drugim. 

Maja je sonček, nasmejana, pozitivna, odprta, krasna govornica. Ljubteljica unikatnega, zato so njeni prsti, misli in ideje želele ustvarjati tudi svoje unikatne izdelke pod imenom Maya Praprot. Ustvarjanje lesenih uhančkov, v različnih motivih in ogrlic iz preje, je njena strast, ki jo čutiš takoj, ko tvoj paketek prispe, v lični reciklirani embalaži. Kvalitetno izdelano, preprosto, prijetno za nošenje, je meni, ki sem minimalist, še posebej všeč. V en sam uhanček, ogrlico je vloženega veliko časa in truda, zato jih ceniš še veliko bolj. Če podpiraš slovensko in unikatno, če si ljubitelj-ica lesa in preje, je Maja pravi naslov zate, z veseljem se bo prilagodila tvojim željam. In vem, da bosta na koncu našli skupni jezik. Njeni izdelki so čudovito darilo najboljši punci, prijateljici, mami, sebi. Za posamezen par lesenih uhanov boš odštel-a 5 eur, lahko pa preveriš tudi že sestavljene sete. Ročno pletena ogrlica iz preje 15 eur. 


Majo najdeš na njeni FB strani tukaj, vesela bo tvojega obiska,  ter v Etsy spletni trgovinici tukaj. Če pa te tvoje poti zanesejo v okolico Šoštanja, lahko v njihovi mestni knjižnici preverite nekaj njenih razstavnih kosov. 





















Komentarji

  1. Rumeni srčki so res lepi. Ali povzročajo kakšna vnetja v luknjah, oz. ste imeli kakšne reakcije po njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo. Sama sem svoje uhančke začela ustvarjati na začetku tega leta in do sedaj sem jih podarila/prodala že kar nekaj, vendar od uporabnic nisem dobila nobene slabe povratne informacije.
      Tudi sama jih nosim skoraj vsak dan in (trkam:) do sedaj z njimi nisem imela nobene slabe izkušnje ali kakšne reakcije.

      Pozdravček*

      Izbriši
    2. Pozdravljeni, tudi jaz z uhančki nimam nobenih težav, nič se ni zagnojilo, bilo dražeče, nisem imela kakšenga glavobola in podobnih reči. Super udobni in zelo zadovoljna. :)*

      Izbriši
  2. I love the details. Very beautiful.
    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar