• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLI PRI MENI DOMA!









Dobrodošli v mojem majhnem, svetlem, odprtem stanovanju in dobrodošli v moji spalnici, kjer nastajajo moje fotografije, svoje mesto dobivajo kozmetični izdelki in prostoru kjer najraje berem svoje knjige in ga neprestano spreminjam in mu dodajam različne kose, ki so mi, so nama všeč.

DOBRODOŠLI PRI MENI DOMA!

Rada imam red, vendar pa nisem z njim obsedena. Rada imam belo, rožnato, mint, turkizno, pastelne barve, velikokrat mi zadiši rumena. Vztrajam pri vzgajanju orhidej in rada kupujem lepo posteljnino, ter prevleke za blazine. Moja spalnica je miren, svež prostor, kjer prevladuje bela, letos z dodatkom mint barve, ki belino razbije. Ker imam preveč kozmetike, ne želim, da je vse kar imam vidno na očeh, ker bi me preprosto dušilo, mojega partnerja verjetno še bolj :). Bela mizica, visokega sijaja iz YSK-a ima dva velika predala kamor sem v kovinske posodice s pokrovom shranila kose, ki jih na pomlad, poletje ne bom nosila. Nad mizico manjka ogledalo, ki potrebuje nov vijak, prejšen ni bil dovolj stabilen:). Na vidnem mestu so kreme za roke, masla in parfumi, ter izdelki, ki jih hočem porabiti do konca, preostali del se skriva v odličnem poličkniku za omaro, ki se na fotografiji ne vidi in ga predstavim prihodnjič. Na njem je vsa kozmetika, ki jo trenutno uporabljam, vendar pa me ne zmoti, vsakič, ko pridem skozi vrata, saj je krasno skrita. Rada ima slike, napise, misli in lepe okvirje, posodice, dekorativo. Bela keramična posodica na moji nočni omarici, ki jo lahko privrtaš na steno in nastane poličnik je iz Momaxa, točno tak poličnik imam tudi v kuhinji na steni. Soba ni velika je pa en tak moj košček, kjer sem zelo rada in je večino časa pospravljena, kar za preostale prostore ne morem trditi :),rada jo urejam in si želim, da bi v njej lahko preživela še več časa.




Kaj pa imaš ti najraje pri sebi doma?



















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Waw, kako imaš lepo <3
    Jaz se tudi zadnje čase navdušujem nad belim pohištvom,
    se mi zdi, da ga najlažje skombiniraš z ostalimi barvami in raznimi dodatki.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš, da sem jaz bila pred leti popolni odvisnik od črne, metala, rocka in je bila bela,da ne bi o rožnati najbolj zgrešena barva na svetu. No čez čas se je v moji glavi vse obrnilo:):). To kar jaz sem in kar mi je všeč se v duši nikoli ne spremeni.Tudi, če sem kar naenkrat vzljubila belino:). Bela se kombinira tako enostavno, z vsemi možnimi barvami in vedno izpade super. Sploh pri majhnih stanovanjih izgleda vse bolj svetlo, odprto, čisto, sveže. Tako, da kar malo bele in pozitivnih barv, pa je prostor čisto nekaj drugega:).

      Izbriši
  2. Kako lepa spalnica <3 Sama razmišljam, da bi svojo majhno sobico prenovila, prav tako v belo. Všeč mi je ta belina z minimalističnim pridihom :) Pa pri tebi mi je super, da imaš kreme za roke na dosegu. Drugače pa nimam svojega najljubšega prostora ali kaj podobnega. Je pa v zadnjem mesecu vsekakor meni pri srcu postala nova podlaga oz. podlage, ki jih samo postavim na mizico in to je to :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V merkur, po belo barvo in če ti proračun omogoča kakšno pohištvo v belem kosu (ikea, Ysk, tudi momax ima kdaj ugodne kose), svetla posteljnina, lepa blazinica pa si zmagala:)

      Izbriši
  3. Monika, čudovita spalnica. Jaz komaj čakam, da se bom enkrat preselila in si ustvarila svoj kotiček. :) Bela barva mi je zelo všeč za spalnico in tudi jaz jo bom enkrat imela. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vanja, ti samo pridno varčuj, ne rabiš veliko, da ustarip lepo sobico, jaz vedno iščem poceni,ugodne kose in se potem vse da. Midva sva z zelo malo denarja opremila stanovanje in tudi veva, da če bo nekaj šlo po gobah, konec koncev naina genetika rada uničuje, stvari, čekra po njih nama ne bo pretirano hudo, ko se bomo od njih poslovili, saj zanje nismo odšteli cele gore. Če še nimaš otrok, jaz rada rečem, da opremi tako, da te ne bo infarkt, ko bo tvoj bel kavč počečkan od kemika:)

      Izbriši
  4. joj kok maš lepoooo. sama sem tud čisto nora na belo pohištvo in minimalizem. ampak moja sobe je totalno mimo od minimalizma. zelene stene in vse rožasto. mam včasih občutek kot da je v moji sobi skozi celo leto pomlad. ampak delam na tem da bi prešaltala na minimalizem in belo belo in še enkrat belo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogoče pa veliko bele in še vedno dodatki zelene, rožnate, to bi blo super, tut po mojem okusu. Bela in travnato svetlo zelena je prelepa kombinacija, da ne bi o beli in rožnati:):):)potem boš isto imela pomlad.:)

      Izbriši
  5. Cudovito. Tudi sama urejam stanovanje. In morem rect da je vse belo. Se fanta sem navadila na to!!!
    Drgac pa cudovit blog. Rada prebiram tvoje komentarje. Zadnjic sem prav iskala eno tvojo maskaro ki si jo restirala....in je cudovita!!! Dobre nasvete dajes. In rada prebiram tvoj blog. Ceprav nimam dona veeeelik kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uhh potem ima pa tvoj fant veliko dela za sestavljanje.Moj aleš se kr zgrozi, če prosim za kako novo luknjo v steni, ker mislim, da si še ni opomogu od vsega sestvljanja pohištva. :):) Oh super, da ti ustreza maskara in da sem s svojim mnenjem tudi sama malo pripomogla k temu, da si zadovoljna. In ne rabiš velikooo kozmetike, rajši manj pa tisto dobro, kot tono vsega pa nič en odgovarja:):)

      Izbriši
  6. Drgac pa sama kombiniran belo z vijolicno. Sivko :-) jooooj ta lavanda...vse bi kuplaaaa....hehe pa lep vecer. In se naprej lepo ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sivka pa sploh, fenomenalna barva,jo imamo na hodniku:):) Pa poleti na okenski polici, P.s potem bi ti bila zagotovo super všeč Melvitina cvetna vodica z vonjem sivke, ki krasno vlaži,naredi mehko in gladko kožo je super nega skozi celo leto. Hvala za vse pohvale in vesela bom, če se boš še vrnila na moj blog in predvsem uživaj v urejanju domeka:)***

      Izbriši
  7. kako čudovito imaš ! čisto si me navdušila <3 tako lepo organizirano vse, pa barve so simpatične :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, eden redkih prostorov ki mu še kar dobro uspeva ostati v redu:)

      Izbriši
  8. Čudovito urejen prostor.🙂 Vsaka bi si želela tako lep kotiček v svojem stanovanju.😉

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maya, jaz sem si vedno želela en tak svoj kotiček, po mojih željah in je uspelo. Je pa res,da ko skupi povzamem je opremljen res za male denarje.Če imaš malo okusa, stila, se tut poceni da lepo pridet skozi. In verjamem, da boš tudi ti nekoč imela prostor, ki ti bo pisan na kožo:)*

      Izbriši
  9. Very cute home in pastel tones!
    Kisses

    http://bambolai.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Sej veš, ne bom dolgovezila....nežno, lepo <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Lovely post dear! Have a great day! xx

    OdgovoriIzbriši
  12. Kak lušno :)
    Se me bi branila tako lepo urejene sobice. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, da jo boš lahko nekoč uredila tako kot si želiš*

      Izbriši
  13. Joj kako imaš vse luštno urejeno :) Všeč mi je kombinacija mint barve z belo. Mint res razbije ravno prav beljne in na moje oči vpliva zelo blagodejno in sveže... čudovito, res!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tina, ja obema je všeč mint in bela kombinacija in sva se skupaj odločila za njo.

      Izbriši

Objavite komentar