• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZAKAJ POTREBUJEŠ NOVO OMEJENO PRAZNIČNO KOLEKCIJO L´OCCITANE

Občutek zavedanja, da si del nepopisne zgodbe, ki jo L´OCCITANE ponovno piše in jo je ustvaril za nas je nepredstavljiva. Čarobnost neverjetnih vonjev, občutkov, je ob novi praznični kolekciji  v sodelovanju z slaščičarskim mojstrom Pierre Herme nepopisno. Zgodba gurmanske praznične pripovedi, ki sega med slaščičarske note in zgodba, ki ponozarja pomen pravega prijateljstva.

Del kančka navdihujoče zgodbe sem bila tudi sama na L´OCCITANOVEM GURMANSKO ODIŠAVLJENEM eventu in težko najdem prave besede za dovolj velik hvala, ki bi izrazil mojo hvaležnost.Velika ljubiteljica L´OCCITANE izdelkov sem in vsi, ki me poznajo ali bodisi spremljajo moj blog vedo, da to večkrat poudarim. Kar nekaj objav meni ljube znamke se je že objavilo na mojem blogu in ponosna sem, da imam v življenju priložnost uporabljati nekaj, kar me vedno znova navduši z vonjem, teksturo in embalažo.




Ker želim praznično kolekcijo prikazati na malce drugačen način in Vam  želim vzpodbuditi kanček zanimanja, Vam predstavljam  12 dejstev, zakaj jo preprosto potrebuješ?:). 
 

ZAKAJ POTREBUJEŠ NOVO OMEJENO PRAZNIČNO KOLEKCIJO L´OCCITANE?

1. Zaradi vseh čudovitih vonjev in kombinacij, za katere mogoče niti pomislila ne bi, da so skladne in skupaj ustvarijo čudovite vonje in harmonijo.

2. Zaradi prečudovite embalaže, dizajna in barv.

3. Zaradi raznolike ponudbe izdelkov (toaletna vodica, gel za prhanje, mleko za telo, balzam za ustnice, krema za roke, parfumsko milo, lesketajoč puder za telo).

4. Ker je lesketajoč puder za telo Jasmin- Immortelle- Neroli v prihajajočem decemberskem vzdušju eden izmed najbolj bleščečih kozmetičnih dodatkov, ki preprosto ne sme manjkati  nikjer, še najmanj na službeno- božični zabavi ob zaključku leta. Tako nujen je kot mini črna oblekica, petke in dolge trepalnice:).

5. Zaradi dejstva, da verjetno največjega slaščičarskega mojstra Pierre Herme ne boš srečala kar tako in boš z omenjeno kolekcijo doma podoživljala njegove slaščičarske skrivnosti.

6. Zaradi božansko lepih darilnih embalaž, ki osvojijo vsako srce.

7. Ker so omejene praznične kolekcije posebne, drugačne in must have.

8. Ker so macaronsi ena najbolj priljubljenih slaščič (super kuharski recept najdeš TUKAJ), ki roko na srce verjetno za izdelavo niso tako enostavni kot izgledajo in jih, če v peki niste uspešni lahko podoživite preko samega dizajna kolekcije.

9. Ker sta steklenički parfuma prefinjeni, ženstveni, elegantni in polepšajo še tako pust in turoben prostor.

10. Ker fantje preprosto ne boste imeli več težav pri iskanju popolnega božičnega darila, ali darila na sploh.

11. Ker boste pri svoji mami, prijateljici, sestri, teti poželi največji in najmočnejši naval hvaležnosti, najtoplejši objem in iskreno zahvalo ob navdušenju.

12. In ker boste predvsem z kolekcijo osrečili sebe, svoje čute in če ste velika ljubiteljica L´OCCITANE izdelkov kot sem sama, potem mora biti delček kolekcije,  pa, če tudi samo kremica za roke preprosto del Vas in del Vaše L´OCCITANE zgodbe, ki jo kot mojstrski slaščičar Pierre Herme ustvarja za nas, Vi svojo zgodbo ustvarite ZASE. 


Vas je prepričalo 12 dejstev?, če ne Vas sedaj prepuščam fotografijam, in z tremi besedami: UŽIVAJTE V NJIH, mogoče Vas prepričajo one. 











Če Vas je moj opis prepričal, premamil bom celotno kolekcijo opisala v prihajajočih dneh v posebni objavi, ki bo v celoti namenjena predstavitvi celotnih 3 kolekcij, do takrat pa jim lahko pogled namenite v spletni trgovinici www.loccitane.si.



P.s mene osebno je navdušila turkizno zelena kolekcija PAMPLEMOUSSE- RHUBARBE:).



Hvala L´OCCITANE Slovenija in Beautyfullblog za dano priložnost, za trenutke, ki sem jih zaradi dišečega vabila lahko doživela. Hvala mojima štajerskima puncama Ani in Sari za krasno družbo, sproščeno vožnjo, vriskanje ob dosežku (beri: dobile smo parkirno mesto), hvala vsem soblogerkam, s katerimi smo se ponovno videle in zaklepetale in hvala vsem, ki so pri eventu pomagali in sodelovali, saj ste nas več kot preveč razvajali :).





















WITH LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Vse zgleda tako mamljivo, pa še ti tvoji razlogi pomagajo k temu. ;)
    Super objava. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa, kolekcija je fantastična*

      Izbriši
    2. Good sharing, L’Occitane x Pierre Hermé Xmas Holiday Collection is an explosion of joys and flavours that make you think of an “Imaginary Garden”. Beautifully crafted fragrances that are both complex and unequivocal – living memories of the lands of the Mediterranean and the Island of Beauty so loved by both men and women. For detail visit:
      http://kidbuxblog.com/loccitane-x-pierre-herme-xmas-holiday-collection/

      Izbriši
  2. Embalaže so mi ful všeč, si imam namen vsaj eno kremo za roke kupit - njihove naravnost obožujem! Super slike in objava <3
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala😘 jst mislim da vsaj kremico res rabiš, pa še 3 vonje imaš na voljo, je pa paketek vseh 3 v zelo lepi aluminijasti škatlici za okoli 19 eur, meni super darilo res.

      Izbriši
  3. Mhmmm, dišeeeča kolekcija. Se strinjam. :D <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala tebi Monika, ti si pa res vedno tako pozitivna :D Ah, super večer je bil.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sara, res smo se imele super, super, ti si mi pa res tako ekstra specialna in posebna, takih je pa tako malo.:), kar je dobro:)p.s potrebujes polnilec za avto:)

      Izbriši
  5. Aaa Monika super 12 dejstev! Z vsemi se strinjam ;) hvala vama za zakon druzbo! Komaj cakam nase naslednjo druzenje ;)
    In slikce so super :) se vidi, kok smo pridno fotkale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iii so ti všeč, meni sooo:) Hvala tebi za zakon družbo, tak smo se mele fajn in pridno smo fotkale pa še zadnje smo odšle domov:)hihihi:)

      Izbriši
  6. Super dogodek je bil. :) In se strinjam z čisto vsako točko zakaj potrebujemo to kolekcijo... top izdelki. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam in sem vesela, da so ti všeč moja dejstva zakaj jo potrebujemo💙

      Izbriši
  7. Zelo lepo spisana objava ;) Jaz sem včeraj dobila in sem najprej začela vse vohat, res zanimive kombinacije :). L'Occitane se res z vsem potrudi. Vonji so vedno božanski, embalaže pa tudi :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Resnično sem vesela zate, da tudi ti lahko vonjaš te krasne kombinacije in prav je tako, katera kombinacija ti je najbolj všeč:) in mogoce ti drugič uspe biti del zgodbe in se spoznamo:) hvala za pohvale mi velikoooo pomenijo :)

      Izbriši
    2. Meni je najbolj všeč mandarina in med. Nekako najbolj sladko po mojem okusu, čeprav L'Occitane vonji so meni še tisti zanimivi, ki sploh niso tipični zame. Pa tebi? :)

      Izbriši
    3. mandarina in med res ful lepo diši, niti malo zgrešena kombinacija, taka varna pot:).Prva stvar, ki sem jo povonjala je bilo parfumsko milo zelene kolekcije (rabarbara in grenivka) takoj mi je bila všeč. Sedaj pa bolj kot doma vonjam še rumeno kolekcijo je pa tako prefinjena in ženstvena. Ampak sem nek bolj citrusni tip in zaenkrat grenivka-rabarbara vztraja na prvem mestu:). mene pri njih najbolj fascinira to, da vsak vonj, ki ga naredijo težko rečeš, da ti ni všečen:). Jst res nisem tip vrtničnih vonjev pa mi je kraljičin skrivnostni vrt kolekcija tako dišeča, da se sama sebi čudim:).

      Izbriši
  8. O kako ste punce uživale! :) Sem ravno včeraj zavila v trgovinco in začela vse po vrsti vonjati, hehe. Si bom za božič mogla kaj privoščiti. Kakšna krema za roke mi kot po navadi ne sme uiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lepo smo se imele, mislim, da ti res ne sme uit kakšna kremica za roke, katera od treh kolekcij pa te je najbolj navdušila, me prav zanima:)

      Izbriši
  9. Thank so much for visiting my blog! Of course we can follow each other..i just followed you! :)
    By the way amazing products..they have such beautiful packaging!

    Kisses*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks Rita i realy like you like my blog. This L´Occitane products are amazing, smells soooo gooood:), and i think you like it:) Kisses back*

      Izbriši
  10. Here I am dear,Now I follow you :-)
    Hugs
    Ale

    OdgovoriIzbriši
  11. Hey, I love the packaging of these products.

    Would you like to follow each other? let me know.

    thisblogbelongstosabi.blogspot.com
    WalkingFreckle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks dear, thanks for stoping on my blog, i left a comment on your blog post and start follow you:). Kisses

      Izbriši
  12. Hi!
    I'm following you! :)
    Let's be friends, I'll be happy to support you))

    Thank you!
    I'm Diana)
    My blog
    http://mirandabeautyworld.blogspot.ru/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Miranda i stoped on your blog and it is beautifull, i start follow you on blogger and google plus. And thanks for support in mean lots to me:) Kisses*

      Izbriši
  13. Ful lepo spisana objava! Zelo mi je všeč tvoj stil. Fotke so pa tudi čudovite <3

    OdgovoriIzbriši
  14. Všeč so mi tile razlogi, res je tale nova kolekcija noro dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni tudi:) in upam, da tudi komu drugemu:), ja krasna kolekcija je:))

      Izbriši
  15. Heiii, thanks for stoping on my blog and i´m happy because you like my blog. With love i will follow you:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Thanks:):) this collectione is beautifull.;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Great items Really interesting...thx for sharing!

    OdgovoriIzbriši
  18. Lovely post! I am new follower and hope you can follow me too) xx

    OdgovoriIzbriši
  19. Če ti rečeš, da potrebujem, potem res potrebujem :) Vsak izgovor je dober :P meni je tudi trio krem za roke tako simpatičen <3

    OdgovoriIzbriši
  20. Joj, ma ne, ne potrebujem, ampak hoooočem :) In ja, se strinjam z prav vsako postavko!
    Se mi zdi, da bom letos še nekajkrat potegnila ven svojo novo zlato VIP kartico :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihihi jst se tudi bojim tele kartice, ampak smo prave srečke da jo imamo:)

      Izbriši
  21. Haha, že naslov objave namiguje na to, da se kolekciji ne bo mogoče upreti, so why bother, haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res bo težko spregledana😃ampak drgače ne gre:)

      Izbriši

Objavite komentar