• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

EVENT: LE COUVENT DES MINIMES EAU SEREINE



 





 
 


 
 LE COUVENT DES MINIMES EAU SEREINE EVENT

Čar eventa na hladen, pri meni zasnežen četrtek, v Ljubljani deževen se je prevesil v mirno, sproščeno zgodbo. Zgodbo, umiritve, polne pozitivne energije, nasmejanih obrazov, topline in odprtosti. Zgodbo s svečkami, dobrim vinom, prigrizki in novo kolekcijo Eau Sereine. Kolekcijo, ki oponozarja sprostitev in ti z vonjem sivke, mandarine, bergamotke, vrtnice, šmarnice, črnega ribeza in za konec še note cedre pričara občutek miru, spomine morja, svežine, tudi občutek sreče in zadovoljstva. Kolekcija, za katero so navdih našli v sestrah Klarisah iz samostana Minimes, ki so svoj notranji mir iskale preko molitve, Vam bo zagotovo pomagala najti notranje ravnovesje in Vas pripravila, da se za trenutek ustavite, zadihate, zaveste trenutka v katerem ste in umirite svoj hitri tempo življenja. Kolekcija, ki bo všeč vsem tistim razburkanim dušam, ljudem, ki si želijo najti svoje ravnosvesje in posameznikom, ki so ljubitelji sladkobno-svežih vonjev. Kolonjsko vodico, sproščujoči gel za tuširanje, sproščujočo meglico, kremo za roke in penečo kopel  lahko preizkusite in kupite v poslovalnicah Muller, Nami in Maxiju. Obljubim ne bo Vam žal, če ji namenite kanček svoje pozornosti.

Za koncec še velik hvala mojim puncam (Ana&Karina&Sara), ki smo na naši poti ponovno doživele smeh, klepet, zgodbe, trenutke veselja in sproščenosti. Ana je v svojem zapisu lepo napisala, da se ne bi verjetno nikoli spoznale, če ne bi blogale in res je. Hvala Vam za naše skupne trenutke, ker so to trenutki, ko ni prostora za druge misli in skrbi. Hvala vsem, ki so nas razvajali s svojimi besedami, znanjem, sladkimi dobrotami, prijaznima protmotorkama in hvala vsem mojim blogerskim kolegicami, z nekaterimi sem vedno bolj sproščena in je lahko moj smeh še bolj odkrit, hvala mini mami klubu Tari&Maji, ker se ves svet kozmetike ustavi in so na vrsti, prehladi, viroze in male otroške ritke :). Kristina (La Dolce Vita) manjkala si mi:)*. Na koncu pa še velik hvala podjetju Stillmark (Barbara&Kristina) za prelepo povabilo, ki mi pomeni neizmerno veliko in v čast mi je bilo biti del  EAU SEREINE zgodbe.


















Photo: osebni arhiv, Maja Henigman, Stillmark

With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Joooj kako ste se imele lepo, bi se kar prestavila tja. Tudi jaz sem te pogrešala, Koper nam ne uide! :D Lepe ste vse 4 na fotki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koper,moj drugi doma nam res ne uide:):)Hvala,lepo smo se ujele v objektiv:)

      Izbriši
  2. Ooo :) Škoda, da nisem mogla prit. :) Vidim, da ste se imele fuul fajn. Lepe ste.♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vanja, smo kar pozno prišle domov in mislim, da ti bo kar težk it zutr v službo, sploh ti k imaš še od mene naprej kr neki vožnje. Mislim, pa da boš imela še veliko priložnosti za podobne evente.

      Izbriši
  3. Odlican post :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo, prekrasne ste vseee. Vidim, da ste se imele res čudovito! :D Zelo luštne fotografijee! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo hvala Tina, lušten event je bi, tak sproščen:).

      Izbriši
  5. Full lepe slike Monika, kolazi so wauuu :)
    Hvala za druzbo in prevoz <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z veseljem sem Vas peljala v moji kripici:):):) in hvala za pohvale, kolaže sem ustvarila v tistem programu, ko sem ti zadnjič govorila*

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. <3<3 hvala draga Katja in upam, da se bomo v prihodnje lahko še več presmejali in pohecali:)

      Izbriši
  7. Jeeej! Js sm tudi vesela, da smo se mele moznost spoznat oz. bolje spoznat in met eno mini dogodivscino, ki mi je res manjkala <3 :). Upam, da jih bo se veeeliiiiikoooo :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dogodivščine so vedno dobrodošle:),pa še najin support v petkah je bil neki posebnega. Tudi jaz upam, da bova še imeli kdaj priložnost in se lahko tako zabavali,brez tvojih petk:)

      Izbriši
  8. You look lovely dear! Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
  9. Ohhh, kok ste lepeee! <3
    Mi je blo žal, da nisem mogla pridet. xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj saj res, zaradi službeniso mogla pridet, ampak nič bat,pa naslednjič rečemo kako, če bomo še kje skupaj na eventu:)

      Izbriši

Objavite komentar