• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SVETOVNI DAN ZEMLJE: HAPPY BIRTHDAY DEAR EARTH!


Vsenajboljše draga zemlja na svoj 22. april. Ostani varna, čista in prijazna do nas. Poklanjam ti izbor krasnih, izdelkov, s pridihom naravnega in prijaznega. 
 

4 KIDS AND US DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ

Obožujem 4 kids and us kremico za obraz. Ima popolno teksturo, mazljivost in efekt na koži. Krasno navlaži, rahlo napne kožo, jo pripravi na makeup in ene same nevšečnosti mi ni naredila. Krema vredna vseh pohval in jo priporočam vsem, ki iščete res kvalitetno, naravno kremo, ki ne vsebuje nepotrebnih dodatkov. 


SKIN BLOSSOM ORGANSKA KREMA ZA ROKE

Vse kar je Skin Blossom je to kar sama iščem. Izdelki, ki so prejeli že toliko nagrad, da jih pač moram imeti. Organska krema za roke je ne samo vlažilna ampak precej hranilna. Terja malce več časa, da se dobro vpije, ko pa se res dobro zaščiti roke. Mi je pa pri njej všeč, da kljub temu, da ima bogatejšo teksturo, vseeno ne ustvari mastnega in lepljivega občutka na rokah. In bi ji bile hvaležne predvsem obremenjene, suhe in razpokane roke. Ima pa specifičen vonj, za katerega sem potrebovala čas, da sem se ga privadila in je  popolnoma naraven in brez dodatkov parfumov.


PURO BIO SUBLIME FOUNDATION

Naravna tekoča podlaga, ki ima precej gosto podlago in je mazljivost malce težja od ostalih podlag, ki jih uporabljam. In tudi precej hitro jo moraš  zblendirati v kožo, saj se zelo hitro suši. Pa vendarle je zelo lepo prekrivna, moj odtenek 01 je nevtralnega odtenka, sicer malce temnejšega, pa se, če ga nanašaš previdno in zmerno lahko prav lepo izenačiš s tenom svoje polti. Ni težko nosljiva, zelo prijazna koži, matirnega efekta, zelo obstojna na koži. Ima krasne sestavine, na prvem mestu sestavin je npr. Salvia Sclarea flower water. Vsebuje tudi arganovo olje, shea maslo in veliko drugih rastlinskih izvlečkov.


AVON MATT EYESHADOW PALETT

Velik DA  za Avonovo paleto senčil, ki mi je tako všeč, da sem za vsako, ko sem na veke nanesla senčilo uporabila ravno to. 4 mat senčke, naravnih odtenkov, ki so lepo pigmentirane, imajo sicer bolj suho teksturo, vendar to ne pomeni, da so ekstremno prašne. Lepo se nanašajo, sploh zabrisujejo in so z Avonovim primerjem krasno obstojne tekom dneva. Super paletka.


PURO BIO MASKARA ZA OČI

Intenzivna črna maskara, ki jo uporabljam že precej časa in je po 5 mesecih odprtja postala kar malce težka za nanos, precej gosta, ki sedaj res hitro ustvari pajkast videz. Je pa zanimivo, ker ne kaže znakov, da bi se začela sušiti. Pa vseeno na meni, če jo nanesem res zelo previdno, zmerno in počasi takoj ustvari volumen, ne draži oči, hitro se odstrani. Je pa po nekaj urah nosešnja sedaj opaziti odpadajoče delčke.  


LILY LOLO LOVE AFAIR NARAVNO RDEČILO ZA USTNICE

Naravna, kremna, mehka, ne izsuši ustnic in je krasnega naravnega odtenka. Sicer ni pretirano obstojna, pa vendarle je krasna šminka, ki  jo brez slabe vesti nosiš in skrbiš, da tudi tvoje ustnice dobijo veliko lepih sestavin, ki so prijazne tvoji koži. 




Kateri naravni izdelek pa je mogoče pri tebi doma tisti, ki ga uporabiš pri svojem makeupu?



















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Laverina podlaga za senčila mi je zelo všeč🙂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tele pa še nisem probala, sem sicer sedaj še vedno na Avonovi in je tudi ta carska, čeprav ima verjetno Laverina še kakšno bolj zdravo sestavino notri.:)

      Izbriši
  2. Oh jaz sem zaljubljena v Lavera natural musse rdečila, pa tudi korektor od Couleur caramel je fantastičen. :)
    Moram pa obvezno preizkusiti skin blossom organsko kremo za roke. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nika tale Laverin musse sem si pa zapisala v rokovnik, da ga preverim, Couleur C. pa ima krasne izdelke. Kar se tiče Skin Blossom ti priporočam, da poskušiš njihov gel za čiščenje obraza, balzam za lase je krasen, čistilno mleko tudi lepo očisti makeup.Všeč mi je ker je vonj tako pristno naraven in se ga hitro privadiš.:)

      Izbriši
  3. Interesting beauty products. Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Super objava! Moram tudi sama kdaj probati kaj od Puro Bio in Skin Blossom, se slišita zanimivi znamki. Lily Lolo je pa itak super, sama uporabljam skoraj izključno njihova senčila za oči. Od naravnih v moji zbirki pa bi izpostavila maskaro 100% Pure, ki me prepriča že s svojim naravnim vonjem po borovnicah, na trepalnicah pa se tudi super obnese.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Bojana hvala za Vaš predlog 100% Pure maskare, ko ste omenila borovnice, sem šla takoj pogledat katera točno je in jo imam visoko na seznamu želja:). Vam pa toplo priporočam Skin Blossom linijo, prekrasna je.

      Izbriši

Objavite komentar