• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKE NOVOSTI NA TESTU: L´OREAL& TREND IT UP& ESSENCE& MAGIC PLANNER & STRADIVARIUS!



Kako lepo je videti vse novosti, ki nam jih ponujajo naše dorogerije!

 
Prvi 4-je kosi znamke Trend it Up, ki sem jih kupila v skupni vrednosti nekje okoli 13 eur, so EXPERT ILLUMINATING FLUID-BASE, ki me je po teksturi in efektu prepričal že v drogeriji. Všeč mi je priročna embalaža na pumpico. Toplejši podton fluida ustvari lep naraven lesk (brez velikih bleščečih delcev, brez težav ga lahko uporabite tudi, če imate hladen podton kože), da je že v redni uporabi. SHEER  NUDE MAKE-UP tekoča podlaga, se bere zanimivo, čeprav odtenek 020 pa ni ravno najboljši (na meni se prikaže še v precej roza podtonu). Je pa udoben, dobro obstojen na koži, ga pa ne bi kupila ponovno. TREND IT UP nail polish 140 je prelepa rožnata, ki je res lepo prekrivna, obstojna in ne ena tistih mlečnih formul. Zagotovo kupim še kakšnega. TREND IT UP LIPLINER 420, sem testirala takoj prvi dan, ko sem ga kupila. Mat formula, lep nanos in tudi obstojnost je na meni veliko boljša od Essence in Catrice.

ESSENCE GET PICTURE READY BRIGHTENING CONCEALER 20 nude, me ni prepričal. Gobica je ubupno nepriročna, ni kot Maybelline Anti Age The E., ki je mehka, lepo nanese izdelek, ta je trda, majhna in RES mi mi všeč. Formula po teksturi, ki je kar bogata ni moja najljubša, prekrivnost na meni lažja, osvetlitven efekt pa na meni sploh ni tako izrazit, je pa vsedanje v gubce pri meni minimalno. Izdelek, ki ga NE BI kupila ponovno.

L´OREAL COLOR RICHIE, sicer niso novost, imajo spremenjen dizajn embalaže, ki mi sprva ni bil všeč, sedaj pa me je zasvojil. Sicer formulo, tudi v novi embalaži že poznam in mi  je všeč, dobro obstojna je. Odtenka, ki sem ju dodala k zbirki sta pastelno-mlečno rožnata/ bela. 

MAGIC PLANNER čisto nov, svežega dizajna. Še bolj všeč mi je od prejšne verzije, ki sem jo kupila, belo zlata kombinacija te zasvoji in še večji užitek ga bo uporabljati. Prvi zapisi se že ustvarjajo, kako pa izgleda vsebina si lahko pogledaš v moji predstavitveni objavi tukaj.

STRADIVARIUS ženska denarnica, ki mi jo je kupil moj fant. Belo- zlata v kombinaciji s pisani metuljčki. Velika je tako zelo, da so me v službi pohecali, če potrebujem zanjo orožni list :). Ampak vseeno, kaj ni lepa?




P.s dekorativna (moderna) posoda na fotografiji je iz KIKA (okoli 4 eur). Kaj pa boš ti testirala v tem lepem mesecu Oktobru? 



















Komentarji

  1. This basket seems amazing! Great variety of products! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoja motivatija mi je tako zelo všeč. <3 Ker pišeš same odlične objave. ;) Tale Trendit Up illuminating base pa zdej kr mene zanima. :P Čeprav je pomoje za tvojo kožo primernejši. ;) Denarnice majo pa fuuul cute.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala dragica moja, res sem polna motivacije, zagona. Mogočetudi za to, ker sem končno ulovila nek ritem vsega in se vse umirja. Za blog imam pa tako veliko motivacijo kot nikoli do sedaj, ker z njim res preklopim v nek drug svet:). Ta illuminatin baza je pa taka lepa, naravno sijoča, ni preintenzivna in se kanček vlage doda. Denarnice pa res, jaz se vedno težko odločim,sicer tako velikost tokrat ne bi izbrala,motiv pa bi, tako da je Aleš kar dobro izbral ♡ ♡

      Izbriši
  3. Thank you a lot, my dear :d

    OMG, so amazing products and perfect photos! I want this planner in my lifeeee :o

    NEW DECOR POST | How To Have a Timeless Home Decor.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Kot vedno top objava :) Mene pa ti Trend it up lakci niso prepričali, že po enem dnevu se mi je barva okrušila, ne vem, mogoče je odvisno tudi od same barve, jaz sem vzela dva odtenka temno rdečega pa črnega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh Mija HVAAALAAA:),jaz pri lakcu trkam, ker mi je res Ok zaenkrat, sicer je pa res, da ga nosim trenutno nad prozorno Depend gelish narejeno manikuro (aleluja za ta set) in mi lakci dlje zdržijo kot na mojem nohtu,pa manj pomivam zadnje čase:).Mogoče ti bo lipliner bolj všeč, mene je kar dobro prepričal:)

      Izbriši
  5. Super objava - tako kot vedno! Obožujem tvoje fotografije, lahko bi jih celi dan gledala. Imaš slučajno kakšno objavo kako fotografiraš? <3 Drugače pa komaj čakam, da vidim oceno trend it up izdelkov, so trenutno zelo popularni. Moram priznati, da sem stala pri stojalu ampak nisem našla nobenega izdelka, ki bi me tako zelo navdušil, da bi ga kupila. Jaz imam v planu za testiranje dva Nuxe izdelka (iz nove linije) ter MUR Oval čopič. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojuujjj, hvala za tako lepe besede in pohvale. Lepo mi je pri srčku, če me kdo tako pohvali glede fotografije. Sem napisala leto dninazaj eno malo daljšo objavo o tem kako ustvarjam svoje slike, pa je večina vsega še vedno ista, tako program, način urejanja, prestavila sem samo lokacijo slikanja (še vedno sem v istem prostoru, vendar nisem direktno pri oknu, ampak sem se prestavila na postejo).Jaz sem pri trend It Up vedela, da bom probala kak pastelen lak in lipliner (bi imela še kak odtenek), za tekočo podlago mi je malo žal, da sem jo kupila, ker mi ni všeč, je pa ta illuminating baza všečna. Moram še dobro vse sprobat, da dejansko vidim ali še kaj zares dodam k zbirki ali ne :)P.s še enkrat velik hvala za tvoj res lep komentar, big huuuugggg***

      LINK do OBJAVE: http://www.sugarloveblog.com/2015/09/kako-ustvariti-fotografije-brez-posebne.html

      Izbriši

Objavite komentar