• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PLANIKIN ANTI AGE SERUM KOZMETIKE MEZE

Če bi morala izbirati med kremo ali serumom kot edinim izdelkov v negi obraza, bi to zagotovo bil serum, saj je sestavinsko močnejši od krem, njegova tekstura prodira v globje plasti celic, še vedno pa dopušča možnost dodatnega nanosa krem. Sama nikoli nisem bila fen serumov, dokler se dejansko ne poglobiš v njegov pomen. Planikim anti age serum je pravo odkritje lanskega leta. Drugačen od mnogih drugih serumov, sestavinsko pa preprosto boljši od vsakega drogerijskega. Serum, ki se sestoji iz kombinacije različnih olj in vsebuje eno redkih rastlin planiko, za katero velja, da je sposobna preživeti ekstremne pogoje, ki jo pri kozmetiki Meze uvažajo iz Francije, saj je v Sloveniji zaščitena, amazonska smola izboljšuje sam tonus in prožnost kože, granatno jabolko pa se dobro bori z znaki staranja Vas bi znal navdušiti. Meni osebno je fantastična zadeva in ga testiram že več kot mesec dni.




PLANIKIN ANTI AGE SERUM

V kartonasti embalaži preprostega dizajna se nahaja 15 ml steklena embalaža na roll on kroglico. Če se dotaknem embalaže me načeloma ne moti, je priročna, sicer je v torbici ne boste nosili brezskrbno, saj se pri steklenih embalažah nikoli ne ve kdaj se bodo poškodovale. Me pa edino malce zmoti dejstvo roll on kroglice, ki se mi načeloma zdi res dobra ideja, priročna, z masažnim učinkom, saj z njo lepo zaokrožimo po obrazu in prenesemo serum direkt iz embalaže na kožo, je pa kroženje s kroglico bilo na začetku malce neprijetno, saj se je stik kroglice in plastičnega dela iz katerega kroglica gleda bil precej oster in sem ga na nekaterih delih preprosto popilila, da me sedaj to več ne draži. Kot drugo mi je, ko sem jo preverila kako se obnese obrjena z glavo navzdol vsebina pristala v manjši količini v lončku, pa tudi, če ga nekaj dni nisem uporabljala se na to moja kroglica ni in ni hotela začeti vrteti, brez da bijo obudila s pomočjo prstov. Vendar pa so to samo lastnosti embalaže, ki se jo da še vedno izboljšati. Če pa se dotaknem same vsebine pa je le ta popolnoma druga zgodba, temu bi sama rekla zgodba o uspehu. Fantastičen oljni serum, pri katerem na dnu embalaže opazite delce usedlin sestavin iz katerih je narejen, z vonjem granatnega jabolka ima dokaj bogato teksturo, ki je po mazljivosti sodeč podobna arganovem olju, tudi sam efekt na koži je izredno podoben arganovem olju. Serum ima lepo teksturo, ki se v stiku z kožo precej hitro vpije v kožo, vendar končni efekt ni kot pri klasičnih serumih, ki se dejansko takoj vpijejo. Planikin serum je izredno bogat in dejansko ne potrebujete dodatkov krem, brez težav je to samostojen izdelek, ki kožo, ne samo, da jo vidno nahrani, navlaži, naredi mehko in  prožno, ne pušča mastnega in lepljivega občutka od same količine pa je odvisno ali bo čas prehajanja v kožo hiter ali pa bo zanj potrebno malce več časa. Ne draži oči, iritira kože. Sama sem ga na začetku testirala 2x dnevno, ker pa sem na to opazila, da se dejansko kar hitro porablja, ga sedaj uporabljam ob večerih in dnevih ko koža izgleda utrujena. Odlična nega pred makeupom, nadomestilo očesnim kremicam. Sestavinsko prekrasna zadeva, ki mi ni povzročila niti enega mozoljčka in ji za to dajem še večji plus. Preverila sem Balein serum, Afroditin, L´occitanov, Melvitin pa je bil končni efekt pri planikinem meni veliko bolj pisan na kožo, preprosto več mehkobe na koži. Všeč bo vsem tistim, ki imate radi olja in njihov končni efekt. Izjemna preventiva po 25 letu starosti in izjemna nega za zrela leta. Toplo priporočam. Cena: 12,99 eur. 

Planikin serum najdete v spletni trgovini Meze TUKAJ, kjer v svoji ponudbi ponujajo tudi različna trda mila za nego lasišča, kreme za nego obraza in razna mila za nego telesa.  Lahko pa jih najdete tudi na njihovi facebook strani tukaj.





















PR izdelek*

With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. Res je bere super, pa cena je primerna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sama sem res zelo vesela, ker mi odgovarja, pri oljih pač ne veš ali ti bodo ustrezala ali ne:), no za serum res trkam in sem vesela, da sva se ujela:)

      Izbriši
  2. Joj, me mika ta serum :) Sem pa do zdaj imela enake težave s to roll on kroglico, vedno zašteka in se ne da lepo mazat, ampak tako, kot si rekla, to je samo embalaža, ki se še vedno da izboljšat. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pravi balzam za kožo je in še nobenih težav ne povzroča na koži, ja te kroglice pa znajo nagajat,tale mi je kr precej ampak, se malo potrudiva pa potem nanos uspe:)

      Izbriši
  3. To bi bilo pa res potrebno probat.. Moja koža je pozimi res suha in nadležna in ji nič ne odgovarja.. Mogoče pa je to odgovor :) xoxo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/01/milani-lipsticks.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je fantastičen, če pa imaš suho kožo potem pa sploh.:)

      Izbriši

Objavite komentar