• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BE MY VALENTINE!



BE MY VALENTINE!

Danes, jutri in za vedno! Vsak dan naj bo Valentinovo s tistimi, ki jih imate neskončno radi in Vam pomenijo veliko. Danes svojzapis delim z meni posebno ljubeznijo. Moja ljubezen si ti, saj veš dragi moj Aleš, najboljši prijatelj in opora. Najmočnejši objem, upanje in moč, da zmorem. Hvala ti za vso podporo, tvoje pozitivne misli, vzpodbudo in trud, ki ga vložiš v naju. Hvala za mesečne zmenke (tudi, če 45 min pred tem preživiš še v Merkurju, med vijaki, ja saj vem bili so zame, za moj poličnik, za mojo kozmetiko :). Hvala za vse najine športne izzive, debate, vzpodbude, kritike kako naj vadim prav in komaj čakam, da bova lahko (ne vem še kako) skupaj hodila v fitnes, mogoče bi ti moral do svoje tašče, da urediš varstvo, tebi nikoli ne reče NE :). Neskončno ti bom hvaležna za vse kar si in za vse kar mi daješ, neskončno hvaležna, ker vem kako ti je, ko pridejo kdaj moji težki dnevi, ko se obremenjujem verjetno za edino stvar na tem svetu (real job), ti pa se takrat še bolj potrudiš, dvigneš mojo moralo in rečeš, da bo vse super in OK :). Hvala, ker me prenašaš, ko sem tečka, ampak res tečka, tista sitna, dosadna sama sebi, ko moj pogled pove vse, ti si na mojo srečo tak-skoraj nikoli :).Velik hvala za mesečno žepnino, ki jo lahko zafrčkam točno tako kot mi poželi srce, ti pa na ta podvig nič ne rečeš. Sploh nimaš pojma kako me osrečuješ in kako te pogrešam vsak dan, ko te ni in še vedno verjamem v to, da bova tudi midva imela nekoč skupne vikende in tisti občutek v petek popoldan, ko bova lahko rekla oh vikeeeenddd je :). P.s pa vrhunski tati si, tvoji mini kopiji to iskreno pokažeta in upam, da se bosta nekoč zavedala koliko ljubezni jima daješ: vsi bi morali imeti otroštvo, kot jo imata najina otroka: skromno, ampak polno ljubezni in topline. P.s za vedno bova imela najino Primorsko, G&L, drevo v Luciji, kitajsko restavracijo, kino, pohištvene centre, Prekmurje, toast, življenje na koruzi, Uncle Ben´s riž, nerazumevanje tvojih tatujev, neprestane probleme z avti in najino ljubezen :). LOVE you to infinity.



















With LOVE Monika&G&L
 

Komentarji

  1. Jaaaa iiiiii, še jaz bi bla tvoj "Aleš" <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo luštna objavica! :D
    Kakšno nerazumevanje tatujev a a a a? :P A ima kdo od vaju tatuje? :P
    Anyway, lepoooo. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tamara,ma ja moj ima tatuje in enega na hrbtu ne bom nikoli razumela, neki motivi, ko imajo svoj pomen, samo jst ne vem zakaj se gre, pa mi je že povedal najman 100krat. Bi pa tut jst imela kakega, ker so mi tatuji ful carski, ampak nekak potem vedno preveč oklevam in si spremislim. :):):)

      Izbriši
  3. KOK LEPO! <3

    Joj, če se jaz lotim kaj takega spisat me nihče ne ustavi hahaha <3

    Prečudovito!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katja Veš kaj enega takega luštnega bi pa lahko namenila svojemu dragemu, ker tudi pri Vama se vidijo orng iskre ljubezni:)

      Izbriši
  4. MONIKA full lepo napisano, iskreno,pristno..res lepoooo.... Tisti ki te poznamo, vemo, da si velik sonček, ostani se naprej 😚

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja, hvala za te lepe besede, mi res veliko pomenijo.Zlata si*

      Izbriši

Objavite komentar