• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

THE BALM: MARY- LOU MANIZER HIGHLIGHTER









MARY- LOU MANIZER HIGHLIGHTER

Iskreno priznam, da malce pa me je zabolelo pri srčku, ko sem z svojo novo prijateljico Mary odšla na blagajno. Okoli 20 eur, za osvetljevalec, za katerega sem vedela, da ga ne bom nosila vsak dan in za katerega se po količini sodeč 8,5 g vedela, da sem v dvomu ali ga bom porabila kda do konca. Ampak, je kar je in Mary is my new best friend. Zapakirana je v lični kartonasti škatlici, v slogu The Balm znamke, embalaža v kateri se osvetljevalec nahaja pa kompaktnejša plastika, na katero je nalepljena nalepka, ki ga predstavlja. Samo ogrodje embalaže se mi osebno ne zdi nič posebnega, mi je pa všeč nalepka, ker lepo predstavi zgodbo in namen osvetljevalca. Ima pa velik plus, ker v notranjosti vsebuje dovolj veliko ogledalo, kar pa za to ceno že pričakuješ. Če se mi sama embalaža ne zdi pretirano ekstra, pa je njena vsebina čisto druga zgodba. Težko opišeš teksturo, ker jo moraš občutiti tako dobra je. Ekstra nežna, mehka, sijoča, z fino zdrobljenimi bleščečimi delci, v medeno-šampanjec topli barvi. Tekstura je res 1A, niti malo se ne praši, tako kot jo zajameš bodisi s prsti, čopičem, točno tako se prenese na kožo. Ni ti potrebno skrbeti, kako boš odvečne bleščeče delce odstranjeval po celotnem obrazu. Noro je pigmentirana in moraš biti kar precej pozoren koliko vsebine zajameš, ker, če že sama narahlo potapkam čopič v teksturo je to dovolj, če pa vseeno zajameš preveč, ga dobro otresi. Se pa odlično zabrisuje in njegova obstojnost je krasna. Zdrži na mestu čisto cel dan, sem ga preverila tudi med intenzivno vadbo in se ni premaknil nikamur. Mislim, da bi se dobro obnesel tudi na mešani, mastni koži. Če se dotaknem še barvam polti za katere je primeren, bi rekla da kar večini, sama sem sedaj malce bolj svetla, nekak nevtralno-toplega podtona, pa mi odlično ustreza. Uporabiš ga lahko nad lično kostjo, vekah, pod obrvmi, na fotografiji sem ga kanček nanesla po celotni dolžini nosu.Če z njim delaš previdno, ti poda prekrasen, zdrav videz polti. Sedaj Vem zakaj takšen pomp okoli njega, in mi ni žal enega centa, ki sem ga dala zanj. Cena: Muller, Ličila.si okoli 20 eur.






Že poznaš The Balm Mary Lou osvetljevalec, mogoče kakšen drug njihov izdelek. Se veselim vsakega priporočila.
























With LOVE Sugarlove blog



Komentarji

  1. Bere se zanimivo je pa cena kar visoka. Jaz imam trenutno od MR in sem kar zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sej mene je tudi srček bolel na blagajni, zj ko jo pa nosim pa bistveno manj, sem res zelo, zelo zadovoljna.

      Izbriši
  2. Okoli tega je res en velik pomp! Ravno zato, moram enkrat preizkusiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vsepovsod je,ampak meni je res super,pa vedn najdem kj, ko mi ne paše, ampak Mary me je pa čist navdušila. In mi res ni žal, da sem si jo kupila.

      Izbriši
  3. Jaz sem poleti izbirala med Mary in Betty in ker sem bila takrat precej tanned, sem se odločila za Betty -pozimi sicer ne deluje kot osvetljevalec, je pa super poživljajoč bronzer/blush hibrid ki da obrazu tak lep porjavel glow. Poleti zablendano na ličkih je pa totaln golden goddes effekt, res je čudovita <3 Plus perfecktna kot eyeshadow :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš, da mije bilo potem čez čas, kar malce žal, da si nisem vzela tisti trio setek, ampak sem tudi samo z Mary exstra zadovoljna, bom pa tvojo Betty še šla enkrat pogledat:)

      Izbriši
  4. Joj te videvam povsod, meni osebno je tudi embalaža všeč :) Je pa res, cena je kar visoka, ampak berem pa povsod same pohvale. :) Upam, da tudi jaz kdaj preizkusim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko sem ga v Mullerju prvič probala tak na roki, mi niti ni bil neki ekstra, ampak potem doma, ko sem si ga dala, je pa top in obstojnost, efekt, vse mi je v nulo:)cena je pa huda ja, jst sem orng varčevala mesečno žepnino:)

      Izbriši
  5. Mary-Lou ♡
    Meni je the best, res naredi tako lep glow. Jaz že nasploh obožujem highlighterje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ne, da je prava bomba:), jst tut mam rada vsake tolko higlight, ne vedno ampak takrat ko mi res zapaše in ta je zakon:)♡

      Izbriši
  6. Mi ga je že več punc priporočilo in zdaj vidim, da je res prekrasen. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja upam,da sem ga uspela dobro prikazat, sem se kar namučla s to fotografijo. :):), tebi bi tudi pasal k tvojim lookom:)

      Izbriši
  7. Kako ti paše!!! <3 Cena je sicer en mičken visoka, ampak včasih je treba kupit en poseben izdelek za malo več denarja, tako za dušo. In če je potem tako odličen, je pa to sploh bomba!
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ja cena, ane tekar malo mine, samo si prav napisala,da včasih je treba kak tak izdelek kupit za dušo.:):)

      Izbriši
  8. Prelepo ti stojiii :)

    jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  9. Moj holy grail highlighter! Absolutno čudovit in vreden svojega denarja. Do konc življenja ga ne porabiš, sploh če ga ne uporabljaš vsak dan :D. Me veseli, da ti je všeč in super izgleda na tebi. Se strinjam z Ano, Betty je ful lepa sploh na malo posončeni polti. Na meni pozimi ne paše, ker je preveč oranžkast, poleti je pa res golden goddess kot je Ana opisala :). Če bi se zdaj odlačala za nakupi, bi ziher kupila Manizer Sisters paleto :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Petra, ja noro lep je, meni je tudi mal žal sedaj no, da nisem rajši vzela sisters paletke ampak, mogoče pa nekoč, čudežno pride do naju:)

      Izbriši
  10. This is a gorgeours makeup. I like the Balm. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank my dear, we are two with LOVE with this brand:)

      Izbriši
  11. Love the beautiful makeup. I still have to try the balm, tho. It looks amazing on you, girl. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks Dear Lenya for all beautiful worlds. Natural look is my number one look:).

      Izbriši
    2. Thank you, hun for dropping by and the lovely comment. I already followed you on GFC #87 Please keep in touch. Happy Friday, girl. xoxo

      Izbriši

Objavite komentar