• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI OLIV, ZNAMKO, KI JO PRI NAS PONUJA IZBERI ZELENO.SI



Oliv je Francija, so oljčni listi, ekološka naravnanost, prijazne sestavine in čudovit dizajn, ki te ne pusti ravnodušnega. Oliv je linija, ki jo ustvaril sin ustanovitelja L´Occitana. 

* Znamka Oliv se je kot glavni sestavini poklonila ekstraktom listov oljk. Le ti vsebuje antioksidant, ki je 400-krat močnejši kot vitamin C, kožo naredi bolj mehko, prožno in jo globinsko nahrani. Vonji, ki jih znamka vsebuje so hipoalergeni, kar pomeni, da ne povzročajo alergijskih reakcij. So nežni, naravni, prijetni, nevsivljivi. Vsebnost nekaterih alkoholov je naravnega izvora in ne sintetičnega in so v manjših količinah potrebni kot konzervans, predvsem iz razloga, da se izognejo prevelikim količinam esencialnim oljem, ki na koži lahko povzročajo alergijske reakcije. 

Linija Oliv ponuja izdelke za nego obraza in telesa. Razvajate se lahko z njihovimi kremami za obraz, lepotilnimi olji, čudovito masko za obraz, ki ustvari tako prijeten mehak, gladek občutek na koži, brez, da bi jo izsušila. Čudovita je, navdušila me je po prvi uporabi. Pozabili niso niti na kremo za roke in stopala. In na mnogo drugih čudovitih izdelkov. 

* Njihov dizajn je čudovit, z majhnimi listi oljk, so zadetek v polno. Dozirni sistemi na pumpice, ki brezhibno delujejo, vas pričakajo v kartonastih tulcih, ki jih lahko porabite, za shranjevanje drobnarij ali pa dejansko v njih celoten čas shranjujete njihov izdelek. Za sama olja, ki potrebujejo temno embalažo, so odličen način shranjevanja. 

* Cenovni rang linije sega vse od 12 eur, do 56 eur za beauty elixir (suho olje za obraz).

Če te linija zamika lahko uporabiš mojo kodo sugarlove za 15% popust, do konec leta 2017 v spletni trgovini izberizeleno.si

Moji prvi vtisi testiranja dnevne kreme za obraz, beauty elixirja in maske za obraz so pozitivni, všeč mi je inovativnost, dizajn, formula, vonji (tukaj sem čakala na odgovor o tem kakšni vonji dejansko so, če so resnično samo naravni-ali je dodatek umetnih dišav, odgovor je bil, da uporabljajo samo naravne dišave), prijeten občutek na koži, vlaženje, brezhibno delovanje dozirnih sistemov, ideja o reciklirnih tulcih. O samih ocenah, mnenju vseh 3 izdelkov, pa te obvestim v mesecu juniju, da jih primerno stestiram in se poučim o sestavinah, ki so mi morebiti še tuje. 








Komentarji

  1. Komaj čakam tvoje ocene <3

    So pa res lepi lepi lepiiii <3

    OdgovoriIzbriši
  2. A dej no. Kako zelo krasno izgleda embalaža. Bo definitivno za preverit na spletnih poličkah. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasni izdelki izgledajo in me res mikajo. Hvala za kodo, jo uporabim če bom kaj zapravljala :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar