• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PODPIRAMO SLOVENSKO: HIŠA NATURE!




Prejšni mesec sem v rubriki Podpiramo slovensko podprla z nakupom prekrasno mlado ustvarjalko toaletnih torbic Avelino tukaj, ki me je res takoj prevzela s svojo energijo, odnosom in toplino. Ampak očitno imam dober občutek za ljudi, saj v mesecu maju podpiram slovensko ustvarjalko naravne kozmetike Tanjo, ki ustvarja pod imenom Hiša Nature, že dobrih 6 let, v to pa jo je spodbudil njen A-tipični dermatitis in alergija na sonce, saj ima super pozitivno energijo.


PODPIRAMO SLOVENSKO: HIŠA NATURE!

Tanjine izdelke sem poznala že iz Škatlice, ki sem si jo vsake toliko kupila, prvi njen izdelek je bil naraven balzam za ustnice, ki je bil malce obarvan in lepo vlažilen.Tokrat pa jo podpiram z dvema prekrasnima izdelkoma, naravno kremo za obraz, primerno za vse tipe kože, ki ima odlične sestavine, ki brez vsakih dodatkov parfumov diši tako lepo, da jaz, ki sem že rahlo občutljiva na vonje potrjujem, da je vonj naraven, saden, popolnoma nemoteč, tekstura pa lahka, nemastna in z veliko mehkobe. O moj bog, ampak prvič bom izrekla, da je 4 Kids And Us, katerega dnevna pomljajevalna krema je na mojem blogu bila več mesecev zapored med mesečnimi favoriti, dobil konkurenco, saj je tekstura kreme še boljša in občutek mehkobe še večji. Prva sestavina v kremici je olje grozdnih pečk, vsebuje pa tudi vitamin D5, aloe vero, jogurtovo bazo, hidrolat vrtnice, itd. Kremica absolutno dobi čisto svojo objavo na blogu. Krema za telo z hidrolatom kamilice ima ponovno odlične sestavine, nemastna tekstura, krasna priročna, manjša embalaža, brezhibna pumpica, vonj pa ponovno čista desetka, mene spominja na češnjeve cvetove z podtonom nežne kamilice, mogoče se motim, to je bila moja prva asociacija v vonju. Pri njenih izdelkih mi je najbolj všeč to, da se je povezala z domačimi surovinarji (olivno olje, olje grozdnih pečk, čebelji vosek, konopljino olje...) in da v svoje delo res vlaga ogromno truda, potrpežljivosti in vztrajnosti, saj želi ponuditi dobre izdelke, ki dejansko učinkujejo. P.s ker nimajo umetnih konzervansov, je njihov rok uporabe 6. mesecev.



Hišo Nature najdeš na njihovi FB strani tukaj, izdelke pa lahko kupiš v spletni trgovinici tukaj.





 










  

Komentarji

  1. Joj kakšna prikupna embalaža! In všeč mi je tudi to, da si ena izmed tistih ki znajo ceniti ustvarjalnost in naravne, slovenske proizvode. Ni jih namreč veliko :) O kremi 4 Kids and Us pa sem slišala same pozitivne stvari in če je tole, še boljše, potem pa reees noro ! :) Luštkane fotke in super objava ! 💕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala, z veseljem imam to rubriko in res mi je super, ko lahko podpiram slovenske ustvarjalce. Mogoče pa tudi moja objava doseže kakšen nov obraz in novo zanimanje. Kremica mi je pa res tako carska, tekstura je tista,ki me je navdušila in mehkobaaaa:):)pa preproste sesatvine, vonj:) mah kar vse:). Ampak dokler lonček ne bo prazen,bodo to samo prvi vtisi:)

      Izbriši
  2. Monika, tvoje slike so tako lepe. <3 Love it! :) Ful super, da imaš rubriko podpiramo Slovensko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vanja ti me vedno pohvališ:):), saj veš, če boš potrebovala pomoč pri slikicah, ti samo povej, pa rukneva eno foto dan pred tvojim blokom:)A, ne meni je ta rubrika res zakon, da lahko podprem naše ustvarjalce, vem da so tudi oni veseli, jaz pa tudi:)

      Izbriši
    2. Boma mogli organizirati enkrat en foto dan z druženjem in limonado. :P
      Ja, res je. :) Taki izdelki so vedno narejeni z ljubeznijo. :)

      Izbriši
  3. Kako lepa rubrika, tovrstne pa še nisem zasledila na blogih. Odlično in zelo zanimivo, tudi ustvarjalka, ki ste jo podprli je pritegnila mojo pozornost. Hvala, ker podpirate slovenske ustvarjalce, mislim, da jim veliko pomeni:. J.K

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga J.K hvala za tako lepe komentar, ogromno mi pomenijo Vaše besede. Rada podpirma slovensko in bom temu zvesta še naprej. Hvala Vam*

      Izbriši
  4. Super! Hvala za tole objavo, rada imam slovensko in naravno. Lp, simona

    OdgovoriIzbriši
  5. Si me popolnoma očarala s to kremico za obraz :) malo me samo skrbi, ker imam kar precej občutljivo kožo :/ kdaj pa jo naneseš? A pred primerjem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta kremica je tako preprosta, disi pa meni osebno tako lepooo, pa sem res malo tecna s temi disavami v izdelkih. potrebujes je malo in tako lepo navlazi obraz. Sama ne uporabljam vsak dan primerjev, ce pa ga, pa velikokrat kremo in primer zmesam skupaj, oz.dam primer potem, ko se kremica vpije v celoti.

      Izbriši

Objavite komentar