• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNI NAKUP: H&M HOME



Zaljubljena sem v svoji novi skodelici za kavo in krožniček H&M home linije, ki je tudi del darila za mojega fanta ob najini obletnici. 


Čudovite so, obljubim, da bodo polepšale kuhinjo tako zelo, da si želiš cel set :). Pa čisto nekakšen drug užitek bo piti iz njih. Je pa potrebno ravnati z njimi pri čiščenju kar se da previdno, nežno. Bojim se, da bi zapisi čez čas začeli bledeti, oz. bi se odkrušili. So čudovit dodatek, darilo. Zagotovo najljubši kosi home decorja, ki jih uporabljam z največjim užitkom. Najdeš jih v spletni trgovini H&M home, kjer boš za set skodelic odštela okoli 10 eur, za krožniček pa okoli 5 eur. P.s dostava v Slovenijo te bo stala približno 5 eur. Sama sem vesela, ker lahko H&M linijo Home naročim preko spleta, saj pri nas tovrstnega oddelka na žalost ni. 




 So ti všeč moji H&M izdelki?. Prijetno nakupovanje ti želim, jaz ga ponovim januarja :)!


























Komentarji

  1. Čudovito. :) Nisem niti vedela, da ima H&M tako zanimive dizajne. Jaz sem itak nora na zlato. Pa cena se mi tudi ne zdi pretirana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krasno dekortivo imajo, meni je vedno kj všeč pri njih. Te skodelice pa tako lepe v živo:). Res z užitkom pijem kavico iz njih:). P.s čisto zate, ko imaš rada zlato:)

      Izbriši
  2. Meni pa se zdi, da iz tega zapisa veje neko tako zadovoljstvo, da sem prepričana, da bosta skodelici in krožniček še dolgo krasila kuhinjo. :) Ful sta lepa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, mislim, da bosta kar stalnica:), tako lepi so, da so prav čudovite samo za gledat:)

      Izbriši

Objavite komentar