• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZELIŠČNI VRT CVETKA: BIO ZELIŠČNI DEODORANT OBJEM NEŽNOSTI



Zelišča iz lastnega bio posestva, brez aluminijevih soli, 100 % razgradljiva embalaža, nežen vonj, slovensko in učinkovito.

Po resnici povedano niti ne dvomim več v naravne deodorante, ker sem jih v preteklem letu preizkusila nekaj in dejansko delujejo (vsaj na moji koži). Če pomislim na dejstvo, da uporabljam v zadnjem letu samo še deodorante, ki preprečujejo neprijeten vonj in ne potenja v celoti (za to posezite po antiperspirantih), sem ga z veseljem testirala.

Nežen vonj po zeliščih, kremna tekstura, ki je prijetna na otip in dovolj nežna, čeprav vsebuje tudi sodo bikarbono, se odlično bori proti neprijetnemu vonju. Učinek nevtraliziranega vonja zdrži pod debelimi oblačili v zaprtih prostorih, med športno dejavnostjo, službenim časom, bistveno bolje kot, če ga ne bi uporabila. V primerjavi z Glinenim deodorantom znamke Glina.si ima nežnejšo teksturo, po učinku pa sta si precej podobna. Objem nežnosti je namenjen vsem z občutljivo kožo. Nisem opazila nobenih madežev na oblačilih. Uporabljam ga že drugi mesec in sem zadovoljna z njim. Na moji koži ni povzročil nobenih nevšečnosti, kožnih reakcij. Če iščeš klasičen drogerijski deodorant, ki ima v samem nanosu tisto preprosto, enostavno formulo,  ki je enakomerna v mazljivosti, morebiti ne bo zate, če pa iščeš nekaj naravnega, ti sestavine ustrezajo, pa morebiti le posežeš nekoč po njem. Pred uporabo preveri sestavine (naravno še ne pomeni, da ti bo v celoti ustrezalo). 

Glavne sestavine: kokosovo, sezamovo olje, soda bikarbona, koruzni škrob, kamilica, ognjič, bazilika, timijan, limonska trava, rožmarin in cimet.


























Komentarji

  1. Lepo dišijo, samo še da se jih spravim testirat.

    Že tako imam 4 različne deote odprte doma, moram porabiti pa pridejo na vrsto!

    So mi pa takšni vonji všeč :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni so všeč naravni, pristni vonji, jaz trenutno samo tega uporabljam in mi je ok.

      Izbriši

Objavite komentar