• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SUPER, LEPO IN FIT TELO Z PILATESOM

Kako močan in poseben mora biti občutek, ko se zaveš, da si v svojem življenju naredil nekaj prav, ko se zaveš, da si sledil svojim sanjam in ciljem, ko spoznaš, da osrečuješ druge, jim daješ več kot si misliš. No na takšen način bi začutila misli, želje in spoznanja simpatičnih punc Dunje in Leje. Kdo za boga sta, me boste vprašali in kakšno povezavo imajo punci z mojim blogom?, nista povezani z blogom, niti z kozmetiko, ne ne izdelujeta nakita in njun cilj ni celodnevno brskanje po tujih blogih. Dunja in Leja sta inštruktorici pilatesa in danes Vam predstavljam res fejst punci, ki živita svoje sanje in imata nalezljivo energijo. 

Ljubim šport, ljubim vadbo in skrb zase, vendar nikoli ne pretiravam, vedno v mejah normale. Vedno sem bila večji fen joge kot pilatesa, čeprav sedaj izvajam tudi 1x tedensko 30 min pilates v sklopu mojega izziva, ampak, če bi imela tudi v mojih krajih tako simpatični inštruktorici, bi verjetno podlegla želji po vadbi.



DUNJA 

Je že od majhnega  bila zvesta športu, nenehno v gibanju in samo vprašanje časa je bilo kdaj jo bo strast pripeljala do tistega kar jo bo popolnoma osrečilo. Pred 15 leti je spoznala pilates, najprej preko vadbe pri različnih učiteljih, nato se je leta 2009 odločila ustvariti svojo zgodbo in opravila licenco in postala inštruktorica pilatesa. Veliko stresa, truda je bilo potrebno vložiti v to, da je prišla do svojega društva, vendar z nenehnim izobraževanjem, strokovnostjo svojim sanjam sledi še danes in pohvali se lahko z dejstvom, da je iz neprepoznavnosti njeno društvo postalo vedno bolj prepoznavno in da jo danes najdete na 4 lokacijah, pri mnogih posameznikih, ter v podjetjih, kjer vadijo zaposleni. Po njenem mnenju je najboljša reklama tista klasična od ust do ust in vesela je, ker se stare stranke vračajo nazaj in da se najdejo tudi tiste nove, ki se v pilates zaljubijo. Dunjo boste prepoznali po njenih dveh dejstvih : Dobro se z dobrim vrača in "Positive energy. Positive results"



LEA  

Me je očarala s svojo pozitvno naravnanostjo, sproščenimi mislimi, energijo. Krasen občutek za pisanje ima in mogoče bi morala tudi sama pisati blog (mogoče takšen o pilatesu, zdravih receptih, aktivnosti). Na nek način me spominja name, grozno me je bilo strah ustvariti svoj blog, grozno, ker sem si tega tako želela pa nisem vedela kako začeti in kako sprejeti dejstvo, da tega mogoče nikoli ne bodo sprejeli drugi. Pa je bil to eden najboljših strahov v mojem življenju in verjamem, da je tovrsten strah tudi Leji spremenil življenje. Energična in sproščena, zaljubljena v dejstvo, da od svojih učenk dobi potrditev, da skupaj premikajo meje, če jih ne, jih posamezno obdelajo in tako dolgo vztrajajo, da to mejo dosežejo. Z zavedanjem, da ji delo predstavlja izziv, da ji predstavlja nek smisel in prostor za  kreativnost jo vedno znova z veseljem vrne na delovno mesto. Dejstva, ki Lejo predstavljajo:  Pilates nadomesti popoldansko kavo, še vedno ima pred vsako vadbo mini tremo, ki med uvodnimi vajami izgine, najljubše sredstvo za sproščanje stresa je peka slaščič, brez podpore najbljižjih pravi, da bi ji težko uspelo, mama pa je tista posebna ženska, ki si zasluži posebno pohvalo za vso podporo. P.s slediš ji lahko preko instagrama pod imenom: pielattesandpilates. Kjer lahko preko objavljenih fotografij na njenem profilu, pilates poskusiš kar v svoji sobi. Sem preizkusila večino položajev in sem pri nekaterih dobesedno obupala, (Lea tisti s stolom je res težak položaj :)). Pa še ful fine sladke dobrote nam pokaže:).

Dunjo in Lejo najdete v Špotnem društvu Metulj, kjer lahko prvo vadbo preiskusite popolnoma brezplačno in se na podlagi prvega vtisa odločite ali Vam je pilates blizu. Pokukajte na njuno Fb stran TUKAJ ali pa preverite spletno stran Društva Metulj TUKAJ, kjer boste pridobili Vse potrebne informacije glede vadb, urnika in cenika.Vsak mesec pa vadbe pilatesa, ki jih za revijo Naja pripravlja Leja lahko vidite tudi preko slikovnega gradiva in opisa in ga morebiti preizkusite tudi doma.




P.s Nikoli ni prepozno, da nekaj narediš za  svoje dobro počutje in rekreacijo, kmalu sledi v sodelovanju z Kristino iz bloga La Dolce Vita, super fit izziv: Bodi fit, zmigaj rit, z lepimi nagradami, za vse tiste pridne udeleženke :).















With LOVE Sugarlove blog