• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

COLLISTAR: EXTRAORDINARY DUO LIPSTICK 04 INNOCENTE









Kakšna super novost pri Collistarju. Rdečilo, ki je obenem še lipliner, ombre efekt in krasen občutek nošenja. Dva barvna odtenka, ki se med sabo lepo dopolnjujeta, ustvarita res poseben efekt in sta pri rdečilih res nekaj drugačnega in unikatnega.


 COLLISTAR EXTRAORDINARY DUO LIPSTICK 04 INNOCENTE

Izmed vseh 10-ih odtenkov, bo za mojega kar veljajo, da je še najbolj nevtralen. Prekrasna zlata embalaža,  v sebi skriva rdečilo v kombincaji čokoladno rjave kot obrobo in prekrasne nude hladno-rožnate kot polnilo notranjega dela ustnic. Če ju združiš v eno barvo bo le ta nude rožnata z rjavim podtonom. Priznam, da me je pravokotno- stožasta oblika rdečila kar po eni strani presenetila in nisem vedela ali bom nanos lahko izvedla tako kot se spodobi. Oblika je drugačna, ampak po 3 uporabah sva že bili na ti. Seveda je potrebno biti natančen, saj se nenatančnost hitro pozna v smislu, da smo zgrešili rob ustnic. Čokoladno rjav odtenk je izrazit in naredi res zelo lepo vidno obrobo, na zgornjo ustnico jo nanesem brez večjih težav, pri spodnji vse naredim malce počasneje. Ko opravim prvi sloj in vidim, da sem naredila uspešen nanos, potem brez težav še počasi naredim 1x-tno ponovitev, da dodam še malce več barve. Imam majhen tip ustnic, pa jih ombre efekt celo optično poveča, definira.

TEKSTURA/ FINIŠ/ VONJ/ OBSTOJNOST
 
Tekstura je kremna in nudi dober občutek vlaženja, ki ob tem, ko zbledi iz ustnic ni več tako izrazito prisoten. Finiš ni mat, ampak precej sijoč, vonj pa precej nevtralen, kar mi je sploh všeč. Dejansko me po teksturi in vonju spominja na Rossetto Puro šminke, moj odtenek 65 si lahko pogledaš TUKAJ. Obstojnost ni čudežna in ne bo obstala na ustnicah, če jo boš nosila med kosilom, na kavi, vendar pa tudi ne izgine takoj stran, med obrokom barva zbledi, čeprav moj rjav odtenek se kot obroba precej precej dobro obdrži. Dobro uro do dve, jo pa zagotovo zaznaš brez popravkov in če seveda vmes ne delaš nič posebnega. Obstojnost podaljša matirni puder.

Všeč bo vsem tistim, ki ste v osnovi ljubiteljice kombinacij liplinerjev in  rdečila, kremne teksture, sijočega finiša in mehkega občutka nošenja. Nekatere kombinacije so za moj tip absolutno preveč intenzivne, pri meni tudi nenosljive. Ekstra odtenek za pogumne punce 09 Impulsive: pinki obroba in živo oranžno notranje polnilo. Edina moja težava je dostopnost šminke v notranje kotičke ustnic in moram nanos opraviti počasi in res zelo natančno, kar terja malce več časa. Je pa zanimiva in res drugačna. Cena: Fellunique 28 eur, pri nas okoli 26 eur.




Bi nosila tovrsten tip šminke?

















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Ta odtenek ti zelo paše! :) Bi definitivno preizkusila kaj takšnega. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vanja, tak precej nevtralen, pa kar zanimivo je vseskupi s to šminko. Moram pa bit res natančno, vsak kiks se pozna:)

      Izbriši
  2. Oh <3

    Kako je lep odtenek, res je lepa šminkica. UAU <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala <3, sem jo imela v sredo zraven an eventu,s amo ne bi lih izpadle spoštljivo, če bi gledali neko drugo šminko, če pa sva bili čist na x eventu:):)

      Izbriši
    2. Imajo oni tudi Collistar čez, tako da pomojem ne čisto hehe :* <3

      Izbriši
  3. Super ti pase in odtenek je res cudovit <3 Grem pobrskat po netu se za ostale odtenke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, meni se mi zdi, da mi na barvo las pristaja, me prav zanima kateri odtenek bi tebi bil super, nekateri so kar intenzivni:)

      Izbriši
  4. So pretty, the shade looks amazing! xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Res zanimiva šminka, meni je efekt všeč, čeprav to niso ravno moje barve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja efekt je res zanimiv, malce drugačen, seveda marsikomu ne bi bil všeč, oh, če bi bila mat bi bila zame super. :)

      Izbriši
  6. Embalaža je čudovita :) Z veseljem bi nosila takšno šminko, čeprav bi jo zbrala v drugi barvi, ker mi takšni odtenki ne pristajajo tako kot tebi :) mi je pa zelo všeč, da je vlažilna, ker imam (vsaj trenutno) kar suhe ustnice :/

    Super post <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Eva, ja tale je kar lepo kremna, sicer, potem,ko zbledi, sicer ne pusti pretiranega občutka nahranjenih ustnic, ampak je ok, ker imam tudi sama sedaj malo suhe ustnice, pa kar lepo zakrije to.:)

      Izbriši
  7. Definitivno bi, zanimiv koncept. :D tvoj odtenek je res lep! <3 (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je zanimiv in celo nekaj kar imamo v Sloveniji:)

      Izbriši
  8. Si me čisto očarala s tole šminkico :D nevem kako, da je še nisem opazila in me je zdaj čisto navdušila :D Imam pa tudi sama tanke ustnice in bi nekaj takšnega prišlo prav :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vesela:), zanimiva je ravno toliko, da jo vsaj preveriš, čeprav verjamem, da se nekje na trgu da dobiti tudi kakšno cenejšo verzijo. Za majhne ustnice je pa res priročna, ker jih optično poveča, no vsaj moje.

      Izbriši
  9. Super odtenek, zelo lepo ti pristaja in odličen review,vse pohvale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za ekstra lepe pohvale, se vedno potrudim narediti odkrit in točno tak povzetek o izdelku, kot sem ga doživela. :)*

      Izbriši
  10. Hvala Sara, tudi meni je odtenek res zelo lep:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar