• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKO- ZIMSKA NEGA Z NUXE NEGOVALNIMI IZDELKI



Nuxe izdelki so ena izmed stalnic moje negovalne rutine. Dobro ustrezajo tipu moje kože in sem jih preizkusila že kar nekaj. Izdelke kupujem na spletni strani Nuxe (sophia.si), na lekarno vedno pozabim.

NUXE NUXELLENCE IDETOX 

Ima lahko teksturo, prej me spominja na nekakšen serum, ki se zelo hitro vpije v kožo, ki pa jo naredi res mehko, silky na otip, nemasten občutek, navlažena koža. Naravnega vonja, mogoče malce močnejši, ki je še kar nekaj časa prisoten na koži. Težko opišem z besedo svoje rezultate, ker jo uporabljam v presledkih. Sama jo uporabljam ob dnevih, ko imam občutek puste kože. Odlična večerna nega. Vendar pa mogoče vsem, ki imate zelo suho kožo predlagam še kanček dodatne kreme, meni je samostojna mogoče premalo, bi pa odlično ustrezala vsem tipom normalne in mešane, ker ima nežen matirni efekt. Zvečer jo uporabljam v kombinaciji z 4 Kids And Us in nisem opazila kakšnih nevšečnosti na koži. Cena: 50 ml okoli 45 eur.


NUXE REVE DE MIEL FACE CLEANSING AND MAKE-UP REMOVER

Ne bom rekla, da je bil to najboljši gel za čiščenje obraza, ki sem ga kdaj preizkusila, ker zagotovo ni bil. Saj ne v smislu odstranjevanje make-upa. Močan vonj po medu in sončnicah, mi je bil mogoče malce moteč, seveda se ga čez čas privadiš. Sicer dobra, precej bogata gelna in zelo nežna tekstura, ki se dobro speni, lepo odstrani npr. tekoče podlage, rdečila, se pa, kar se maskare tiče nima smisla truditi, ker je ne odstrani dobro. Načeloma koža izgleda čista, mogoče jo za kanček želi zategovati, vendar pa nisem opazila, da bi mi povzročala nevšečnosti, kot so mozolji in zamašene pore. Za njegovo ceno bi pričakovala več in tudi nisem 100% prepričana, da bi ga ponovno kupila. Cena: okoli 16 eur.


NUXE BIO-BEAUTE VISOKO HRANLJIVA KREMA ZA OBRAZ

Absolutno moja najljubša Nuxe krema za obraz. Ima vse dobre lastnosti kreme za obraz, ki ustrezajo mojemu tipu kože. Prijeten vonj po mandljih v lahki a bogati teksturi, ki je popolno mazljiva, vpojna, ne pušča mastnega občutka in filma na koži, ampak samo baby mehko soft kožo, katere občutek traja popolnoma cel dan. Izredno vlažilna in hranljiva krema, ki  jo še posebej priporočam vsem z suho- zelo suho in občutljivo kožo. Mastni, mešani koži ne vem, če bi ustrezala, bi bila pretežka. Odlična podlaga za make up. Cena: 21 eur.


NEUXE HUILE PRODIGIEUSE OR

Verjetno najbolj prepoznavno suho olje na svetu. Ne morem mimo unikatnega vonja, mino njegove hitro vpojne teksture, ki kožo naredi mehko, nežno, brez da bi ustvarila mesten film. OR je še posebej fantastičen za poletje, saj z majhnimi zlatimi delčki koži podari sijaj in podaljša zagorelo polt. Fantastičen produkt za vse tipe kože, ga pa sama ne uporabljam po obrazu, ker se bojim, da bi mix različnih olj vseeno bil preveč za mojo kožo. Cena: 50 ml, okoli 26 eur.


















Nuxe Suho olje OR (PR izdelek). 
With LOVE Sugarlove blog






Komentarji

  1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Krema za obraz se odlično bere! :) Sem uporabljaja njihov serum in je bil res dober :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kremica je super, res taka bogata, vendar se tako hitro vpije, verjetno vsaki koži ne bi ustrezala ampak meni je zelo. Za serum sem pa brala tvojo oceno, da je super:)

      Izbriši
  3. Nujno moram preizkusiti še kaj od Nuxa, zaenkrat sem samo suho olje... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni imajo super izdelke, sploh linija Bio Beaute by Nuxe, no pač pazim na tip svoje kože in ja olje je pa taka klasika res:), da bi ga morala imet vsaka ženska:)

      Izbriši
  4. Your posts are always amazing, great pics :)
    anastasiafox.ru

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz pa sumim, da bi mi gel za čiščenje obraza utegnil biti super, za kakšno močnejše odstranjevanje, ko imam rada, da me "zategne" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe, ja vidiš, potem bi ti znal bit kul. Jst sem se preveč razvadla L´Occitanovega olja in potem mi nič ni več isto efektivno in učinkovito, čeprav imam zelo rada gele, poleti pa pene, ker imam mešano kožo.Mogoče ga probaš in ti bo ok.

      Izbriši

Objavite komentar