• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BOURJOIS NUDE REMIX SENČILA











Nude Remix enojna senčila v 8 novih odtenkih, novem dizajnu so lahko lepa popestritev vsem tistim ljubiteljicam makeupa, ki še vedno v vsej poplavi palet senčil prisegate na enojna senčila. Prednost enojnih senčil je zame osebno v tem, da lahko izberem točno določen odtenek, ki mi je všeč in si ga želim dodati svoji zbirki ali pa je tako drugačen, da ga v svojih paletah ne najdem, tudi multifunkcionalnost odtenka mi velikokrat prevlada. Na vekah, nad lično kostjo, konici nosu in nad ustnico je na fotografijah prikaz odtenka  Insaisi- sable.


BOURJOIS NUDE REMIX


Odtenek Extra- vertie je nekakšna kombinacija hladne sive-kaki barve v podtonu zelene (za nežen dnevni zadimljen videz), z manjšimi vijoličastimi bleščečimi delci, ki so še posebej opazni na dnevni svetlobi, medtem ko je Insaisi- sable prečudovita svetla, nežno perlasto- medena barva, ki me je kupila takoj (za notranje kotičke, po celotni veki, pod obrvmi, kot osvetljevalec). Tekstura je izredno lahka, svilnata na otip, ni pretirano prašnata, kar dobro pigmentirana pri Extra- vertie, pri Insaisi- sable  je pigmentacija blaga, z drobnimi bleščečimi delci (niso preveliki in moteči). Všeč mi je kako enostavno se zabrisuje in ustvari lepe prehode. Največjo intenzivnost dosežem z nanosom s prstom, z mokrim čopičem izvlečem kanček več pigmenta, tudi z primerjem. Zaradi lahke teksture na sebi nisem opazila vsedanja v pregib očesne gube takoj na samem začetku, sem jo pa opazila pri visokih temparaturah po dobrih 5-6 urah. Obstojnost na meni ni zdržala 12 ur, saj po dobrih 5 urah začne bledeti. Všeč mi je odtenek Insaisi- sable, ker je multifunkcionalen in je že dan na vidno mesto z izdelki, ki jih uporabljam za službo.



Bi dodala zbirki še kakšen odtenek? Mogoče, vendar bi moral odtenek res izstopati, biti poseben in drugačen in njegova cena bi morala biti vsaj za 4 eur cenejša. 







































PR*izdelek

Komentarji

  1. Super lepe slike in tudi ti <3 (malo barve šminke, op op op! :D )

    Drugače pa rjavko zgleda super, svetel pa niti ne :/

    Škoda za pigmentacijo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga moja, tukaj sem pa res nekako pozabila na šminko:)

      Izbriši
  2. Excellent post (as always)!You look lovely dear!
    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Rjav je čudovit, čeprav je tudi svetel po svoje zanimiv, ampak škoda, da je slabše pigmentiran :/ S svetlimi odtenki in njihovo pigmentacijo moramo res imeti srečo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja pri svetlih je res tako, da so vedno bolj taki blagi, kar pa tudi ni vedno slabo, za nek dnevni look je čisto ok.:)

      Izbriši
  4. Hvala Sara, svetel je res bolj blag, ampak je meni všeč, ga imam kar kot osvetljevalec. Verižica pa so kratice mojih dveh otrok:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar