• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POLETNI IZZIV 7 DNI-7 OBJAV: FLOW KOSMETIIKKA ORGANSKO MILO ZA LASE IN ORGANSKI BALZAM









FLOW KOSMETIIKKA ORGANSKO MILO ZA LASE KONOPLJA-ŠOTA 100g

Še vedno vztrajam tudi pri trdih milih za lase in sem vesela sem, ker so v ponudbi tudi pri Flow Kosmetiikka. Milo z izvlečki konoplje, šote je bilo na začetku precej težko za uporabo (kljub temu, da zelo majhna količina ustvari bogato peno), ker sem z njim doživela maximalno čiščenje lasišča, saj so bili lasje po uporabi težki, na trenutke z občutkom, kot, da jih ne morem dobro izprati, mastni, moja krtača pa polna belih sledi. 8 pranj je bilo opravljenih, da sem prvič rekla, da je tovrsten občutek končno izginil, ter da so moji lasje čisti, mehki na otip, krtača pa končno nič več bela. Se pravi, da je moje lasišče popolnoma očiščeno, verjetno deloma res je, čeprav sem mislila že pred tem, da je v dobrem stanju. Bi ga kupila še enkrat?, če z njim ne bi dobila tako lepo zapisanih navodil, kaj lahko na začetku pričakujem in da se stanje normalizira v roku 10 pranj?, verjetno ne, ker me je zmotil neprijeten občutek pri prvih pranjih, ga pa seveda bom porabila do konca. Je absolutno drugačno trdo milo in potrebuješ kar nekaj časa, da se privadiš nanj. Je pa namenjem problematičnemu tipu lasišča (prhljaj, iritacije, srbečica- le to mi je pomiril). Več lastnosti o milu si lahko prebereš tukaj. Cena: 10, 50 eur.


FLOW NARAVNI BALZAM ZA LASE JESENSKA VRESA

Vonj po kisu, popolnoma tekoča oblika, ki potrebuje redčenje. Sama sem manjšo količino dodala 2 dl mlačni vodi in si na to pripravek polila po sp. delu las. S tem sem dobila res lep naraven sijaj, mehkobo in lesk. Terja nekaj več časa, vseeno ni klasičen balzam, je pa vseeno po sestavinah sodeč prijazen lasišču (lahko ga uporabiš tudi na lasišču, saj le tega pomirja, pospešuje rast las). Meni je bil všeč, kljub temu, da je drugačen (porabila sem ga v celoti) zaradi mehkobe in sijaja, bom pa sedaj vseeno zavila k klasični obliki balzama. Več o organskem koncentratu za izpiranje las si lahko prebereš tukaj. Cena: trenutno na znižanju 14, 37 eur.




Oba izdelka najdeš v spletni trgovini kozmetix.si, kjer lahko preveriš še preostale izdelke linij Flow Kosmetiikka, ali pa preveriš fantastično linijo Mia Hoyto (krema za predel okrog oči Valo je najboljša tovrstna krema, ki sem jo preizskusila), ali pa se podaš v svet oljčnega olja in pokukaš k Olivelli (o kateri ti bom v kratkem poročala). 





Kozmetix.si ambasadorka














Komentarji

  1. Uh, tole pa je kar nekaj dela s šamponom, meni preveč :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jekar potrebno vztrajati in biti priden, da se ga res privadiš. Tebi bi verjetno res bil časovni rok predolg, ampak jaz potrpim za svoje lasišče tudi dlje časa, če je potrebno:)

      Izbriši
  2. Mene mika njihovo milo za lase čajevec za mastne lase, ampak sem v dvomih, ker nisem vajena teh mil, in si res ne predstavljam pranja las z njim. Se bojim, da mi bo samo "sedel" na polički.

    P.s. čestitke za pridnost pri objavah. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bom rekla tako,efekt na koncu je, je pa treba vztrajati, ker ti,no vsaj tako imam jaz občutek lasišče najprej fino očisti,potem pa začne delovati. Je pa Flow drgače odlična znamka, se sliši pocukrano, ker jo lahko testiram,ampak mislim, da se tudi že Ve pri meni, da če mi ne bi bila všeč, bi to jasno izrazila. P.s izziv je pa kar enega truda vreden, mislim, da ga še dolgo ne bom ponovila, pa traja samo 7 dni:):)

      Izbriši
  3. Pridna, da si vztrajala pri šamponu ... jaz verjetno ne bi :D Moram pa na splošno res preizkusiti eno trdo milo za lase, sem že pri več blogerkah zasledila, da so trda mila super za umivanje las. :) (Tamara)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz kar pridno uporabljam trda mila, pa seveda tudi klasične naravne ali organske šampone. Malo izmenjujem. Imam pa en tak kos mila za res veliko časa. Rabiš samo, čas da se privadiš potem pa ti je čisto vseeno že ali je v tekoči obliki ali trdi (no vsaj meni je);)*

      Izbriši
  4. Gorgeous! You look lovely dear! Great review!

    OdgovoriIzbriši
  5. Monika, me veseli, da so tudi tebi všeč trda mila... jaz jih obožujem. :) Privajanje lasišča/kože na (zares) naravne sestavine v milih, kremah itd. je povsem običajno, lasišče/koža se mora sčistiti, da lahko potem zasije v vsej svoji lepoti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Barbara sva že dve, ki imava radi trda mila. Sem kar vesela, ker očistijo lasišče. Je pač potrebno nekaj več časa. Ampak imamo pa lepe laske z naravnimi izdelki.

      Izbriši
  6. Nisem še slišala za takšen balzam, me pa zanima kako bi se obnesel pri meni....misliš, da bi šlo skozi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja čisto po resnici, Veš, da bi pa kar težko, zelo težko premagal tvojo Alterno in Kerastase.Tudi sama bom sedaj posegla po klasični obliki. Sicer tudi ta v tekoči obliki res da mehkobo, veliko sijaja, ampak skoraj identičen učinek dobiš po klasičnem jabolčnem kisu :)

      Izbriši

Objavite komentar