• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVI PRIJAZNA KOZMETIKA CD KORPERPFLEGE LINIJA LOKVANJ

Priznam, da sem bila vesela CD izdelkov, ki so bili še del lanskoletne blogerske konference, do trenutka, ko jih nisem začela uporabljati. No do trenutka, ko nisem začela uporabljati deodoranta. Še nikoli me ni v kakšen izdelku tako zelo zmotil alkohol, kot me je zmotil v deodorantu. Po porodih imam še vedno zelo izrazito razvit in poudarjen vonjalni sistem, ampak tako močne vsebnosti alkohola že dolgo nisem zaznala v kakšnem izdelku. Naj pa poudarim, da linija ne vsebuje mineralnih olj, silikonov, parabenov, umetnih barvil in sestavin živalskega izvora, pa še plus dobi, ker ni testirana na živalih, kar je pohvalno in od mene dobi velik srček:).


CD GEL ZA TUŠIRANJE LOTUS

Lahko bi rekla, da je izmed vseh treh izdelkov gel moj najljubši. Res je, da ne vsebuje, parabenov, silikonov, raznih dodatkov, da ima precej naraven, prijeten vonj in je Ph nevtralen. Sam gel ne ustvari posebne, bogate pene, kar je dobro, manj pene je manj dodatkov, vonj po sami uporabi ni dolgotrajen, dobi pa plus, ker mi ne izsuši kože. Na voljo še vonj granatnega jabolka, citrusov in čisto novi vonj pomarančnih cvetov. Cena: okoli 2,30 eur

3,5/5



CD DEODORANT LOTUS

Alkohol in še enkrat alkohol. To je povzetek deodoranta, ki me je na nek način razočaral. Da res je, da ne vsebuje aluminijevih soli, ki so krivci za mašenje por in še mnogih drugih dodatkov, ampak ne zmorem in ne prenesem prvotnega vonja po alkoholu. Če odmisliš vonj po alkoholu, je sam vonj v osnovi, precej nežen, svež- cvetlično sladek, dejansko bi mi bil všeč, vendar pa to ne odtehta dejstva, da je vsebnost alkohola med sestavinami na 1. mestu, takoj na tretjem pa sledijo dodatki parfuma.  Bom rekla, da se pretirano ne potim in da se je med telovado obnesel veliko bolje kot moj Melvitin deo, če se ne potim je vonj po deodorantu prisoten kar tekom celega dneva, koža je po uporabi suha, nemastna, ne pušča madežev. Ga pa ne priporočam, če imaš razdraženo kožo, bi znalo pošteno peči in tudi nekako se ne obnese najbolje v kombinaciji s kakšnim parfumom, saj je vonj deodoranta obstojen in ga tekom dneva velikokrat zaznaš. Če te vsebnost vonja po alkoholu ne moti, vsi nimajo tako izrazitega vonjalnega sistema, kot ga očitno imam sama :), pa ga v prihodnje mogoče le preveriš. Cena: okoli 3 eur.
 
2,5/5

CD DEODORANT PUMP SPREJ

V srednji šoli sem bila tako nora na Nivein deodorant v spreju, tako je dišal in in še danes imam v sebi tisti svež in noro dober vonj, žal me CD sprej zaradi alkohola na žalost odvrača od uporabe, čeprav bi ga z veseljem uporabljala, raje ga podarim dalje. Se pa nahaja v stekleni embalaži, ki ima dober sistem na pumpico, kvaliteten. Vendar pazi, da ti ne pade na tla. Kako je dejansko učinkovit, pa težko rečem saj sem preverila samo njegov vonj in embalažo. Cena: okoli 4 eur.



Kljub vsemu, da me linija ni čisto prepričala, oz. me je prepričal samo gel za tuširanje, o vonju granatnega jabolka podaja lepo oceno blogerka Ajda tukaj. Sama ostajam na Melvitinem očiščevalnem deodorantu, ki sicer ni ekstra učinkovit proti potenju je pa sestavinsko super, kar pa se tiče gela za tuširanje, olje za prhanje Dvorec Trebnik raztura.



























