• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

HERBIO NARAVNA KOZMETIKA: AHA FRUIT IN MEDENA MASKA ZA OBRAZ





Herbio naravna kozmetika  je usmerjena k naravnim izdelkom baziranim na zeliščih, blagih, nežnih, brez gensko spremenjenih organizmov, parafinov, silikonov, umetnih barvil, konzervansov primernih za različne tipe polti. Izdelki niso testirani na živalih, ponujajo pester izbor naravne kozmetike. Ogromno pozitivnih ocen sem prebrala o njih in si rekla, da bosta maski pravilna izbira, da preizkusim nekaj njihovega.


HERBIO AHA FRUIT IN MEDENA MASKA ZA OBRAZ

Kdo nima rad mask v higienskih in priročnih ebalažah na pumpico, ki deluje brezhibno,  zaradi katerih ni potrebno skrbeti kdaj se bo maska posušila, tako kot se to dogaja pregosto pri meni v klasičnih vrečkicah. Obe maski sta mi res postali zelo všeč in sta edini, ki jih trenutno uporabljam. Sploh medena mi je blizu, ker je super za suho kožo, ker jo naredi mehko, nežno, mogoče ji povrne celo malce energije. Aha maska pa je ravno tako dobra v smislu končnega efekta, ki je podoben medeni samo, da sem od nje res pričakovala več v smislu encimskega pilinga, ki ga po 10 minutah ne zaznam, tako pa na žalost ne odstrani npr. kakšnih suhih lusk od mozoljev. Vonja sta mi malce umetna, sem pričakovala veliko bolj naraven vonj, teksturi nista pretekoči, niti najbolj bogati, se lepo mažeta, vpijata v kožo in hitro izpirata. Občutek po nanosu pa je krasna mehka koža, ki je popolnoma nič na zateguje in ne gledena to, da je Aha maska prvotno namenjena mešanemu, mastnemu tipu kože, jo brez težav uporabite tudi vse z suho. Nista izvali nobenih slabih reakcij. Herbio naravne izdelke lahko najdete v spletni trgovini tukaj, kjer lahko preverite njihovo pestro ponudbo, pokukate pa lahko tudi na njihovo FB stran tukajCena za 50 ml: aha maska: 12 eur, medena maska: 14 eur.


PLUS
Izredno mehka, nežna in  prijetna koža po uporabi.

MINUS
Vsebina maske se ob vhodu posuši in ko jo ponovno uporabiš, najprej izstisneš majhno količino posušene maske od prejšne uporabe. 

Nenaraven vonj.






Poznaš kakšen Herbio izdelek, ki ga še posebej priporočaš? Meni se izredno zanimivo bere še vitaminsko olje in njihovi hidrolati sivke in vrtnice.














With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Tole moram nujno preizkusiti...sem bila do sedaj pristašica samo Lushovih mask,ampak tale izgleda naravnost odlično. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če iščeš masko, ki res naredi na koncu mehko kožo,potem obvezno preveri. Pa še super je ker je količinsko res veliko izdelka in jo imaš za več mesecev. Meni sta obe zelo všeč,samo vonj mi je malce ne preveč naraven, drgače pa nimam pripomb:)

      Izbriši
  2. Glede na to, da imam suho kožo, se dobro bere. Ampak, ker imam veliko mozoljev, imam posledično veliko teh suhih ostankov kožice kot si tudi sama zapisala, da ti jih ni odpravila :/ Drugače pa še nisem uspela testirati kak njihov izdelek hah, na trgu je res vsega preveč :D Kar je vsekakor plus za vse tiste, ki iščejo kaj določenega in nato to tudi najdejo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tak tip kože sem imela tudi sama še kaki dve leti nazaj,in sem takrat začela uporabljato Renovo 1 minutno masko, ki nese stran vse suhe luske, je v bistvu piling samo ne grob,zelo nežen. Obe Herbio maski sta super, ker na koncu res navlažita kožo, bi pa Aha lahko bila malce močnejša, ker potem bi pa res razturala:).

      Izbriši
  3. Interesting beauty products.Loved your detailed post.
    xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem si AHA masko drugače predstavljala pa se je na koncu izkazala kot dobra vlažilna maska. In se strinjam, vsekakor je primerna za vse tipe kože :). Meni je njihov tuš gel bombažna semena odličen. :) Se mi zdijo na sploh izdelki primerni sploh za suho in občutljivo kožo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bombažna semena se pa tako lepo slišijo, mogoče probam še to, ko porabim še vsaj dva gela:). Mogoče Aha res ni tkao efektivna kot encimski piling ampak, navlaži pa red dobro in suha koža samo ploska takim izdelkom:)

      Izbriši
  5. O, Herbio izdelki ♡ Jaz sem jih preizkusila že kar nekaj, najbolj zadovoljna sem pa defintivno z Vital šamponom. Se ga splača preizkusit, meni nenormalno dobro odgovarja. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja točno pri tebi sem nekaj brala o izdelkih in si jih tudi pohvalila. Meni tudi ti maski resodgovarjata in ful mi je fajn ker so na dozirno pumpico, vedno na vidnem mestu in jih res porabljan, na tiste v vrečkici sem kar pozabila:)

      Izbriši
  6. Meni o do sedaj vsi njihovi izdelki super in jih uporabljam kar nekaj ,tudi njihova nova linij parfumov mi je všeč .
    Kar se pa tiče tega da ste napisala da ima minus da se posuši pa se ne strinjam z vami saj ima vsaka kreme čepek s katerim lahko zaprete embalažo ,da se ne suši in da ne pride v stik z zrakom,.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar