• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

10 TEDENSKI IZZIV DVIGNI RIT, BODI FIT

10 TEDENSKI IZZIV BODI FIT IN ZMIGAJ RIT

Vesela, ker lahko z Vami, delim super novičko, o 10 tedenskem  izzivu, k kateremu me je povabila Kristina iz bloga La Dolce Vita. Sama sem opravila že kar nekaj fit izzivov in se spravila v formo. Vsi ti izzivi pa niso  lahki, so volja, odrekanje, močna želja, motivacija, pogum in vztrajnost. Niso lahki, prinesejo pa lepe rezultate in boljše počutje. In če mika tudi tebe biti del najine zgodbe, se nama lahko pridružiš v 10 tedenskem izzivu Bodi fit in zmigaj rit


KAJ PRIČAKUJEVA OD TEBE

Od tebe ne pričakujeva, da se odrečeš vsem pregreham, ampak si želila da v izzivu uživaš in se v to podaš z mislijo, da v teh 10 tednih sebi obljubiš, da boš kakšen dan iz omare povlekla svojo športno opremo in malce zamigala na svežem zraku, v svoji dnevni sobi, si naredila zdrav smoothi in kakšen dan pojedla zdravo kosilo, se mogoče kdaj odrekla tortici in prigrizkom, vendar pa tega odrekanja ne boš čutila kot stres.

KAKO LAHKO SODELUJEŠ

Kristina je ustvarila FB stran Dvigni rit, bodi fit, kjer ji lahko TUKAJ podariš kakšen všeček,  povabiš svoje prijatelje in na profilu spremljaš novičke, vzpobudne misli, objave, ki bodo na blogu, z nami deliš svoje slikice, mnenja, recepte, misli kako si preživela dan, svoje obljube, fit položaje. Če pa imaš svoj instagram profil pa ob svojih fiit slikicah, ki so povezane z zdravo hrano, vadbo uporabi #zmigaj rit, kjer bova pozorno spremljali dogajanje. Nekaj lepotičk že pridno objavlja svoje fotografije. 

ZAKAJ SE IZPLAČA SODELOVATI

Ker boš padla v krog ljudi, ki radi skrbijo zase in za svoje telo, dobila motivacijo, ko se ti res ne bo dalo, ker bomo s pozitivnimi mislimi širile dobro energijo in odkrivale nove fit programe in si delile kakšno idejo za zdravo kosilo, sladico. Se pa obrestuje tudi zato, ker bomo v 10 tednih vsak teden, najbolj pridni in prizadevni udeleženki podarili nagradico. Imava nekaj luštnih sponzorjev, ki te bodo nagradili s svojimi izdelki za tvoje prizadevanje, trud, objave, deljenje.  Nekaj jih lahko razkrijem: Dvorec trebnik, Adria Spa, Melvita, CD, Oriflame, Avon...Pred začetkom samega izziva pa podarjamo Magic Planer,da bo10 tednov še bolj organiziranih.

KJE NAJU LAHKO SPREMLJAŠ?
Fb profil: Sugarlove blog
Fb profil: La Dolce Vita 

Instagram: SUGARLOVE.BLOG
     _KRISTINA_  
#zmigaj rit 
                                                                                       

KDAJ ZAČNEMO?

Fit izziv zaštartamo v torek, 1.MARCA in bo trajal natanko 10 tednov. 



P.s upam, da se vidimo, tipkamo na izzivu in do takrat si obvezno privoščite veliko dobrih dobrot, brez slabe vesti in očitkov. 




















With LOVE Sugarlove blog



















 

Komentarji

  1. Oooo, super si tole strnila in upam da se nama pridruži čimveč punc ;) Se fitkava :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Juhuhu!

    Tudi jaz začnem, sicer nič ekstremno, ampak več laufanja poleg Zumbe in malo odrekanja, so pač določene jedi brez katerih ne morem in me naredijo srečno! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katja si si itak skos pridna, jst sem bom tudi potrudla kak km več pretečt:)In kar se tiče jedi, tudi mene določene delajo še posebej srečne:)

      Izbriši
  4. Punci super ideja, jaz sem z vama! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar