• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

WEEKEND TO DO LIST!Jesen je tukaj. Obvezno si moram v bratovem sadovnjaku nabrati še več domačih, bio jabolk. Nepopisno boljše so od vseh tistih trgovinskih.


Pospravi celotno stanovanje. Med tednom preprosto ne sledim več svojemu tempu, oz. se nanj še nisem privadila. Izgled stanovanja je v manjšem razsulu in mi je rahlo moteče. Konec koncev pa imam otroke in ni smiselno pospravljati vsak dan.

Opravki na vrtu. Letos mi je res uspel v celoti in pospravljam zadnje pridelke. Paprika in paradižnik sta obrodila kot še nikoli do sedaj in še vedno vsak pridno pobiram pridelke.


Fotografija za blog. Rada bi ustvarila fotografije za novo objavo na blogu. Dnevi se krajšajo in ker imam proste vikende, upam, da mi uspe z dobro svetlobo posneti ekaj lepih fotografij.

Kitajska hrana. Že cel mesec jo imava v planu, pa nama vedno nekaj prekriža načtre, tako, da če ne drugače si jo bomo vzeli za domov. 

Blog objave. Veliko sem jih zamudila, niti nisem spremljala. Tako, da znam zasipati z komentarji, vse, ki jih rada berem :).


Nedeljski WI-FI detox. Da dejansko ga imam. Večkrat. Izklopim wi-fi, izklopim vsa obvestila, ker imam rada dni brez interneta, tistega piskanja, konstantnega preverjanja telefona. Facebook že dolgo več ni moje najljubše družabno omrežje. Če ne bi imela namensko narejenega za svoj blog, bi svoj osebni profil izbrisala, ker ga dejansko skoraj nič več ne uporabljam.

Kaj boš pa ti počela med vikendom? 
 

Komentarji

 1. Ha, luškano <3

  Pridna si, malce pa pogrešam tvoje komentarje in objave <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj, kitajska! Pms-jam na polno, tako da mi je tole najbolj padlo v oči. :D Upam, da ti uspe obkljukati vse točke, sama pa se bom poskusila pozdraviti (antibiotiki njams). :) (Natalija)

  OdgovoriIzbriši
 3. Wi-fi detoks se sliši odlično ;) Ko se vrnem domov, si ga bom zagotovo tudi sama privoščila :).

  OdgovoriIzbriši
 4. Lovely post dear!Have a great Friday! xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Thank you so much my dear :D
  I hope will be useful :)

  Wooow, nice program :D

  NEW FASHION POST | Trend Alert: Ankle Boots.
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Jabolka so čudovita, kot iz Sneguljčice :)
  Lep vikend ti želim :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Wi-fi detox, to je to =D Moj vikend bo nažalost delo, delo, delo... Bo pa drugi vikend zato toliko lepši ;)
  Xoxo,
  A.

  OdgovoriIzbriši
 8. Super ideja za weekend to do list.. Si moram še jaz kdaj naredit :D Se pa strinjam, domače jabolke so nepopisno boljše od kupljenih :D

  OdgovoriIzbriši
 9. Wifi detox sem imela bolj kot ne cel teden in mi je tako pasal. :) Sicer sem pogrešala najine pogovore, ampak dejansko, da si v hotelu nisma plačala wifija je bila ena izmed boljših odločitev. :)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar