• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: APRIL



Aprilski favoriti so eni izmed najbolj zdravih mesečnih favoritov. 

Vsi izdelki so neštetokrat uporabljeni, del vsakodnevne rutine (vsaj negovalni), preverjeno delujejo, so učinkoviti in ustrezajo mojemu tipu kože (trenutno se nagibam k mešanemu tipu kože). 

Moikin pomarančni čistilni gel je eden izmed najljubših Moikinih izdelkov, ki jih trenutno uporabljam. Krasno odstrani nečistoče, make up, je nežen, ne izsuši kože in je res prijeten za uporabo. Sicer sama formula vsebuje nekaj naravno pridobljenega alkohola, ki pa na koži ni škodljiv in je v sestavinah naveden.

Mia Hoyto in njena Lempea Uni je vrhunsko multivitaminsko obnovitveno olje. Ni jutra, večera, da ga ne bi uporabila. Fantastično olje za vse, ki želite svoji koži povrniti vlago, prožnost in lepši izgled. 


MuLondon White Chocolate Truffle vlažilna nega je najbolj slastna nega, ki jo premorem. Omamno diši, je ultra vlažilna, bogata in krasna za vse suhe predele. Je moje nadomestilo za kremo za predel okoli oči. Če iščeš multifunkcionalno vlažilno nego za celo telo je MuLondon prava izbira. 

Bee Good Youth Enhancing Plump & Firm Moisturiser je nega, ki po sestavinah sodeč vsebuje tudi nekaj tistih, ki so mi nepoznane in jih še nisem dobro raziskala. Je pa resnično to, kar piše, da je. Kožo navlaži, vendar ne dovolj, da bi meni osebno samostojna bila čez čas dovolj, jo napne in zapolni drobne gubice. Odlična za vse, ki iščete naraven dodatek, ki za nekaj časa izboljša sam videz kože. Mene je navdušila. 

Leahlani Skin Care Mermaid Mask je definitivno najboljši tester mojega življenja. Slavna Mermaid maska, je nekakšna superfood maska, ki poživi, očisti, navlaži, koži povrne prožnost, predvsem pa poživljajoč videz. Vonj je fantastičen, globok, zelen. 

Flow Kosmettikkae maska za utrujeno kožo, je je v uporabi 1x tedensko, sicer ni maska, ki bi bila izredno vlažilna, je pa ena tistih mask, ki kožo (še posebej utrujeno) poživi, ji vrne nekaj energije in je ne izsuši.

Collectione Concealer v odtenku 01 Fair pa še vedno moj najljubši. Njegova vsebina počasi gre proti koncu in ga bom maximalno pogrešala. Odlično prekriven, odličen svetel odtenek, nanos, obstojnost in še moje gubice pod očmi ga ne zanimajo. Izredno vesela, da ga imam. 

Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush 010 Santa Rose rdečilo v nekakšni kožno, marelično koralni barvi primerna za vse tipe polti je pravo presenečenje kako zelo odlično je. Odtenek je izredno lep, še najbolj pa sem navdušena nad njegovim sijočim finišem in obstojnostjo. Žal je kvaliteta same embalaže precej slaba, formula se zna malce zaprašiti, ampak mene vedno znova navduši. Preprosto prelep je na licih. 

Be Yu Beauty Queen maskara, še vedno moja najljubša, ki pa se žal poslavlja k koncu. 

Lily Lolo Flirthy Rich naravna, veganska paleta senčil v naravnih odtenkih, ki potrebuje dober primer, da se prikaže v vsem svojem sijaju. Za dnevni make up, naraven videz je več kot odlična izbira. 




Mesečni zmagovalec je Mu London White Chocolate Truffle vlažilna nega

















Komentarji

  1. Sicer imam drugo MuLondon kremo, ki pa je prav tako vsestranska. Paletka ima lepe odtenke, take barve imam najraje.😉❤️

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesting beauty products and lovely pics! We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Santa Rose zadnje čase uporabljam pri skoraj vsakem looku. Tudi meni je ta odtenek res res čudovit. Pa še tako super za potovanja, ker je majhen :). Beyu sem si že kupila po vseh hvalah na več blogih in zdaj komaj čakam, da jo preizkusim :).

    Mulondon čokolado zdaj uporabljam zvečer za nočno nogo. Še moj je navdušen, da lepo diši za razliko od drugih, ki nimajo ravno najbolj yummy vonja :D.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar