• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MALI ZAKLADI: SOPHIE LA GIRAFE






Naravna, ekološka, 100% veganska, brez glutena, močnih eteričnih vonjev, alergenih sestavin. Prijazna do moje, tvoje, vaše kože. Prijazna nega za vse naše otroke, ki si zaslužijo samo najboljše. Obljubim, da se vanjo zaljubite ob prvi uporabi.


SOPHIE LA GIRAFE je prava mala kraljična užitka, je čudovita zakladnica koži prijaznih sestavin in ponosna lastnica Ecocert certifikata, ki zagotavlja, da je 95% sestavin naravnega izvora. Linija, ki ne vsebuje parabenov, sintetičnih konzervansov, petrokemičnih snovi, umetnih barvil, dišav in mnogih drugih dodatkov. Je dermatološko testirana in ljubiteljica živali. Je linija, ki jo s ponosom predstavljam na svojem naravno-ekološko obarvanem blogu na področju negovalnih izdelkov. 


Ljubezen na prvi dotik, vonj, mehkobo, vpojnost. Ljubezen na prvi pogled. Resnično! Bogata, nemastna tekstura, čudovit, naraven in nevsiljiv božanski vonj, ki ga je uporabljati čisti užitek. Preizkusila sem ogromno olj za nego telesa in le to sodi med boljše. Nežen v teksturi, mehkoben na dotik, vpojen, vlažilen. Za prijetno masažo svojih malčkov, za nego vaše kože. Za vse ljubitelje lepih sestavin, ki se radi razvajate z oljem jojobe, organskim izvlečkom nordijske borovnice, izvlečkov organskega belega čaja, sivkine vode. Sama ga uporabljam za nego kože, odstranitev maskare, dodatek gelu za tuširanje. Priznam, da me je zasvojil in je eden tistih izdelkov, ki ga je uporabljati čisti užitek, njegov dizajn pa eden izmed najlepših, ki sem jih kadarkoli imela doma. Za ceno 18,90 eur ga lahko uporablja čisto vsa družina.


Užitek v drugo. Popolnoma nežna formula, takšna, ki ne peče, ko zaide v oči, takšna, ki ustvari dovolj pene, da se enakomerno porazdeli po celotnem lasišču in takšna, ki naredi lase neverjetno mehke, voljne in čudovite. Kože, lasišča ne izsuši in bi ga priporočila tudi vsem tistim, ki imate občutljivo kožo. Meni ga je užitek uporabljati na svojih laseh, saj imam občutek, da so moji lasje po njegovi uporabi zdravi in mehki točno tako, kot pri mojima malčkoma. Čisti užitek, naravno-ekoloških dostopnih sestavin za 15,90 eur.

Celotno linijo Sophie La Girafe lahko preveriš v spletni trgovini Mali zakladi.si

IG: @malizakladi
FB: @naravnakozmetikasophielagirafe
FB:@malizakladi1


















PR izdelek*

Komentarji

Objavite komentar