• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: MAJ




Verjeli ali ne, v majskih favoritih so svoje mesto dobili trije čisto novi izdelki. Da razbijemo rutino ponavljajočih se izdelkov, ter, da svojo priložnost dobijo tudi izdelki, ki bi si svoje mesto tukaj zaslužili že prej.

Narynda skin care tonik za obraz ima zagotovo najlepšo embalažo med toniki, ki sem jih kadarkoli uporabljala. Ampak tudi vsebina je čudovita. Obožujem ga, ker kožo res dobro vlaži, veliko bolje kot predhodni toniki, ki sem jih trenutno uporabljala. Vsebuje naravne AHA kisline in mnogo lepih sestavin, ki kožo mehčajo in jo naredijo gladko na otip. Odličen je. Kupila sem ga na Love Lula, za ceno okoli 15 funtov. 

Greenfrog Botanic kremni gel za umivanje rok, z vonjem peperminta me je tako navdušil, da imam na zalogi še oba preostala vonja. Učinkovit, svež, prijeten za uporabo, nežen do kože. Odlična znamka, sestavine, zgodba. Priporočam. Svojega prvega sem dobila na spletni strani LoveLula, sedaj ga najdeš tudi pri Rožca Golež.

MuLondon vlažilna nega White Chocolate Truffle je že 3. mesec zapored med mesečnimi favoriti. Njegov vonj, tekstura, hranljivost me vedno znova osrečita. Čudovita je in le to se vidi po sami porabi le te. Expresno jo porabljam, kot kremo za predel okoli oči. . 

Kiss the Moon Glow after dark face polish je mini testna verzija, ki sem jo dobila v mesečni škatlici Love Lula, čudovit sijoč efekt ustvari na koži in kar pogrešala ga bom, ko ga zmanjka, saj je izredno efektiven.

Happy Planner, ki ga je ustvarila spletna trgovina Samsara.si je moj vsakodnevni spremljevalec. Majhen, priročen, preprost, a čudovit dnevni sopotnik, v katerega zapisujem vse svoje plane, nove objave, misli in ideje. Telefon pri meni nikoli ne bo izpodrinil dobrega starega plannerja. 

Colorpop Lippie stix v odtenku Lumiere, je morebiti malce jesensko-zimski odtenek, a vseeno čudovit rožnat podton v kremni mat formuli, ki ne izsuši ustnic. Za svojo ceno eno najboljših rdečil, ki jih premorem. 

Artistry concealer Exact Fit v odtenku light me ni prepričal v sami obstojnost, bodisi prekritosti, ker je le ta zelo lahka, me je pa navdušil kako lepo vlažilen je in kako čudovit sijoč efekt ustvari pod očmi. Dodajam ga k svojemu najljubšemu concealerju Collection in dobim top kombinacijo. Bi pa za svojo ceno moral biti bolj prekriven, ali pa sem le jaz malce bolj zahtevna pri tem. 

Mia Hoyto in njena Lepea Uni, kraljična vseh kraljičen. Popolno obnovitveno-multivitaminsko olje, ki ki ga uporabljam že 7 mesecev. Meni je vrhunsko. Popolno. 

Flow Kosmetiikka mineralni puder v odtenku porcelan, pa trenutno moja izbira v zadnjih 2 mesecih. Njegova lažje-srednja prekritost, nežen, gladek končni efekt, je vse kar trenutno potrebujem. Ne maši por, povzroča nevšečnosti in vsebuje naravni spf 15 (vem, premalo za čas, ki prihaja). Odličen. 

Clay Ritual glinena maska za obraz, pa moja stalnica že skoraj leto dni. Preprosta, a efektivna. Nežna, gladka koža po uporabi, definitivno must have. 

Tartelette Amazonian clay matte paleta senčil pa vedno in povsod, ko vem, da potrebujem dobro obstojnost senčil, ki ne bo popustila po 3-4 urah uporabe. Nakup, ki ga nikoli ne obžalujem. 


Narynda skin care tonik za obraz je zmagovalec majskih favoritov. Pa tvoj najljubši mesečni izdelek v preteklem mesecu?


















Komentarji

  1. Clay Ritual - glinena maska je tudi moja stalnica že več kot nekaj let in moram priznati, da je ne zamenjam za nič. Ostalih izdelkov sicer nisem preizkusila, se pa odlično berejo, všeč mi je odtenek šminke.

    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Beautiful shades. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Glinena maska je zakon, prav tako pa paletka. Ostalega pa na poznam, zdaj me res mika tonik, zgleda zanimiv :)
    Pa hvala draga moja za deljenje videa. Sem ti dolžna kavico :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar