• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

♥ V SODELOVANJU Z BLOGOM IT´S ALL ABOUT MAKEUP AND PASSION: DROGERIJSKI IZDELKI, KI JIH MORAŠ PREIZKUSITI ♥










Z mojo predrago Vanjo iz bloga It´s all about makeup and passion sva ponovno združili moči in skupaj izbrali temo, ki ti jo bova danes predstavili. Izbrali sva vsaka nekaj drogerijskih izdelkov, ki bi jih mogoče v prihodnje morala preizkusiti. Vanjin izbor lahko preveriš TUKAJ.



BATISTE SUHI ŠAMPON

Ker bo za en dan občutno podaljšal čas pranja glave, ker ne pušča vidnih belih sledi, osveži lase, dobro poskra vase maščobo in bo postal nepogrešljiv dodatek pri negi las. Pred uporabo ga dobro pretresi, nato pa enakomerno posprejaj po laseh.  Na voljo več vonjev. Cena: Muller-okoli 5 eur.


MAYBELLINE  THE BLUSHED NUDES 

Preprosta, lepih odtenkov, zadovoljivo pigmentirana, za vse ljubiteljice čokoladno rjavih odtenkov, z dodatkom rožnate. Cena: Dm- okoli 12 eur.


BOURJOIS HEALTHY MIX

Dobra podlaga, z dobro teksturo, ki se čudovito prenese v kožo, jo vlaži in ustvari svež, zdrav videz. P.s še posebej všeč bi bila vsem z suhim tipom kože in je zelo dobra za jesensko-zimski čas.  Meni je tako všeč, da je to že moja 5 steklenička. Cena: Dm- okoli 14 eur.


MAYBELLINE COLOR TATTO 24H CREAMY MATTES

Bodisi kot predhodna baza senčilom, kot nevtralizator ali pa samostojna kot nežno kožna topla barva, ki se ne vseda v gubice, je izredno dobro obstojna in všeč bo vsem ljubiteljicam mat senčil. Cena: Dm- okoli 7 eur.

ESSIE LAK ZA NOHTE

Zakaj? zaradi širokega barvnega spektra barv, zadovoljive obstojnosti in kratkega časa sušenja. Cena: Dm- 9,99 eur.


PUPA MILANO VAMP MASCARA

Volumen, volumen in še enkrat volumem z izredno lepo ločenimi trepalnicami, ki so občutno podaljšane. Na meni nežna formula deluje za čisto 10-ko. Cena: Maxi- okoli 15 eur.


L´OREAL SUPER LINER SUPERSTAR

Naj mu bo, ker je eden redkih drogerijski, ki ga imam doma. Preprost za uporabo, natančen, lepe črne barve, z upogljivo konico. Z njim lahko ustvariš izredno lepo in natančno eyeliner črto, ali pa izrazit cat eye look. Cena: Dm- okoli 12 eur.


BOURJOIS RADIANCE REVEAL CONCEALER

Potrebuješ ga, če želiš zelo dobro kremno teksturo, čas s katerim ga v miru vtapkaš v kožo in na koncu dobiš lažjo prekrivnost z izredno lepim osvetljenim predelom. Zjutraj ti bo zagotovo izboljšal situacijo pod očmi. Cena: Dm- okoli 9 eur.


ESSENCE MAKE ME BROW GEL MASKARA

Če nimaš časa za natančne in brezhibne obrvi, boš z Essence gelom za obrvi, le te nežno poudarila, počesala ter jim dodala nekaj barve. Ravno dovolj, da bodo obrvi izgledale urejene. In še izredno ugoden je.  Cena: Dm- okoli 3 eur.


SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE PRECIOUS METALS

Všeč ti bo zaradi same embalaže, če pa si ljubiteljica kremnih osvetljevalcev pa te bodo v Precious Metals paleti razvajali kar trije kremni odtenki: vse od svetle perlasto-srebrne, dveh nežno medenih in  še čudovite ne kremne zlato-bakrene, ki je zame pretopla in pretemna, je pa čudovita na vekah. Obstojnost in prenos v kožo je za svojo ceno vrhunski. Ves tisti odsevni in sijoč videz na dvevni svetlobi pa bi lahko kar prodajali tako lep in izrazit je. Absolutno moraš preverit Sleekove osvetljevalce, bodisi kremne ali klasične v kamnu.   Cena: Boots- 9,99 funtov (pri nas že na voljo v nekaterih Mullerjih).

CATRICE DEFINE BLUSH

Če boš izbrala rožnatega, boš ustvarila nežna, zdrava rožnata lička, ki bodo takšna ostala zelo dolgo. Tekstura, ti bo všeč, ker ni preveč prašnata, se lepo zabrisuje in še nadgrajuješ ga lahko. Cena: Dm- okoli 4 eur.


RIMMEL STAY MATTE TRANSPARENTNI PUDER V KAMNU

Za vse predele kjer se tvoja koža masti. Na meni deluje dobro 2-3 ure, nato sledi popravek. Ne spremeni barve obstoječi podlagi. Končni finiš gladka koža. Cena: Dm- okoli 5 eur.


ESSENCE VELVET MAT STICK 

V obliki svinčnika, z krasno kremno teksturo, ki glede na to, da je v formuli matirajoča ne izsuši ustnic, je natančna in preprosta za nanos, da me je kar zasvojila. Peony Star je moj najljubši odtenek. Cena: Dm- okoli 3 eur.


BALEA RAZKUŽILO ZA ROKE 

Če ni to najbolj priročno in simpatično razkužilo za roke, v gelni formuli, ki se hitro vpija v kožo, ne pušča mastnega občutka na roki in ga lahko nosiš s sabo kjerkoli in kadarkoli. Zelena različica diši po jabolkih in je absolutno eden izmed nepogrešljivih izdelkov v moji službi. Imam ga izobešenega kar na ročaju torbice, da je na vidnem mestu in da ne pozabim na razkuževanje rok. Cena: Dm- okoli 3 eur.





Vanji lahko slediš na njenem IG profilu @vanjazorman, ali pa pokukaš na njen FB profil , kjer z veseljem pokaže svoje prelepo naravno naličene neveste. Kateri drogerijski izdelek pa je tvoj najljubši?





























Komentarji

  1. Slikeeee omg. <3 Soooo pretty! :) Batiste šampon je tudi meni zakon, ne vem kako sem lahko na njega pozabila! Fit Me in Radiance pa vidim, da sva obe vključili, ker sta res odlična. Odkar delam v laboratoriju, imam ves čas s sabo v torbici od Baleje razkužilo, mi je res všeč. Pa jooj to Pupo... rabim to maskaro res! Ko pridem do Mullerja si jo nabavim. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga moja, sajveš, da mi veliko pomeni tvoja pohvala. Pupina maskara na meni tako deluje super, sem prav vesela.:)*

      Izbriši
  2. All produced are awesome !!! Love it *.* but sleek highlight palette ..

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoje fotografije me vedno pustijo odprtih ust :o prečudovito!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem kupila paletko od Sleeka, haha ste me vse zdražile! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Excellent post (as always)!Thank you very much :) xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Thank you my dear :D

    OMG so incredible sellection of products!!! I really need to try some of this :D

    NEW COOKING POST | Stuffed Chicken.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Some of this products are really great and beautifull for using:)

      Izbriši
  7. Mene bi že sama Sleek paletka privabila, čeprav je še odpreti ne bi uspela :P Ker je res lepo pakirana :)

    Čudovite fotke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, joj ja dizajn je tak, da kar kliče po nakupu:), težko se delaš, da je ni:)

      Izbriši
  8. Dober vodič za vse, ki rabijo idejo kaj kupiti v naših drogerijah :D. Jaz bi tudi dodala Batiste, Rimmel puder in Healthy Mix, ki je definitivno ena najboljših podlag v drogerijah. Mene L'Oreal, Maybelline in te vse odbijajo. Catrice zna tudi pozitivno presenetit :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Petra, mogoče pa komu res bo primer vodiča.:) Catrice mi je pa nekako ušel iz misli. Sem ga malo manj uporabljala zadnje čase, se bom popravila:)

      Izbriši
  9. Joj super sodelovanje! Čisto preveč hudih stvari in noro dobre fotke! Ne vem pa ali sem edina, katero Batiste ni pretirano navdušil :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iiii hvala za tako lepe pohvale:). Mene je kar rešil v zadnjih dveh mesecih tale batiste, sem pa prepričana da je na trgu še kak bolšji:)

      Izbriši
  10. Uuu, super objava. Vse bi imela. Ok ok.. ne vse, ampak večino. Sploh s tvojimi lepimi slikami, aaaa <3.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vse ne, ker jih ne rabiššš:). Hvala za pohvale:)<3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar