• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PLANTAE: BERRY BLISS KONCENTRIRAN SERUM IZ PLODOV IN SEMEN ŠIPKA








Šipkovo olje je eno izmed boljših, ki sem jih preizkusila. Tako efektivno, suhi, poškodovani in dehidrirani koži bi bil zagotovo všeč. Všeč bi znal biti vsem z normalnim, mešanim tipom kože, mogoče tudi tistim z mastno kožo v manjših količinah. Univerzalen, hranljiv in pravi mali balance za nego kože. Še vedno eno izmed mojih najljubših je zagotovo Flowovo organsko šipkovo olje, vendar pa si s Plantae delita prvo mesto in se odlično razumeta. 


  BERRY BLISS KONCENTRIRAN SERUM IZ PLODOV IN SEMEN ŠIPKA

Če sem do sedaj vedno rekla kako izdelki Plantae dišijo, je šipkovo olje vseeno malce specifičnega vonja in sem potrebovala nakaj časa, da sem se na sam vonj privadila. Po 2 mesecih mi je vonj popolnoma domač in mi ni moteč. Olje je precej bogato, po teksturi precej podobno Flowovemu, in potrebuje nekaj časa, da se mi v celoti vpije v obraz, sploh, če ga nanesem malo več. Seveda je končni efekt, izredno navlažena koža, mehkoba se čuti in tipa v neskončnost, na moji sedaj precej normalni koži občutek ni masten, tekoča podlaga pride še lepše do izraza (še bolj sijoča) in če ga nanesem zjutraj, moja koža tekom celotnega dneva ne potrebuje popolnoma nič drugega. Kaj mi je pri njem še posebej všeč, ker ustvari nežen smooth občutek, ker kožo pomirja, obnavlja, ne izzove mozoljev, povečuje rast fibroblastov za 200%, kar pa je samo še večji plus, da ga redno dajem na svojo kožo. Sestavine, dokler znam prebrati vse in Vem kaj pomenijo Vem, da je zame osebno odličen izdelek. Cena: 30,28 eur tukaj.



Meni so olja v zadnjih 2 letih popolnoma spremenila mojo kožo na boljše, sam Ph- kože se mi je povečal za več kot 40% in ni osebe, ki bi me od uporabe olj odvrnila. Pa ti, uporabljaš olja. Plantae najdeš vspletni trgovini  Izberi zeleno in obljubim, da ti bo všeč.
















Komentarji

  1. Meni je to olje še zdaj odlično. Sploh za celjenje kakših starih mozoljev in koža je po uporabi res lepo mehka. Jaz ga uporabljam samo zvečer, ker mi je za čez dan premastno. Vonj je pa res tak, da se je treba navaditi nanj :D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Great review sweetheart...thx for sharing!
    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je tok všeč tole šipkovo olje, res tok paše na koncu dneva na obrazu <3 <3 <3

    Ja, čeprav meni je všeč vonj. Je pa res, da je zelo specifičen.

    OdgovoriIzbriši
  4. Thanks a lot, darling :D

    Great review as usual. I didn't know this brand, but the products sounds super useful :D

    NEW DECOR POST | Autumn Essentials At Home.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar