• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ADRIA SPA VEČ NAMENSKO SUHO OLJE Z VITAMINOM E



ADRIA SPA VEČNAMENSKO SUHO OLJE FLOWER

Precej vesela sem, ker Vam lahko predstavim večnamensko suho olje, ki bo Vaš finančni žep pustil brez občutka slabe vesti, da ste zanj odšteli preveč. Sama sem dobila v test že pred več meseci iz strani Adrie Spa 50 ml olja, v rjavi stekleni embalaži, ki vizualno ni presežek je pa temna embalaža bistveno boljša od svetlejših, saj ohranja aktivne lastnosti izdelka dlje časa in je ni potrebno za vsako skrivati v temnih prostorih. Vsebuje olje lešnika, makadamije, šentjanževke, mandlja, bršljana, ki na lestvici INCI varirajo v samem vrhu.  Dozirni sistem ni nič posebnega. Zelo tekoče in lahke, dejansko suhe teksture, ki se izjemno hitro vpija in ne pušča mastnega in lepljivega efekta, ko se v celoti vpije v kožo.  Dejansko je tekstura podobna Melviti ali Nuxe suhemu olju. Vonj je precej sladek, ni preintenziven, vendar niti ne preblag, v ospredju ne zaznavam vonja po oreščkih, ampak nekakšen bananast vonj. Sam vonj me spominja na sirup iz otroštva, ki je bil užiten samo zaradi vonja :).  Končni efekt je mehka, navlažena koža, ki je prijetno odišavljena, vendar pa vonj, kljub temu, da je izrazit ob začetku, relativno hitro bledi. Se pa super in veliko bolje obnese na lasnih konicah kot npr. Melvita, ki je moj las kar ne vpije dobro, če je nanesem preveč. Podari lep lesk, čeprav čez dober dan, dva, ne zagotavlja konicam tako visoke vlage kot ob samem nanosu. Sama ga uporabljam predvsem  kot nego telesa po tuširanju, dodam ga k klasičnemu gelu za tuširanje, ali pa nekaj kapljic kanem trenutnemu pilingu Dvorec trebnik, ki je čisto presuh piling. Toplo priporočam, če iščeš cenejšo varianto suhemu olju Melvite ali NUXA. Cena: 50 ml/ 8,50 eur v spletni trgovini ADRIA SPA.



Lahko pa pokukaš tudi na objavo o njihovem najboljšem sladkornem pilingu tukaj ali pa si prebereš moje mnenje o njihovem suhem olju za obraz in kremici za roke tukaj, če pa še ne poznaš njihove pene za tuširanje, ki je top atrakcija za otroke, pa lahko preveriš kako se je pri nas obnesla v vonju aloe vere  tukaj.























With LOVE Sugarlove blog

 

Komentarji

  1. Fabulous review. Loved your detailed post.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bere se zanimivo :) Še posebej, ker si ga primerjala s sirupom iz otroštva, ker mi je čisto znano :P Jaz pa drugače take stvari nikakor ne upam preizkusiti na laseh, ker se mi res takoj zmastijo in ne bi potem želela situacije še samo poslabšati :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vonj je res tak bananast, drugače kot nuxe in melvita, ampak vseeno je super olje.

      Izbriši

Objavite komentar