With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Se strinjam glede alhokola... vonj je res premočan, samo to se voha :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škoda ane, ker drgače bi ga z veseljem uporabljala:)

      Izbriši
  2. Oh ja, meni tudi FUL smrdi deodorant po alkoholu, ampak je eden rekih, ki mi ne povzroča aken na podpazduhi... Zato, trenutno ostajam na njem.
    Je nekakšen love/hate relationship... D:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe, ja prav love/hate odnos je, ampak ja nima aluminijevih snovi, ki so taka packa:):):) in hvala bogu, da ne povzroča mozoljčkov.Sej dejansko se pol celotnega vonja že tako privadiš:)

      Izbriši
  3. Tudi jaz se strinjam glede deodoranta. Mene še včasih peče ko se namažem z njim. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preveč draži kožo in žal se pri meni tudi ni obnesel najbolje;(

      Izbriši
  4. Morda je pa to tako zelo opazno samo pri tem vonju, jst sem dobila vonj granatno jabolko in mi je super :) -ali pa pač samo jst ne opazim alkohola :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš, da bom prav preverila v drogeriji vonj granatnega jabolka, ker me prav zanima. Je pa res, da vsi ne vonjamo isto in če alkohola ne zaznaš je prav super deo:).

      Izbriši
  5. Zanimivo, jaz pa alkohola sploh ne voham. Škoda, ker meni je deodorant res super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi škoda, ampak res nekako ne morem in ne morem prežvečit vonja:)

      Izbriši
  6. Tudi jaz ne maram alkohola, predvsem pa ne v deodorantih saj me ob uporabi potem koža vedno peče.
    Pa nekako mi pri tej kozmetiki niti embalaža ni posebno lepo. Saj vem, da se ne sodi po embalaži, ampak mi take stvari enostavno ne potegnejo, če me že videz odbija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem pa mislim,da ta linija ne bo zate:. Sicer meni po embalaži sodeč ni napačno,ker sem malo bolj pridna sedaj in ne presojam samo po videzu, čeprav lepe embalažice vedno naredijo svoje in mim tega pač ne moremo:)

      Izbriši
  7. Ko sem v trgovini povonjala ta deodorant me je tudi sam vonj odvrnil od nakupa, tudi granatno jabolko mi ni bilo všeč in potem nisem niti ostalih izdelkov več gledala. :)
    J.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kar škoda, ane, ker drgače ni slaba linija, ampak, če nekaj nekako ne gre skozi pač ne gre in se ne bomo silili z glavo skozi zid:)

      Izbriši
  8. Jaz imam granatno jabolko, mogoče je res zadnji čas da ga potetiram :)
    Imam pa Melvito že nekaj časa doma-nedotaknjeno. Kake se obnese pa glede vonja?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če mene ne bi tako zmotil ta alkohol jemeniosebnovelikoboljšiod Melvite v smislu potenja,ker dejansko pri Melviti, če se precej potiš nekako potenja ne zatreš, in vonj pri Melviti je bil meni na začetku obupen, zeliščen,ne vem res sem misla, da nama ne bo ratalo. Potem sem pa po 14 dneh ugotovila, da je čist kul in sedaj mi je kul po 10 mesecih rabe, je pa res da je sestavinsko fajn, ampak večkrat v kakem postu, ko ga omenim tudi povem, da za pretirano potenje ni najboljša alternativa.Ampak jst sem se takonavadla nanj, da sploh nimam nekega filinga, da grozn smrdim, ko se potim. Bi pa drugič izbrala kakšen malo bolj citrusni vonj.

      Izbriši
  9. Mene alkohol ne moti (v kremah za obraz sicer me izjemno, že majhna količina), vendar zato ker imam suho kožo in se ga en-dva-tri ne voha več. Je pa res, da moja koža pod pazduhami ni preveč občutljiva, imam precej malo dlačic (ker si jih odstranjujem z domačim laserjem), tako da se tudi redko brijem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Domači laser to bi tudi jaz:):),nekoč:upam:), te dlačice so takoooo nadležne:). Sej z britjem samo razdražiš kožo, potem pa se kje kak alkohol najde pa peče in skeli. Ampak sama res nekako preveč zaznavam alkohol in žal nekako deodoranta ne morem uporabljat.Ima pa znamka kljub vsemu veliko plusev:)

      Izbriši

Objavite komentar