• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNA NEGA OBRAZA Z MOIKA NATURAL COSMETICS






Moika je slovenska naravna linija za nego telesa in obraza. Inspiracijo za fotografije sem našla v njihovih etiketah. Jo že poznaš?

Naj te opomnim na mojo prvo Moikino objavo v testnih embalažah TUKAJ, ki sem jo testirala pred slabima 2. mesecema in si o znamki ustvarila prvo mnenje, vtise in občutke. 

Nežno ognjičevo čistilno mleko je trenutno zamenjalo micelarno vodico. Zagotovo ni tako zelo efektivno, kot npr. micelarna vodica, potrebuje svoj čas, da odstrani celoten make up, tudi porabite ga lahko pri eni sami negi kar veliko. Njegova obarvana formula v nežni kožni barvi (naj vas ne skrbi, ne vsebuje dodanih barvil) zna zmotiti, saj dejansko težko opredeliš ali je odstranjen ves make up, ker je vatka že v osnovi obarvana. Je pa izredno nežen, prijetnega naravnega vonja in na moji koži do sedaj ni izzval nobenih nevšečnosti. Vlažilna formula, ki ne draži mojih, v zadnjem času precej občutljivih oči. Všeč mi je mehkoba, ki jo pusti na koži. Celoten seznam sestavin tukaj. Cena: 14,60 eur. 

Vse kar čistilno mleko ni odstranilo, zagotovo bo, preprost čistilni gel, ki ne ustvari pretirane pene, vendar je izredno efektiven. Pomarančni čistilni gel za obraz. Odstrani vse nečistoče, je nežen do kože, ki je ne izsuši, vendar pa ni dovolj vlažilen, da bi v negi bil zadnji korak. Npr. čistilna krema sivka Plantae, bi na moj tip kože lahko bila zadnji korak, tako vlažilna je. Ne povzroča nevšečnosti in ga moja koža dobro prenaša. Vonj je močnejši in potrebujete čas, da se privadite nanj. Gel je moja stalnica zadnja 2 meseca, njegova vsebina pa prihaja k koncu. Postopek čiščenja ponovim 2x. Eden izmed ljubših Moikinih izdelkov. Celoten seznam sestavin tukaj. Cena: 12,20 eur. 

Za zaključek nege pa še Vrtnični cvet v vodici, ki s svojim nežnim, izredno naravnim, pristnim vonjem poskrbi za dodatek vlage. Kombinacija aromatičnih vodic melise, damaščanske vrtnice, osveži, pomiri, vlaži.  Ena sama plast tonika je zadovoljiva, vendar pa sem preizkusila tudi še veliko bolj vlažilne tonike. Sama uporabim 3x-ni nanos. Odlično se je obnesel za testiranje korejskega trenda 7-ih plasti tonika, pri katerem se je preprosta formula odlično obnesla in se v 7 plasteh izkazala za izredno vlažilno. Sama sem ga prelila v dozirno embalažo s pumpico, da ga lahko večkrat tekom dneva po pršim po obrazu. Celoten seznam sestavin tukaj. Cena: 15,90 eur. 

Všeč so mi sestavine, zgodba, sam odnos, steklena, temna embalaža, s katero previdno rokovanje ni odveč, po velikosti ni primerna za potovanje, vendar so na voljo tudi manjše potovalne verzije. Cenovno dostopna naravna linija. Priporočam.

KLIK, KLIK MOIKA.SI















PR products*