• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BOŽIČNA DARILA ZA MOJE PRIJATELJICE

Zavijanje daril je meni nekaj najboljšega, pa ne samo pred prazniki ampak tudi za rojstne dneve, dneve, ki mi nekaj pomenijo. Letos sva s fantom pri darilih omejila proračun, pa ne z dejstvom, da ne bi mogla kupiti za več kot sva si zastavila ampak iz dejstva, ker naju obkrožajo ljudje, ki dejansko tako ali tako imajo kar potrebujejo in sva raje bila dobrodela in bila božička za en dan, pomagala s prispevki in pomoč ponudila brezdomcem. Ampak moje prijateljice pa so le moje ekstra specialne punce, malo jih imam ampak so tako prave, da bolj ne bi mogle bit. Popolnoma različne in med sabo nimajo nobene povezave. To so punce za katere bi naredila vse in punce za katere Vem, da se lahko zanesem VEDNO in KADARKOLI. Poznamo se že mnogo let in trkam na les, da bo za vedno ostalo tako. 

Za njih sem pripravila darilca, za katere Vem, da jih bodo vesele, no vsaj upam, da jih bodo:). Vsaki posebej sem ga zapakirala na drugačen način, ves material pa našla bodisi v Kiku ali Tediju. Mogoče dobite kakšno idejo, kako na malce drugačen način zaviti darilca, jih narediti uporabna, njihova darilca sem malce olepšala, pri ostalih smo ostali skromni in reciklirno usmerjeni :).

i





















P.s v darilcih ni sladkarij, ker celo leto samo poslušam kako morajo telodadit in potem kako nobena ne in rajši ne podpiram njihove lenobe :). Sara, Ksenija, Maja in Lidija ostanite moje največje zvezde, pozitivke, borke in krasne punce.




Vesele praznike in vse dobro v letu 2016, ki prihaja*


















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Odgovori
    1. Thanks my dear, you are one of beautifful person because you always came to visit my blog:)

      Izbriši
  2. Zelo lepo zavito :). Jaz pa se po navadi ne potrudim preveč z zavijanjem daril. Jih pa zelo rada kupujem za druge :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Sara, ja dobre prijateljice so res vredne zlata:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako luškano! :) Bi te pa vprašala, kje si te smrekce in srčke z napisom kupila? :) Se pa pridružujem Petri, tudi ne maram zavijanja daril. Edini razlog je ta, da jih enostavno ne znam zaviti, izpade preveč grdo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), tele sem pa v Kiku kupila, so ble kr odzuni na stojalu obešene, mislim da je bil cel set 1, 75 eur, al celo samo 1eur, pa so jih imeli res velik. Jst pa mislim, da tvoja darilca ne zgledajo grozno na koncu;)

      Izbriši
  5. Res zeloooo luškano, meni se zdi, da je prisrčna embalaža vredna pol darila. Jaz osebno se je zelo razveselim! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar