• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNO RAZVAJANJE!










MINI DIŠEČI VOSKI O.W.N CANDLES TAJSKA ORHIDEJA

Kakšno bi bilo razvajanje brez svečk ali pa kar mini voskov. Ste vedeli, da so O.W.N Candles svečke doma v Sloveniji in so super lepe, dišeče, kakovostne in skrbo izdelane. Mini voski z vonjem po orhideji, so rožnate, tako kot se zame spodobi in so prijetnega, precej močnega cvetličnega vonja. Narejene so 100% rastlinskega voska, niso testirane na živalih, posamezen vosek pa preverjeno zelo dolgo gori in odišavi celoten prostor. Enega imam kar v omari in vedno, ko jo odprem tako lepo diši.  Cena: 2,49 eur.


URBAN VEDA NATURAL SKIN CARE REVIVING PILING ZA TELO 

To ni navaden piling za telo, ampak Ajuverdski piling, ustvarjen še iz starodavnih receptur. Je svež in je sladek, je skoraj že malce orientalski in v pravem pomenu besede relax. Mogoče je vonj tisti, ki potrebuje čas, da se ga privadiš, saj je precej močan, vendar pa resnično deluje sproščujoče. Gelna trekstura z nežnimi a vseeno zelo efektivnimi zrnci vulkanskega plovca in breskovimi pečkami nežno odstranita odmrle celice in sta prijazne tudi do tiste zelo občutljive kože. Biološka olja in mnogo rastlinskih izvečkov, pa nudijo vlago, neizsušenost in res prekrasen občutek na koži. Ni ravno najcenejši piling v moji zbirki, je pa za to res odličen. Cena: 17,99 eur.


MELAGRANA DEL BOSFORO GEL ZA TUŠIRANJE IN LASE Z GRANATNIM JABOLKOM

Prava energijska bomba sadnih vonjev, kjer prevladuje vonj granatnega jabolka. Lepo diši, mogoče zame vseeno malce premočno, dodatki parfumov postajajo moja težava :), vendar pa je zelo nežen do kože in pazi, da ne poruši ravnovesja našega Ph-ja, kar pomeni, da kože preverjeno ne  izsuši. Je pa res velik energy bomb sladkega vonja :), ki ga lahko uporabiš tudi na svojih laseh. Cena:12,39 eur.

 
CALENA MASAŽNO OLJE ZA TELO GRANATNO JABOLKO

Vsako razvajanje telesa potrebuje tudi dobro nego. Masažno olje Calena ima tako pristen vonj po granatnem jabolku, da preprosto veš, da je to res vonj po tovrstnem sadežu. Krasno diši, brez dodatkov parfumov in ima odlično vpojno teksturo. Ne uporabljam ga kot masažno olje, ampak kar za nego telesa. V zadnjem letu sem res vzljubila olja za telo. Sicer se hitro porablja, ker je manjše količine, pa vendarle kožo neredi mehko, nemastno in navlaženo. Odlično je in prekosa Dvorec Trebnik masažno olje vanilija saj le to vsebuje dodatke parfumov. Cena: 12,95 eur.

LES JARDINS DE GAIA ZELENI ČAJ Z METO

Blag zeleni čaj z dodatkom mete ob koncu razvajanja pa vedno ob dnevih, ko rabiš tistih svojih 5 minut. Meta me sprosti, a obenem poživi in je pri meni doma vedno na zalogi. Poleti metin čaj ohladim in ga prelijem v vrč, dodam nekaj rezin limone, svežih metinih lističev in nekaj kock ledu. In zakaj Les Jardins de Gaia metin čajček?, preprosto za to, ker je bio-organski in se ponaša z nazivom pravične trgovine, kar pa je pohvalno in vredno vsake omembe in je odličnega, nežnega okusa. Cena: 3,99 eur.



Vse omenjene izdelke lahko najdeš vspletni trgovini  LiCare, kjer ponujajo pester nabor različnih znamk. Ali pa pokukaš na njihovo FB. Mene je absolutno prepričalo Calena olje za masažo, ker je po mesecu dni postal nadomestek olju vanilija Dvorca Trebnik. 












PR izdelki*

With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Ooo svečke me res ful mikajo. So ful luštne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tile mini voski so super in res dolgo zdržijo,majo pa tudi na voljo svečke v steklenih kozarčkih,izgledajo ful cuteeee:)

      Izbriši
  2. Mini vosek je vrhunski! Naraven in prijetno osveži in odišavi prostor! Priporočam! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ne, da so dobri, sploh, če mi še ti to potrdiš potem pa splohh. :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Iiiii hvala draga moja, saj veš, da mi veliko pomenijo:)*

      Izbriši
  4. Mini dišeči voski? I want! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Interesting beauty products.Kisses dear, have a good evening! xo

    OdgovoriIzbriši
  6. Prvič slišim za to spletno trgovino, jo bom preverila, če imajo kaj zame:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imajo veliko ponudbo različnih znamk in izdelkov, tako da se zagotovo najde nekaj tudi za Vas.

      Izbriši

Objavite komentar