• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: OKTOBER!




Lady Ga- Ga, metin čaj, prehladno mazilo in šal za 5,55 eur.


Lady Ga Ga me je tako navdušila s svojo pesmijo Milion Reasons. Polno čustev in spominov izvleče iz mene. Pogrešam te dragi moj ati, saj veš se srečava nekoč ponovno. Pastelno rožnato-siv in bež big size šal sem kupila v Tediju za okoli 5 eur. Obsedena sem z njim, tako je mehak, udoben in veliiik, barvna kombinacija pa tako moja. Metin čaj pa je zagotovo moj najljubši čaj.

NEGOVALNI IZDELKI

Plantae čistilna krema sivka je VRHUNSKA. Noben izdelek v moji negovalni rutini trenutno ne zagotavlja tako visoke stopnje mehkobe in vlage koži. Flow zeliščni balzam je naš MUST HAVE ob prehladu, ne vem kako deluje, ampak meni je dejansko pomagal med prehladom, sem lažje spala, pomiril je kašelj. Australian Tea Tree naravni čistilni gel, si zasluži čisto svojo objavo. Najraje ga uporabljam v fazah PMS in zadnja dva meseca nisem imela nobenega posebnega izbruha na koži. Odličen izdelek, ti ga priporočam. Kupiš ga lahko v spletni trgovini Zeleno zdravje tukaj. Flow Kosmetiikka krema za obraz morska krhlika in brusnica, je kombinacija kreme in olja in glede na to, da sem jo porabila že več kot polovico ti jo priporočam, če iščeš kremo za suho, občutljivo, žejno kožo, ki kaže znake staranja.

MAKEUP
Kevyn A. kremno rdečilo je še vedno najboljše kremno rdečilo, ki sem ga kadarkoli uporabila. Maybelline Anti age concealer me vedno znova navduši. Ravno dovolj prekriven, odlična tekstura, prenos v kožo, preprost za uporabo in NE vseda se v moje gubice (no minimalno, ampak ni omembe vredno). Edini minus je njegova hitra poraba. Trend It Up contour&glide lipliner v odtenku 420 (nude-rdečkasto rjava) je odličen mat lipliner, ki se je na meni obnesel v obstojnosti bolje kot Essence ali Catrice, se pa ne bi branila še mehkejše teksture v nanosu in dejstva, da bi bil prijaznejši do ustnic (moje zelo izsuši). Oriflame The one senčilo v stiku čudovita rjavo-zlata barva, preprost nanos, obstojen in hitra uporaba. L´Oreal Color Riche 220 Dimanche Apres Midi lak v odtenku je pastelno rožnata, ki jo moraš imeti. Embalaža je čudovita, ravno tako nanos in obstojnost. Batiste Blush suhi šampon, hvala ti, ker me rešiš vsaj 1x na teden, te pa v vonju blush ne bi več kupila, res mi ni všeč (preveč cvetličen).



Maybelline Anti age concealer v odtenku light je moj mesečni zmagovalec, kateri pa je tvoj oktoberski mesečni favorit? 









































Komentarji

  1. Oooo favoriti. The best objava. :) Sami mamljivi izdelki. Predvsem ta čistilni gel. :)
    Kevin pa oh, zdj morem res začet šparat in pametno nakupovat, ko sva se z mojim vselila. Ne bom več imela tako velikega budgeta. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh Vnaj moja, vedno me tako razveseliš s svojim komentarjem ;)**, čistilni gel je namenjen aknasti, mešani koži in čisto naraven je, antibakterijski in na vem, meni je dobra preventiva v obdobju pred, med meunstracijo. Na Zeleno zdravje ga najdeš in količino boš imela za veliko časa, ker je zelo gost se porablja počasi. Meni je všeč, kljub močnemu vonju. Dokler prepreči kakšen izbuh mozoljev ali pa že samo enega je super:). Budget pa naj te ne skrbi, saj veš kozmetika NI in NIKOLI ne bo najpomembnejša stvar na svetu in že vse to kar imamo ne bomo nikoli porabile do konca. Tako, da najinemu proračunu ne bo nič škodilo, če kdaj nič ne kupimo. Jaz sem zelo pridna zadnje čase :).

      Izbriši
  2. Ravno pripravljam oktobrske favorite :D Šali v Tediju so super, sploh ker so glede na ostale trgovine 2x cenejši :) Batiste sem si končno kupila in morem rečt da mi ni žal, sem pa ga pozabila vključiti v favorite.. Oriflame senčilo v stiku pa je tudi meni všeč, še najbolj pa odtenek :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ane kako super mehki so ti šali, pa nič ne pikajo, prav ful prijetni so za nosit.Pa še normalno ceno imajo:). Se že zelo veselim tvojih mesečnih favoritov. Joj meni Batiste res vsaj 1x na teden reši mojo glavo:), ker mi res osveži las in še dan ali dva imam potem mir.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem trenutno čisto obsedena z novim albumom od Lady Gaga. <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Very beautiful products. I love Kevyn A
    xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Thanks dear :D

    Perfect products. I waaaaant to try this anti-age concealer :D

    NEW REVIEW POST | Catrice Foundation: All Matt Plus Nude Beige.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Sezona čajev se je začela. Moja najljubša sta tudi metin ali zeleni. Na sploh imam rada zeliščne čaje in ne tistih umetnih sadnih. :) Flow krema za obraz se sliši zanimivo - ta kombinacija olja in kreme. Mora biti super zdaj za obdobje ogrevanja. Niti nisem pomislila, da imajo v Tediju tudi oblačila. Moram naslednjič malo pobrskati :). Po navadi se tam zgubim v home decorju.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar