• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZDELEK TEDNA: MIA HOYTO LEPMEA UNI OLJNI SERUM ZA OBRAZ


Najboljši negovalni izdelek, ki sem ga kadarkoli preizkusila.

Moja ljubezen do seruma iz semen in plodov šipka znamke Plantae je bila velika (pred tednom dni sem porabilo zadnjo kapljico). Zagotovo eden izmed tistih prečudovitih oljnih serumov, ki so pripomogli k še bolj gladki in mehki koži na otip. Krasna smooth tekstura, ki je zagotovila dolgotrajno vlaženje. In kako naj se sedaj spustim z njim v bitko z enim izmed novejših Miinih izdelkov?, težko pričakovanim multivitaminskim obnovitvenim oljem, ki je končno tudi pri nas v Sloveniji, Lempea Uni. Samo osrčje izdelka so vitamini A, B, C in E, jojoba in vrtnica Otto, ki kožo obnavlja in preprečuje staranje. Zagotovo naj se najprej dotaknem vonja, nežno saden, ki se ob prenosu v kožo počasi stopnjuje v vonj po šipku (popolnoma nevsiljiv, nežen, prijeten). Lahkotna tekstura, ki se izredno hitro vpija v kožo, ne pušča mastnega občutka in je prijetna na otip. Vlaženje in mehkoba sta prisotna tekom celotnega dneva.


Zakaj je poseben? 

Ker je kot celota vsega pravo razkošno razvajanje (še sama steklenička te ne pusti ravnodušnega), ima odlične sestavine (100% naraven izdelek, 98,2% vseh naravnih sestavin iz organskega kmetovanja), kožo regenerira, obnavlja, pomirja, pomaga izenačiti ten polti, s ponosom nosi Ecocert certifikat, krasno zgodbo o nastanku, ter prelep dizajn. Kupiš ga lahko v spletni trgovini Kozmetx.si. Če te zamika, uporabi mojo kodo za -15% SUGARLOVE, ki je veljavna do konec meseca februarja. 



Pred uporabi preberi sestavine, saj Lepmea Uni vsebuje tudi kombinacijo različnih olj.


Čisto NOVO in SVEŽE, ter končno tudi v Sloveniji Mia Hoyto HELMI regenerativna piling- maska za obraz, ter SIEVA, čistilna krema za obraz. 























Komentarji

  1. Do sedaj me Miini izdelki niso pustili na cedilu.🙂 Helmi me zelo mika in prepričana sem, da bo kmalu v moji kopalnici.😃❤️

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar