• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BOŽIČNA DARILA: ZNAMKE S KATERIMI NE BOŠ ZGREŠIL-A!

Najboljše božično darilo ste VI sami!

S tabo delim nekaj znamk, s katerimi ne boš zgrešil-a, če iščeš makeup, bodisi negovalne izdelke. 

BeYu je novost med makeup znamkami v DM poslovalnicah. Ponudba paletk, liplinerjev, maskar, tekočih podlag in mnogih drugih izdelkov te bo zagotovo zadovoljila. Zlata paletka naravnih odtenkov Glamorous eyeshadow clutch je popolno darilo že zaradi samega dizajna, lahko pa posežeš po BeYu najbolje prodajnih izdelkih v mojem primeru je to maskara Beauty Queen, ki ustvari lep volumen in lepo ločene trepalnice.

Anastasia Beverly Hills ikona obrvi, bo popolno darilo za ljubiteljice urejenih obrvi. Če tvoj proračun ni omejen obljubim, da bo obdarovanki všeč pigmentacija, nanos, obstojnost.

L´Oreal Pure Clay Glow maske, novost, ki bo všeč vsem, ki obožujejo glino, sijoč končni videz in predvsem čisto kožo. 

Flow Kosmetiikka mineralno rdečilo (malina), naravno, pigmentirano, vegansko in prijetno za nošenje. 

Melvita Nectar Supreme krema za predel pod očmi, ena izmed boljših, ki sem jih preizkusila. Za vse, ki želijo sijočo, navlaženo kožo pod očmi. Vendar opozori obdarovanko, da se rezultati začnejo prikazovati nekje v roku 3 mesecev :). 

Nuxe suho olje, je najbolj kulten izmed vseh izdelkov. Nikoli NE moreš zgrešiti z njim. 

Mia Hoyto Lumous serum za obraz, zakladnica čudovitih sestavin, za navlaženo kožo. Ekstra drugačen serum z Eco cert certifikatom.

Charlotte Tilbury mini trio lipstick je popolno mini darilo za ljubiteljice rdečil in tiste, ki že dolgo časa želijo preizkusiti CT znamko.

The Balm Mary Lou Manizer osvetljevalec. Moj najljubši osvetljevalec v letu 2016. Obljubim, da ga vzljubiš.

Afrodita hialuronske ampule za obraz in vrat, za navlaženo kožo. Da rezultat se opazi še posebej na utrujeni koži. Super tretma po neprespanih decembrskih nočeh. :).

Acqua Colonia 4711 limited edition Red apple/chili sladka toaletna dišava, z zimskim pridihom, ki te ponese med praznične dni.

Lily Lolo paletka senčil Filthy Rich za naraven videz, za vse zaprisežene ljubitelje naravnega in veganskega. Absolutno čudovita. Naročiš jo lahko tukaj.

L´Oreal Color Riche La Palette popolna manjša paletka nude odtenkov rdečil za ustnice. Za na pot, v torbico za vedno in povsod. 

Avon Luxe paleta senčil za oči Golden smokes, te očara z njenim prelepim zlatim dizajnom, kombinacijo naravnih odtenkov. Popolno božično darilce.





Pa tvoja popolna darilca?, bodo morebiti vsebovale kakšno izmed znamk, ki sem jo omenila sama?
























Komentarji

  1. Vsekakor se strinjam s tabo za Nuxe olje, L'Oreal masko in Mary Lou. :) To so res taki izdelki, ki so všeč večini in skoraj ne moreš zgrešit. Jaz se tudi ne bi branila CT šmink :). Bi pa dodala še Avonove šminke, ki so tudi v mojih letošnjih darilcih.

    OdgovoriIzbriši
  2. such a great collection!...thx for sharing honey...:-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar