• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ORGANSKI LIKOPEN V BOJU Z PIGMENTNIMI MADEŽI&GUBICAMI IN AKNAMI











V svoji negovalni rutini mislim, da nimam niti enega izdelka poleg omenjenih, ki Vam jih bom predstavila, ki bi v sebi skrivali likopen (antioksidant, ki se nahaja v paradižniku). Likopen je močan antioksidant, ki lovi proste radikale, ki v telesu poškodujejo telesne celic, ki so glavni krivci za prezgodnje staranje, je odličen v boju proti pigmentnimi madeži, ščiti pred UVA žarki. Kozmetika z organskim likopenom ni testirana na živalih.


LYCOCREAM VLAŽILNA KREMA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Poletje res ni najboljši čas za bitko proti temnim madežem, je bolj čas namenjen preventivi. Lycocream vsebuje organski likopen, ne vsebuje parabenov. Vsebuje zaščitni faktor 15 (kar je za trenutni čas premalo), in je po teksturi izredno bogata, prebogata za poletje, čeprav se njene kompaktne teksture čez čas privadiš. Ob prvih uporabah, bi bila veliko bolj všeč tistih z suho/zelo suho kožo, kot morebiti mešanemu/mastnemu tipu. Sama sem jo testirala od meseca maja, in sicer samo na predelih temnih madežev, ki so posledica izstiskanja mozoljev, ter pigmentih madežih, ki so bili posledica nosečnosti. Proti madežem od mozoljev se precej dobro bori (se pozna efekt belitve, ni jih pa v celoti odstranila), močnejše hiperpigmentacije ni odstranila. Ponovno kuro opravim s septembrom. Cena: 33, 17 eur tukaj.


REBEL ULTRA TRENSOR SERUM PROTI GUBAM

Izdelek, ki me je popolnoma navdušil in še vedno ne verjamem, da deluje. Ker nisem verjela kako zelo deluje, sem ga preizkusila na moji mami, ki ima res izrazite gube in niti skupaj nisva mogli verjeti, da zadeva učinkuje. Kremno- gelna tekstura, ki jo naneseš na gubice, razmažeš in počakaš minuto do dve, ter dejansko opaziš kako zelo so gubice manjše, zapolnjene in da je koža npr. pod očmi gladka, napeta in čisto drugačna. Učinek je opazen 2-3 ure, nato lahko nanos ponovim. Absolutno je to najbolj varčevan negovalni izdelek, ki ga ne želim porabiti za domače ekspirimente, ampak za dni, ko želim, da se kakšna nepravilnost začasno zakrije. Cena: 27,40eur tukaj.


 FINIBUS TERRAE ČISTILNO MLEKO ZA OBRAZ

Čistilno mleko namenjeno normalnemu do mešanemu tipu kože. Sama tovrstno mleko uporabljam ob dvenih PMS-ja, ko moja koža doživi hormonsko neravnovesje in se na koži pokaže v obliki mozoljev. Mleko je nežno, učinkovito, lepo odstrani makeup, ni mastno in samostojno ne izzove izločanje dodatnega sebuma. Imam po njem občutek, da nekako balansira stanje na koži in zavira nastanek novih mozoljev. Cena: 13,41 eur tukaj.




Moj zmagovalec je zagotovo Rebel Ultra Trensor, ker deluje takoj in ker me je res navdušil v pozitivnem smislu. Še mnogo več izdelkov z organskim likopenom najdeš v spletni trgovini LIKOPEN. SI, lahko pa preveriš tudi njihovo Fb stran.






















PR*izdelki iz Likopen.si 

Komentarji

  1. Thanks darling :D

    Glad to know this <3

    Great post and products as usual. I'm really would like to try this serum!

    NEW COOKING POST | Lemon Cake.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Kot vedno super objava :) Rebel ultra trensor serum se pa nahaja v zelo domiselni embalaži :) I like it ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Great review sweetheart...thx for sharing!
    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar