• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

HIŠA NATURE: MASAŽNA SVEČKA& NARAVNI BALZAM ZA USTNICE ORANGE ENERGY





Slovenska, ročno izdelana, prijazna okolju in živalim, brez umetnih dišav in barvil, svilnate teksture in prijetnega občutka na koži!

Pred dobrima 2 letoma je bil moj prvi izdelek iz Hiše Nature balzam za ustnice Orange Energy, če se še prav spomnim, takrat še z dodatkom nežnih bleščečih delcev, za prijeten lesk in naravno obarvanost ustnic. Od takrat so izdelki vedno z mano. Čudovita vlažilna krema za obraz z nemastno in hitro vpojno teksturo z omamnim vonjem, in ultra bogat losion z hidrolatom kamilice, ki bogato vlaži in pomirja razdraženo kožo (meni najljubši po depilaciji). Več o izdelkih si lahko prebereš tukaj.

Danes pa ti predstavljam poleg balzama, ki so mu odvzeti bleščeči delci in te razvaja osnova čebeljega voska, vonj po pomarančah, ki odlično vlaži in je zagotovo boljši od marsikatere Labelle in klasičnega balzama za ustnice v drogeriji MASAŽNO SVEČKO. Ne samo tisto klasično svečo, ki odišavi tvoj dom, ampak svečko iz naravne organske zmesi sojinega voska, s katero si lahko ob koncu gorenja, njeno vsebino vmasiraš v roke, v predele suhe kože, jo uporabiš kot nadomestek masažnemu olju. Vonj te popelje med naravna aromaterapevtska eterična olja: limonske trave, geranije, čajevca in žajblja. Sprošča, pomirja in kar je najpomembnejše, kožo tako zelo navlaži, nahrani, da ne potrebuje nobenih dodatkov nadaljne nege več. Obljubim, da ti bo všeč mehka in svilnata koža na otip. Čas gorenja: 24 ur, če gori neprekinjeno, do 2 meseca, če jo uporabljaš redno za nego. Cena: balzam 3 eur, svečka 6 eur.


Zagotovo multifunkcionalen izdelek, z pentljico in božičnimi piškoti pa odlično božičkovo darilo pod jelko :). Izdelke Hiša Nature lahko kupiš in preveriš  tukaj, ter jim slediš na FB strani tukaj, ter na IG profilu @HisaNature.

















  



Komentarji

  1. O kako simpatična izdelka! Grem pa sedaj prebrati še o kremici za obraz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, oba izdelka sta krasna, kremica pa sploh, omamno prijetno mi disi in tudi za vse tipe polti je primerna,mogoce bi napisala Tanji za kak testrcek pred nakupom, meni je kar malo hudo, ker jo imam se cisto malo. :)

      Izbriši
  2. Excellent post (as always)!Thank you very much :) xx

    OdgovoriIzbriši
  3. lepe slike in lepa izdelka.

    OdgovoriIzbriši
  4. Monika, mogoče pa si jo celo naročim....ravno kupila dve Tosamini, ki ju uporabljam že dobri dve leti... :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar