• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ADRIA SPA: ANTICELULITNA LINIJA FITESSENTIAL


Še vedno trdim, da noben piling, nobena anticelulitna krema, gel ne odpravi celulita. Najboljša alternativa le temu je telesna vadba in zdrava prehrana. 

So pa tovrstni dodatki, odlični za nego kože, saj izboljšujejo mikro-cirkulacijo, prožnost kože in le tej vračajo vlago in mehkobo. Sama imam najraje olja, ki bogato vlažijo, ali pa gelne kreme, ki se hitro vpijajo.
Adria Spa v svoji liniji ponuja lep nabor anticelulitnih izdelkov, ki so jih poimenovali Fitessential, ki mi je resnično všeč in trenutno edina poleg Clay Ritual linije iz gline, ki jo uporabljam. Piling Fitessential (10 eur), mi je ponovno eden najljubših Adria Spa izdelkov, saj so njihovi pilingi izredno učinkoviti. Kombinacija kofeina in zrnc kave Arabice, z dodanimi olji bršljana, mandlja, lešnika in jojobe, s svojim svežim vonjem po eteričnih oljih grenivke in pomaranče, odlično masira kožo (ni prenežen, niti ne pregrob), jo poživi, pospeši cirkulacijo in jo naredi zelo mehko-nemastno na otip. Kožo odlično pripravi na svežo, lahkotno anticelulitno gel kremo Fitessential (10 eur), ki z nežnim mentolovim vonjem poskrbi za hlajenje, ki pa ni neprijetno. Se izredno hitro vpija in kožo navlaži, ter je ne naredi mastne na otip. V kombinaciji ju uporabljam 2x tedensko, medtem, ko gelno kremo uporabljam vsak dan, po telesni vadbi. Ne pozabi na dovolj tekočine in čim manj stresa. 

Kombinacija obojega koži zagotovi prijetno aroma-terapevtsko doživetje, prijetno masažo in učinkovit efekt na koži. Pomarančne kože žal ne odpravi, je pa prijetna, naravna alternativa le tej. 


Linijo Fitessential lahko kupiš trenutno po akcijski ceni, pri Adria Spa tukaj



















Komentarji

  1. Že sama embalaža je čudovita. <3 Jaz se ne morem spraviti k rednemu uporabljanju takšnih izdelkov zato jih raje sploh ne kupujem. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar