• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: BIO BEAUTE® BY NUXE SATENASTO OLJE IN OSVEŽUJOČ DEZODORANT





Bio Beauté® by NUXE predstavlja novo linijo za nego telesa z ekstraktom citronke iz Korzike. Linija z rastlinskimi in eteričnimi olji, z prekrasnim vonjem in teksturo, Vas bo navdušila s satenastim oljem za telo, 24-urno- gelno kremo za telo in osvežujočim roll- on dezodorantom. Sama sem testirala satenasto olje in dezodorant in Vam predstavljam svoje mnenje. 


BIO BEAUTE® BY NUXE SATENASTO OLJE

Vau in še enkrat vau za olje, ki me je s svojim vonjem, za katerega še vedno trdim, da me spominja na maso za maslene piškote, v katerega naribamo limonino lupinico tako navdušil v prvem trenutku, ko sem ga uporabila. Res diši čudovito. Tekstura lahkotna in če jo naneseš v mejah normale hitro vpojna, vlažilna in z neverjetni mehkim in svilnatim občutkom na koži. Meni je dejansko ljubše kot npr. Nuxe OR suho olje, ker kožo naredi za odtenek mehkejšo in tako lepo dišečo.  Pa še embalaža je priročna, plastična na pumpico, ki deluje brezhibno in jo brez težav vzameš s sabo na dopust. Ker se olje precej hitro porablja, nekaj od tega ga s sprejanjem odnese tudi stran od telesa, ga sama najbolje izkoristim tako, da si ga nasprejam v roko. Moj osebni must have poletja. Cena: 100 ml, 17,50 eur.


BIO BEAUTE® BY NUXE 24 URNI OSVEŽUJOČ ROLL-ON DEZODORANT

Komaj sem čakala, da ga preizkusim. Kaj je boljšega od dezodoranta, ki ne vsebuje alkohola in aluminijevih soli, se med sestavinami ponaša z 10 eteričnimi olji, 5-mi različnimi cvetnimi vodicami, škrobnim pudrom in aloe vero. Dezodorant na kroglico, s precej zeliščno-sladkim vonjem, pri katerem na žalost citrusni vonj za katerega sem pričakovala, da bo izstopal, pri meni na žalost ne. Ali deluje? Če boste od njega pričakovali, da se po njem ne boste potili, na žalost tega nemorem potrditi, ni antiperspirant in tega ne potrebuje zagotavljati. Ker se sama po njem še vedno začnem potiti, deluje pa v smislu, da se zelo dobro, ampak res zelo dobro bori proti neprijetnemu vonju, tudi ne pušča rumenih madežev na belih oblačilih in se, ko ga nanesemo na kožo relativno hitro posuši. Osebno me je zelo navdušil, pa sem bila zelo skeptična v njegovo delovanje. Cena: 8,50 eur.




Oba izdelka lahko kupiš po lekarnah po vsej Sloveniji ali pa jih preveriš v spletni trgovini Sophia.
















PR*products

Komentarji

  1. Great review and pics sweetheart...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Oboje je super <3

    Sploh olje meni tudi tko lepo diši, joj ! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene sta zamikala kar oba, čeprav imam deotov dovolj, bi pa zelo rada preizkusila satenasto olje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Satenasto olje Vam ne bo žal, če ga preverite vsaj v lekarni, meni je res odlično, krasna vpojnost, tekstura, vonj. Čisto za poletje, ki prihaja:)

      Izbriši
  4. Olje se bere zelo dobro, jaz imam precej Nuxe izdelkov, tega še nisem preverila. Mi je pa linija Bio Beaute bolj všeč, kot preostala linija. :):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni osebno je linija Bio Beaute izredno všeč, čeprav sem iz obeh linij preizkusla veliko izdelkov. Olje je zame osebno res krasno.

      Izbriši
  5. To linijo bi tudi sama probala, imam rada vonj po citrusih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Olje Vam bo zagotovo všeč, ker je vonj po maslenih piškotih, ki ji naribamo limonino lupinico, deo. pa je bolj sladko-zeliščen:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam deo in sem kar zadovoljna, se tudi jaz potim po njem, samo neprijeten vonj pa kar dobro nevtralizira. Pa všeč mi je ker nima alkohola.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem vesela, ker Vam je všeč. Ja deo. se res dobro bori z neprijetnim vonjem, pohvalno.

      Izbriši
  8. want to taste the smell of oil))
    will be glad to see you in my blog and to be friends on GFC :)
    My blog MsSlivki

    OdgovoriIzbriši
  9. To pa je bold trditev, da ti je bolj všeč kot Nuxe suho olje, ki je meni res must have olje za obraz :). Sliši se res odlično in če bo šansa ga definitivno preizkusim. Vonj si pa itak opisala tako, da bi si ga takoj namazala :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V primerjavi z OR oljem mi je to za pikico res ljubše.:). Diši mi res amazinnngg.Tak sem smotana s temi vonji in dodatki parfumov, sam ta mi je res krasen:). Jaz bi to olje še na obraz dala, sam se bojim kakih mozoljčkov:).

      Izbriši
  10. Meni je Nuxe itak top, mi je kar žal, da nisem na blogu malo več o njih pisala, ampak sej veš, trenutno me čas res tako preganja, da niti vem ne kje imam glavo. Sama imam oba izdelka, deo bom še kupila, mi je MEGA. Tak lep nežen vonj mi ima, nič umeten in ne preveč intenziven-kar mi je glavno, ne prenašam, da bi imela deo kot parfum, če ne drugega se mi že poleti tepe s parfumom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vem, da je tebi tudi super, Vem pa tudi kako je,kočas ni na naši strani in ne moremo tako pogosto objavljati kot si drugi želijo. Meni sta oba izdelka fina, deo se je pa res dobro izkazal v boju proti neprijetnemu vonju.

      Izbriši
  11. There's a very nice blog, I love it <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar