• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KOZMETIX AMBASADORKA: FLOW&MIA HOYTO&OLLIVELA








Velikokrat sem si rekla, da je moj blog premajhen, premajhen za tiste velike tam zunaj, kjer štejejo številke. Ampak z vztrajnostjo, trdim delom te opazijo tudi tisti tam, na tvoji drugi strani. Tudi vedno več Vas je, ki me kontaktirate, pa žal z vsemi preprosto ne morem sodelovati. Blog, ki je pisan v slovenskem jeziku potrebuje toliko več truda in vztrajnosti. Kdo pa pri nas sploh bere bloge, se poraja vprašanje, sploh kdo zaupa in verjame mojim besedam, občutkom in zapisom? Ampak Vas je veliko, izredno veliko. Nekateri mi tega nikoli ne bodo dali vedeti, spet tisti drugi, mi vedno znova pustite komentar, pohvale. Iskrena hvala Vsakemu, ki se ustavi na mojem blogu in hvala, ker vztrajaš z mano na moji poti. Številke niso pomembne, z njim ne moreš kupite osebne sreče.  Pomembno je koliko uživaš v tem, kako rad to počneš in koliko truda dejansko želiš vložiti v svoj blog.

KOZMETIX AMASADORKA

S tabo delim moje prvo tovrstno sodelovanje z nazivom AMBASADORKE, za spletno trgovino Kozmetix.si, ki v Slovenijo uvaža izdelke blagovne znamke Flow (članica finskega združenja naravne kozmetike), Mia Höytö (Eco Cert certifikat) in Ollivela. Zate bom testirala njihove izdelke in jih predstavila na svojem blogu, kar pa pomeni tudi, da sem se malce omejila na sprejemanje novih sodelovanj, vsega preprosto ni več moč stestirati.

Zgodbe ne bi bilo, brez fantastične Milene, prekrasna je v vsem kar počne in kar je. Najini pogovori pa polni spoštovanja, sproščenosti, veselja in pozitivnega vzdušja. In ena redkih, ki podpira dejavnost bloganja, kot čisto pravi poklic. Vedno ji bom hvaležna,  ker ji moj blog predstavlja več kot samo številke, ker v meni občuti strast, ki jo v blog vlagam, ker ima rada moj stil fotografije in ker se je med mnogimi blogi odločila ravno za mojega. Naj te ne skrbi, da bom pri svojih ocenah popustila, ali pa da bi zaradi naziva vse samo opevala in kovala v zvezde, ogromen seznam pogojev sodelovanja je bilo sprejetih preden sva si z Mileno dali zeleno luč in uspešno zajadrali v najino sodelovanje. Moje ocene bodo pristne, iskrene in popolnoma nič drugačne od preostalih, konec koncev z nerealnimi ocenami v prvi vrsti lažem sebi in šele na to Vam. Prvo oceno o dveh izredno efektivnih maskah Flow si lahko prebereš TUKAJ.




Z Kozmetix.si ekipico bomo veseli, če se boš kadarkoli ustavila na njihovi spletni strani TUKAJ,  FB stani TUKAJ, na IG profilu TUKAJ. Če pa te bo kadarkoli karkoli o izdelkih zanimalo pa me kar pocukaj za rokav na mojih socialnih omrežjih ali pa se osebno obrneš k njim. Vsi te bomo veseli. 


 


Kozmetix ambasadorka 

 













Komentarji

  1. Odgovori
    1. Katja nikoli, ampak res nikoli ne bom pozabila kako si bila ena prvih, ki mi je začela slediti in mi dala podporo. Vedno ti bom hvaležna za to in hvala ti: saj veš veliko in v neskončnost:)

      Izbriši
  2. Waau Monika, čudovita novica. :) Brez dvoma si zaslužiš, ker je v tvojih zapisih čutiti ogromno ljubezni do bloga kot tudi kozmetike in čisto iskrenost. :) Sem tudi zelo vesela, da ostali to začutijo. <3 Super si, you go girl!** ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res sem hvaležna, da sva se lahko v življenju našli in da sva lahko veseli druga za drugo. Hvala Vanja, ker me bereš, sem ti všeč, mi zaupaš. Vedno, ko me boš potrebovala, Veš, da sem zate vedno in povsod:)**

      Izbriši
    2. Tudi jaz sem zelo vesela, da sva se spoznali. <3 Hvala in seveda enako. :)**

      Izbriši
  3. Čestitam! In definitivno so izbrali pravi blog! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kot sem ze na FB napisala, direkt zate. Super vesela! Cestitke se enkrat :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana, vesela sem tega sodelovanja, pisano mi je na kožo in res uživam v tem, brez vseh pritiskov,kar je pri vsem najpomembneje. Ker v nasprotnem primeru mislim, da bi težko rekla da:)

      Izbriši
  5. Čestitam, si zaslužiš <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke tudi od mene :). Je res vedno lepo, ko kakšna znamka ceni trud, ki ga kot blogerka vložiš v svoje delo. Mislim, da se v blogerkah, ki to res pišejo z veseljem, to čuti tudi v samih objavah. In v tvojih se vsekakor čuti to veselje. :) Se že veselim ocen ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, če si kdo zasluži podobno amabasadorstvo si ga definitivno tudi ti, npr. res te vidim kot Avonovo ambasadorko, ker ti vedno tako lepo predstaviš vse njihove izdelke in res vlagaš v to veliko truda. In za to te občudujem, ker vem koliko dela gre v eno samo, kvalitetno objavo. :) Hvala ti za podporo in lepe misli*

      Izbriši
  7. You look lovely dear! Interesting beauty products. kisses

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke, če kdo, si res ti zaslužiš. Pri tebi se res vidi tako ljubezen do bloganja kot naravne kozmetike, tako da verjamem, da boš svoje delo ambasadorke odlično opravljala. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh,hvala za tako lep komentar. To res počnem s srcem, ker me veseli, osrečuje in ker je to nekaj najboljšega kar mi je poleg mojih malih minijev prineslo življenje in vesela sem, ker lahko predsatvljam nekaj kar me vsak dan osreči, ko dan nase:)

      Izbriši
  9. Čestiiiitkeeee! <3 Si res zaslužiš! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar