• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PODPIRAMO SLOVENSKO: FITNIT BY NADY






Mehke, kvalitetne, velike in majhne, so FitNitbynady toaletne torbice. 

Nič ni lepšega v bloganju, da lahko podpreš tiste, ki ustvarjajo s srcem. Te lahko podpiram v neskončnost. Danes podpiram Nado, ustvarjalko vsega lepega, kar premorejo njene natančne  in mirne roke. Kos blaga bo spremenila v kvalitetno, izredno lepo zašito toaletno torbico, drobižnico, čisto pravo torbico za čez ramo, ali pa mogoče triangle zipper, da svojih ključev nikoli ne boš izgubila, le te obožujem tudi sama.
Vse kar premore njena domišljija in tvoja želja. Majhne in velike toaletke, za v torbico, kovček, za v šolo, službo, prosti čas. Tudi usnjene, če si le tega zaželiš. Sama sem v celoti napolnila pastelno modro, največjo na fotografiji z res ogromno negovalnimi izdelki. Premore vso težo in še polepša mojo kopalnico. Ker je blago tako prijetno, mehko na otip, bi ga kar napolnila z polnilom za blazine in dobesedno spala na njih. Ker pa seveda ne bi bilo prav, da tudi sama ne bi občutila njene kvalitete ti bom podarila Nadini mojstrovini, ki pa ob prihodu k tebi domov ne bodo prazni, napolnila jo bom z nekaj izdelki s katerimi boš lahko ustvarila svoj novi make-up, svoje ključe pa boš lahko obesila na svoj novi triangle zipper, da boš tudi ti v svoji torbici ključe našla takoj. Jaz se že veselim, da bova z Nado nekomu polepšali dan. 24.april, je dan, ko se bo na mojem FB profilu začela odvijati nagradna igra.

Obljubim, da je Nada neizmerno prijazna, prijetna in čudovita oseba, ustvarjalka in obljubim, da je vsak njen ročno izdelan izdelek prečudovit, unikaten in plod truda, vztrajnosti, ter želje po tem, da svojo ljubezen do šivanja deli z vsemi nami. 

Nadi lahko slediš na njeni novi instagram strani @fitnitbynady Facebooku tukaj, ali pa jo kontaktiraš preko njenega gmaila: fitnitbynady@gmail.com, obljubim, da te bo vesela, jaz pa tudi, če boš kdaj v prihodnje podprla slovensko. 

Komentarji

Objavite komentar