• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: LILY LOLO MINERALNO SENČILO IN ČOPIČ ZA NANOS SENČIL

Lily Lolo me je očaral s svojimi izdelki, niti ne upam govoriti o listi želja:). Trenutno sem svoji ljubezni do naravnega, koži, brez testiranja na živalih, prijaznega ponudila mineralno senčilo in čopič za nanos senčil. Všeč mi je dejstvo, da s svojim senčilom na svoje veke ne nanašam ne potrebne kemije, parabenov, barvil, nano delcev, arom, konzervansov, talca in drugih škodljivih snovi, potem res vem, da sem naredila še en velik plus v negi svoje kože. Mislim, da si vsaka koža želi, da bi nase sprejela tudi koži bolj prijazne, naravne sestavine tudi, če Vaša filozofija ne strmi k temu. Seveda načelo vsi drugačni in različni mora obstajati in tako je tudi prav, pa vendarle mogoče Vas kdaj v prihodnje pot zanese k naravnemu, tudi mogoče k Lily Lolo, meni osebno ni žal nobenega evra, ki ga zapravila za njihove izdelke, ker sem za ceno dobila to kar sem želela, oz. dobila še več.















Suho-moker nanos mineralnega senčila Sticky Toffe, 1 plast maskare za volumen PuroBio
 

MINERALNO SENČILO LILY LOLO STICKY TOFFE

Vse lepo in prav vsem mojim paletam senčil, ki jih imam in hvala dejstvu, da mnoge niso testirane na živalih ampak, kaj se skriva v tem majhnem, ličnem lončku v črno-beli kombinaciji, z mat pokrovčkom na navoj. Mali čudež mineralnega senčila v prahu. Fascinira me dejstvo KAKO lepo pigmentirano senčilo se skriva v njem. Topel zlat odtenek, ki v sebi skriva zelo drobne bleščeče delce, ki ne bodo ustvarili pretirane glitter senzacije. Ne glede na to, da senčko iz lončka najprej streseš, kar mogoče nekomu že predstavlja manjši napor in občutek pretiranega nereda, je najbolj zanimivo to, da je s tem mineralnim senčilom manj tistega intenzivnega prašenja, kot pri klasičnih senčilih stisnjenih v kamen, kjer imaš prah še po celotnem umivalniku :). Mene v obliki prahu ne moti, saj sem si tovrstno obliko želela preiskusiti in me malček več dela ne obremenjuje. Najbolj super pa je to, da se senčilo takšno kot je v lončku v celoti prenese še na veko v vsej svoji barvi in še zelo malo ga potrebuješ za celotno veko. Enakomerno se nanaša, odlično zabrisuje, ima odlično prekrivnost. Moker nanos pa ganaredišebolj intenzivnega in vidnega. Sama nimam sedaj ravno pretiranih mastnih vek, je pa res, da sem se sedaj, precej privadila na Avonov primer, ki je krasna zadeva in je z njim STICKY TOFFE senčilo obstojno tekom celotnega dneva in vsedanje v gubice je čisto ne omembe vredno. Če pa imaš mastne veke, pa se nabere v pregibu in priporočam uporabo dobrega primerja. Intenzivnost barve se po nekaj urah postopoma zmanjšuje (brez primerja), kar pa ne pomeni, da popolnoma zbledi, samo videz zlate ni več tako intenziven. Cena: 8,49 eur.

4/5
 

 LILY LOLO ČOPIČ ZA NANOS SENČIL

Kaj za vraga se mi je zgodilo z enim samim čopičem, ki je povzročil stanje, ko Zoeva ali RT in drugi čopiči niso več tako zelo zanimivi? Nimam pojma, ampak meni je ta čopič noro dober. Lep črno bel dizajn in  ustrezen zapis na čopiču po njegovi funkcionalnosti. Precej dolg ročaj, daljši od Zoeve in RT čopičev, je na otip precej gladek, vendar mi ni letel iz rok, tako kot so mi na začetku Zoevini čopiči. Vlakna čopiča sintetična, izjemno mehka, nežna. Brez vsakega zbadanja in meni osebno za odtenek mehkejša kot Zoevini  in RT čopiči. Odlično pobere celotno vsebino mineralnega senčila izlončka, kot bi vlakna bila majhen magnet, ki jih privlačijo, nato pa jih krasno prenese na veko, zabriše, ne ustvarja prašne zmede. Krasno se obnese tudi pri senčilih stisnjenih v kamen. Čisti se brez težav, vlakna pa ostanejo na svojem mestu. Pri Zoevi mi jih nekaj že štrli vstran, kljub zelo previdnemu čiščenju in sušenju.:(, RT so po letu dni  kot v prvotnem stanju. Res odličen čopič. Ne vem zakaj ga nisem naročila že pred meseci, ker je trenutno edini, ki ga uporabljam za celoten očesni look. Z enim samim čopičem opravim vse kar bi prej z 2-3 čopiči. Ga mogoče ima še katera in bi bodisi potrdila ali ovrgla moje mnenje o čopiču:)? Cena: okoli 8 eur.

5/5


Lily Lolo izdelke lahko kupiš v spletni trgovini TUKAJ
 

Spremljaš lahko tudi njihovo FB  stran TUKAJ saj so velikokrat dnevi brezplačne poštnine, bodisi popusti. Sama sem svoje naročilo opravila ob dnevih brezplačne poštnine in vsak evro danes šteje.


Kateri Lily Lolo izdelek pa tebe navduši, bodisi bi ga želela preiskusiti. Mene mikajo še rdečila (sploh rožnato), senčke v paletki, mat senčila, korektorji,tudi BB krema in seveda mineralni puder, ki bo za kakšen mesec moj, samo da določim pravilni odtenek. Bom pa mini testne verzije predstavila v prihodnji objavi. 












With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Res izgleda lepo! :)

    Senčka je prelepa, ampak meni se potem preveč "vsuvajo" dol na obraz...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res,meni pa da bi kakšne delcepo obrazu zaznala ne, mogoče malo čisto ob korenu trepalnic, to pa opazim tut pr klasičnih senčkah. Meni je super in sploh z mokrim nanosom se res lepo vsede na veko in tam ostane.:)

      Izbriši
    2. Si mogoče že poskusla preden naneseš mineralnosenčilo čopič malo otrest,da odvečni pigmenti padejo iz nejega?. Sama delam tako in nimam težav:)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. iii kaj ne, meni je tako lepa zlata, saj ne reče, da imam že milijon zlatih ampak trenutno je edina, ki jo nosim:)

      Izbriši
  3. Your make up is stunning! I love the color!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo perfect senčka zame. Prava sraka sem, šit kok palim na zlato :) Ampak mi lepo paše na moje "modre" učke ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pol sva obe taki srakiciii, p amodrooki in nama nč drugega ne preostane kot da palimo na vse kar se svetlika. Zlata je pa itak super za modre očke:)

      Izbriši
  5. Oh jaz sem itak nora na Lily Lolo!<3 Kot sem že rekla na insta, ful je lepa senčka :) In ful mi je všeč, ko zadnje čase vidim več naravnih izdelkov na tvojem blogu :D xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iii hvala Jana, zadnje mesece res veliko gledam na sestavine in če sem res pridna pri prehrani in športu potem tudi koži želim dati nekaj več:) Lily Lolo je tudi meni pravi srček:)**

      Izbriši

Objavite komentar