• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: OLIV´





Najlepše si je vzeti dovolj časa in izdelek primerno stestirati, ga vzljubiti ali pa tudi ne. Oliv´ izdelke sem testirala od meseca aprila in eden izmed njih me je še posebej navdušil. 



Vlažilna krem za obraz Oliv´ je bila ena tistih za katero sem potrebovala nekaj več časa, da sem jo umestila v svojo rutino, predvsem iz razloga, ker sem trenutno v obdobju, ko uporabljam samo olja. Kljub vsemu je dobila priložnost, kot del večerne nege. Vesela sem dozirnega sistema na pumpico, ki dobro deluje, mogoče je njen iz-stisk težji kot pri drugih izdelkih, ki imajo tovrsten sistem, vendar je sama krema prijetne, nemastne teksture, se hitro vpije, na koži pusti mehak občutek. Je izredno vlažilna, kožo nežno napne, zmehča. Zame osebno bo bolj primerna še za jesenski čas. Poleti imam rada lažje formule. 99,20% sestavin je naravnega izvora, 98,58% rastlinskih sestavin je ekološko certificiranih, 38,23% vseh sestavin ekološke pridelave. Cena 34 eur. 

Oliv´ Anti-age elixir je suho olje, v izredno lahkotni prijetni teksturi, ki potrebuje nekaj časa, da se v celoti vpije na obraz. Ima prijeten vonj, najprej sem mislila, da je odišavljen, vendar pa so podatki iz strani Oliva bili, da so vse dišave naravne in ne umetne. Je prijetno olje, sicer sem pričakovala ob njem še več navdušenja, vendar mu bom pustila še nekaj časa, da se v celoti ujameva. Kožo navlaži, jo naredi prijetno mehko in nemastno. 100% sestavin je naravnega izvora, 99,18% rastlinskih sestavin je ekološko certificiranih, 61,98% vseh sestavin ekološke pridelave. Cena 56 eur. 

Oliv´ maska za obraz Radiance pa je moja zmagovalka, odlična je. Sama kremna tekstura ne potrebuje predhodnega mešanja z vodo, preprosto jo nanesete na obraz, enakomerno razmažete in pustite učinkovati. Med samim izpiranjem začutite kako je koža gladka, mehka in popolnoma nič izsušena. Sicer na moji koži ni izzvala posebnega sijočega efekta, mi je resnično všeč kako zelo vlažilna je, obraz naredi svež, čist in definitivno zaznam razliko pred in po uporabi. 99,20% sestavin je naravnega izvora, 99,70% rastlinskih sestavin je ekološko certificiranih, 38,02% vseh sestavin ekološke pridelave. Cena 27 eur. 





KODA ZA POPUST: sugarlove (-15%), do konec leta 2017.














PR izdelki

Komentarji

  1. Maska je moja zmagovalka, pa tako mehko kožo naredi <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovely post dear and interesting beauty products. Have a great week! xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar