• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRIJETNO RAZVAJANJE V MESTNI LEPOTILNICI V LJUBLJANI

Že dober teden dni je od zadnje objave, pa vendarle je meni slednja, ki sem jo za Vas pripravila res posebna, preprosto iz razloga, ker Vam želim pokazati salon, ki me je resnično prevzel. Na kaj bi pomislili, če Vam bi nekdo omenil Mestno lepotilnico? Že zaradi lepotilnice verjetno na kozmetičen salon. Pa vendarle naj poudarim, da ni samo navaden salon, ampak je prostor z dušo, pozitivnostjo, srcem in veliko mero dobre volje. Priložnost obiska Mestne lepotilnice v Ljubljani je bila za moje čute posebna zgodba, zgodba pristnosti in prijetnega razvajanja in ena izmed tistih zgodb, ki bo ostala v mojem spominu. 

Na negi obraza sem nazadnje bila meseca aprila in po resnici povedano je bil že skrajni čas. Vsak dan se trudim lepo skrbeti za kožo (sedaj ga nekaj lomim, ker imam po več letih malo večji izbruh mozoljev, ki jih ne znam pustiti pri miru), pa vendarle po strokovni negi obraza nekako pozabim poseči. Bojana je bila tista prijazna, nasmejana in odprta kozmetičarka, ki me je sprejela v salon, ki je mene takoj prevzel. Čist, svež, moderno-rustikalen, odprt, s kaminom, s svežimi vrtnicami in pristnim občutkom domačnosti.  Sprostila sem se ob prvem stisku roke in se na to počutila kot doma.






















Ko sem se udobno namestila, poslikala nekaj fotografij se je Bojana že pripravila na najino nego. Na udobni masažni mizi me je pokrila z mehko odejico, prižgala svečke in umirjeno glasbo. Očistila je sledi korektorja in maskare, ter mi pogledala stanje kože, ki je na ličkih suha, na čelu mastna, manjše porice na nosu (le te je Barbara s posebno paro odprla in očistila), koža na vratu je v dobrem stanju, dekolte potrebuje vlago. Vesela sem bila, ker sem dobila pristne informacije o stanju in tipu moje kože, kar pa je osnova za dobro nego.  Uh sem pa bila vesela, ker mi je povedala, da imam zelo gladko kožo:).

Izdelki, ki jih je med visoko lepotilno nego (Bojanina najljubša) uporabila so bili znamke Babor, ki ga sama že poznam, doma uporabljam njihovo paletko senčil in nekaj mini testerjev. So pa na voljo tudi izdelki 100% Pure, ki niso testirani na živalih in jih najdete v spletni trgovinici Orca, le te v prihodnje zagotovo preiskusim.

Kaj sva uporabili?

1. Čistilno olje Babor, ki ima nežen vonj in zelo dobro odstrani makeup
2. Mild piling
3.Vitaminska ampula
4. Masažna krema Babor
5. Mlečna maska, krasna 15 minutna maska, ki Vaši koži zagotovi tisto pravo mero vlage.
6. Babor skinovage krema za obraz za mešan tip kože (čelo)
7. Babor skinovage  krema za suh tip kože na ličkih.

Nega je bila res profesionalna, sproščena, učinkovita, sploh tople brisačke delajo mini čudeže in bom to večkrat počela doma in vmesna masaža obraza te sprosti do mere, da bi kar zaspal. Bojana mi je med mlečno masko, ki sva jo na obrazu pustili 15 min, z refleksoterapijo zmasirala stopala, sama pravi, da velikokrat tako med masko pocarta svoje stranke in ja bilo je fino in nič se nisem branila tega. Vmes sva klepeteli, se nasmejali in skrbeli za sprošečno vzdušje. Po končani negi sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se oblekla in nekako pripravila do tega, da je nege konec. Ob koncu sva z Bojano popili še ohlajen metin čaj, poklepetali, podarila mi je prelepo vrtnico iz vazice, testrčke, gradivo, ker rada objemam ljudi je padel tudi eden tistih toplih objemov in verjemite kar OSTALA BI ŠE:).






Salon je res čudovit, dejansko bi tam lahko stanovala, oddaja pozitivne vibracije, ki jih sama takoj začutim ali pa tudi ne pri posameznih ljudeh, tudi v prostoru. Nudi mnogo storitev, po res zelo ugodnih cenah, dejansko sem nad cenami bila zelo presenečena, saj cenovni rang glede na Ljubljano ni eden tistih pretiranih in se cene primerjajo kar z mojo regijo. 

Mestna lepotilnica ponuja

1. Različne nege obraza
2. Refleksno masažo
3. Vakumsko terapijo
4. Manikura
5. Pedikura
6. Depilacije
7. Darilni boni

Cenik Mestne lepotilnice najdete TUKAJ




Toplo Vam priporočam, da pokukate v ta prekrasen salonček na Gornjem trgu 11 v Ljubljani (v bližini se nahaja L´Occitane, Smile concept Store trgovinica, Dvorec Trebnik)  kjer bodo res lepo poskrbeli za Vas, če boste spremljali tudi njihovo FB profil TUKAJ boste zasledili veliko ugodnosti, ki jih lepotilnica ponuja, ravno sedaj imajo predpraznično nagradno igro, kjer bodo podarili nego obraza, za to, le pokukaj na njihovo facebook stran, mogoče bo sreča ravno na tvoji strani. Lahko pa pokukate še na njihovo spletno stran, TUKAJ, kjer boste pridobili vse preostale informacije.


Na koncu pa še nekaj misli samo zate Bojana, hvala, ker si se zame tako potrudila, hvala, ker izzarevaš toplino in posebno energijo. Vesela sem, ker si ena redkih ljudi, ki mi je povedalo, da ti je všeč moj stil pisanja, da je drugačen od drugih. In hvala, ker spremljaš moj blog, moje zapise, takšni skriti bralci mi pomenite največ in Vaše pohvale so vredne truda, ki ga vlagam v svoj prosti čas, v svoj hobi in strast do mojega bloga.  S tem si me nepopisno osrečila in svojo zahvalo ti vračam tako, da ti povem, da komaj čakam, da bo januar, da se spet vidiva na negi obraza, če pa nama snidenje uspe še v prazničnem decembru, pa te povabim na čajček, ali bi šli kar na zakuhančka?, :) :).



























With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Odgovori
    1. Čisto vedno, sploh po kakšnem daljšem premoru si čisto v sedmih nebesih:):)

      Izbriši
  2. Res zgleda čudovito, tak prijeten ambient :). Te zanima, da bi kar obiskal salon :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda in tudi je:), pa tako sproščeno in domače počutje, kot doma:)

      Izbriši
  3. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing!

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kako domače izgleda. Pa tudi sama nega se odlično sliši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Sanja res je tako domače, mirno okolje in neg je bil pravo cartanje za dušo😃

      Izbriši
  5. Uuu nega s 100% Pure, krasno! :) Pa ful kjut izgleda! :) xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa super da imajo 100% Pure sem bila full vesela, probam naslednjič in poročam;)

      Izbriši
  6. OMG kok lep salon! Sprejemnica izgleda, kot da prideš domov v dnevno pred kamin :)
    Če bi kdaj imela svoj salon, bi bil točno takšen :) Majhen, svetu in domač :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kaj ni lep, joj živela bi tuki :) in doma bi imela kr tako pohištvo( je iz Ikeje:)). In ti veš da boš imela nekoč tak salonček, verjamem vate;)**

      Izbriši
  7. Res okusno opremljen salon!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar