• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

GREEN BEAUTY UPDATE #1


Moje največje veselje, ker lahko s tabo delimo toliko lepih izdelkov, ki bi jih vzljubil-a tudi ti.

Moja največja motivacija, navdih za vztrajanje na svoji poti k prijetnim naravnim/ ekološkim izdelkom (pojma nista enakega-istega pomena in ti ju v prihodnje obrazložim), je Jana, ustvarjalka bloga Small Bits Of Loveliness. Čudovit blog, usmerjen k naravi. Moja motivacija, da je moja pot prava, kljub mnogim preprekam, mnenju, odzivom, tudi finančnemu zalogaju. In ji na področju nege najbolj zaupam, ter menim, da je eden izmed najboljših slovenskih blogov. Vedno uporabljajte tisto, kar vam je všeč, kar ustreza vaši koži, tisto v čemer se dobro počutite. Nihče naj ne obsoja vas, in vi ne obsojajte drugih! Če na svoji koži ne uporabljate ničesar in vam to ustreza, se ne ozirajte na mnenja drugih. Koža je vaša, in nihče vam ne more narekovati kaj je dobro za njo in za vas. Če čutite potrebo po spremembi jo naredite, le ta nikoli ne škodi. Če želite svojo negovalno rutino usmeriti v naravno/ ekološko nego lahko začnete z majhnimi koraki. Mogoče z prijetnim čistilnim gelom, tonikom, pri meni se je vse začelo z trdim milom za lase. Koži pustite čas, da se na sestavine privadi, morebiti ob spremembi zaznate čiščenje kože, ki se bo postopoma umirilo. Ne bodite agresivni do svoje kože, opazujte jo in ji pustite čas, da sprejme vaše nove podvige. Mene je popolnoma zasvojila in mislim, da ni več poti nazaj :). Samo vprašanje časa je, kdaj bom zbrala dovolj poguma in svojo filozofijo usmerila tudi pri ličilih.

Želim vam pogum, veliko volje in motivacije, če se v prihodnje na področju nege preusmerite k naravi.  


Nekaj mojih trenutno priljubljenih naravno/organskih negovalnih linij

Green Frog Botanical Body Wash, nežen, prijeten, vlažilen kremni gel za tuširanje, ki ne izsuši kože.

Moika nežno ognjičevo čistilno mleko za obraz (tukaj), obožujem ga, tako preprost, nežen, učinkovit in čisto naš slovenski. 

Lyonsleaf 100% Natural Calendula Cream, fantastično bogata, a nemastna maslena krema, ki me je po teksturi, vonju in mehkobnem občutku na koži prepričala takoj. Life saving izdelek za suho, dehidrirano kožo in še cenovno dostopna. 

BalmBalm Organic Neroli Floral Water Hydrosol, prijetna, sveža, medena osvežitev in dodatna hidratacija na koži. Še bolj kot suhi koži bi bila všeč mešanemu tipu kože. 

Pacifica Solid Perfume Hawaiian Ruby Guava, sladka, zdrava dišava, v popolni kremni teksturi, ki te s svojim vonjem popelje v tropske kraje. Fantastičen poletni vonj. 

Moika suho ričkovo olje za obraz (tukaj), lahkotno, namastno, vlažilno in prijetno na koži.

Ooh oils!- Oils of Heaven Natural Marula Replenishing Face Oil sem že sanjala, tako želela sem si ga. Predvsem za to, ker obnavlja kožo, vsebuje vitamin E in vitamic C, ki je bil glavni razlog veselja. Olje stiskano po hladnem postopku, je primerno za vse tipe kože, tudi za tiste zelo občutljive, oljnate tipe. Število sestavin: ena sama :).

MuLondon Organic White Chocolate Trufle (tukaj) božanskih 7 sestavin, božanski vonj, božanska hidratacija in nič drugega kot božanska nega in razvajanje ob dnevih, ko koži primanjkuje vlage. 

Kiss The Moon Glow After Dark face polish, sprošča, revitalizira suho, utrujeno kožo, jo navlaži in skozi noč ustvari zdrav videz. Majhno razvajanje, z veliko efekta.

Mia Hoyto Unelma (tukaj), za dnevno, bodisi nočno nego obraza, za dodatek vlage, ki traja tekom celotnega dneva. Čudovita negovalna linija iz Finske, ki te, ko se nanjo privadiš kar malce zasvoji. 

Noben izdelek izmed naštetih ne izsuši kože, vendar ji vrača vlago, mehkobo in če te katerikoli izmed njih zanima v podrobnosti, me le pocukaj za rokav, z veseljem ti ga predstavim. Izdelke Green Frog, Lyonsleaf, BalmBalm, Pacifica, Kiss The Moon, Ooh oils!- Oils of Heaven Natural sem kupila v spletni trgovini LoveLulaki ima tudi odlične mesečne škatlice. 




Pošiljam velik Green beauty objem.





















Komentarji

  1. Ah, same lepe stvari. *_* Jaz sem opazila, da mi najbolj ustrezajo naravni balzami za lase pa za telo. Je koža kot prerojena. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Nina, res so sami krasni izdelki, odličnih sestavin, zgodb in filozofije. Mene so tako zasvojili. Ne znam opisati kako lahko krema s 7 sestavinami (MuLondon) tako noro diši. Brez kančka umetnih dišav, fantastično. Moja koža se v mojinegi krasno počuti in ne bi več menjala :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Krema je amazing, zelo bogata, verjetno prebogata za vsako kožo, ampak vonj je tak, za pojest, dobesedno se čudim kako jim je uspelo narediti takega, noro.

      Izbriši
  3. Monika, držim pesti za pogumen vstop tudi na naravno in ekološko ličenje. Ko enkrat preusmeriš svojo filozofijo v to smer, ne pogrešaš ničesar iz starega načina življenja. Lp :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Barbara, manjka nek klik, odločitev, da se preusmerim. Mogoče me sedaj še vedno privlačijo vsi ti dostopni izdelki in se na to res težko ločim od tega. Ampak ne manjka veliko, res ne. :)

      Izbriši

Objavite komentar